8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hocam bebnim bir videom çok hit alıyor ama reklam yayınlaya bastığım zaman bu video reklam koymak için uygun değil benzeri bir yazı çıkıyor bu işlem işe yararmı

ticari uygunluk mu yok nasıl yani anlamadım hocam

---------- Mesaj saat 16:21:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:03 civarında gönderildi. ----------

Ana kanal nasil siliniyor. Biri yardimci olabilir mi?

https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=en
alt kanal varsa sorun olabilir ama burdan sılınıyordu bır bak istersen

Hayir alt kanal yok. Sadece ana kanal... Ana kanalda telif aldim ve tamamen silmek istiyorum.

---------- Mesaj saat 16:35:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:27:59 civarında gönderildi. ----------

hocam, beni skype den ekleyebilirmisin... free.zennun

ticari uygunluk mu yok nasıl yani anlamadım hocam

---------- Mesaj saat 16:21:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:03 civarında gönderildi. ----------

https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=en
alt kanal varsa sorun olabilir ama burdan sılınıyordu bır bak istersen
alt kanal vs. yok diğer videolarımda reklam kazancı bvar onda etkinleştiremiyorum ayrıntı yazmıyor uygun değil yazıyor sadece

"Bu Google+ Sayfasını silemezsiniz." diyor ne yapabilirim?

valla hocam bir resim koyarsan bir bakayım böyle anlayamadım kusura bakma

Hocam merhaba.

Bu para kazanmaya sebep olan kanalı gmail+ ile açmadan direk google adresini yok etsek. Adsense bağlı tüm para kazanmaya kapalı kanalları da g+ açma yöntemiyle para kazanmaya açabilir değil mi?

Ayrıca o sildiğim gmail ileride bize sorun yaratmaz. Sanırım sadece o kanalın parasını alamayacağız?

Benim mantık olarak çıkarttığım durum bu.

evet denemedim hic sizin dediğinizi olma olasılığı var tabiki. ama sebep olan kanalı sildikten sonra adsenseye baglı kanalları yt nasıl acar? acar mı bilmiyorum mlsf :( zaten o sebep olanı kökten silmek lazım ilerde cunku sorun cıkartıyor arkadasımın basına geldi tekrar kapatıyor mlsf :S

evet denemedim hic sizin dediğinizi olma olasılığı var tabiki. ama sebep olan kanalı sildikten sonra adsenseye baglı kanalları yt nasıl acar? acar mı bilmiyorum mlsf :( zaten o sebep olanı kökten silmek lazım ilerde cunku sorun cıkartıyor arkadasımın basına geldi tekrar kapatıyor mlsf :S

Şimdi şöyle ben bir hata yaptım para kazanmaya sebep olan kanalı para kazanmaya açmadan direk sildim.

Aslında yanlış oldu lakin sildik bir kere. Ama benim merak ettiğim diğer olayda şu. Şimdi bu işlemleri yaptıktan sonra google+ bağlantısız oluyor kanal. Kanalı bu durumda biraz bekletmek gerekir mi gerekirse ortalama kaç saat?

Yoksa direk google+ ya bağlayarak para kazanmasının açılmasını mı beklemek. Tüm kazancım gidecek valla kafayı yemek üzereyim.

Şimdi şöyle ben bir hata yaptım para kazanmaya sebep olan kanalı para kazanmaya açmadan direk sildim.

Aslında yanlış oldu lakin sildik bir kere. Ama benim merak ettiğim diğer olayda şu. Şimdi bu işlemleri yaptıktan sonra google+ bağlantısız oluyor kanal. Kanalı bu durumda biraz bekletmek gerekir mi gerekirse ortalama kaç saat?

Yoksa direk google+ ya bağlayarak para kazanmasının açılmasını mı beklemek. Tüm kazancım gidecek valla kafayı yemek üzereyim.
,

kardesim ilk olarak gecmıs olsun hata oluyor insan olan her yerde umarım kaybın yüksek değildir.

ikinci olarak ise google + baglantısını kestikten sonra sayfa sildik diyelim hocam sonra zaten otomatik 20 dk bekletiyor yt bizi.. 20dkdan sonra baglasanız artık ısleme alınmaya göre 1 10 saat arası acılıyor.. benım aynı anda yaptıgım 10 kanal vardı 9u 1 saatte acılmıstı diğeri 7 saat bulmustu :)

,

kardesim ilk olarak gecmıs olsun hata oluyor insan olan her yerde umarım kaybın yüksek değildir.

ikinci olarak ise google + baglantısını kestikten sonra sayfa sildik diyelim hocam sonra zaten otomatik 20 dk bekletiyor yt bizi.. 20dkdan sonra baglasanız artık ısleme alınmaya göre 1 10 saat arası acılıyor.. benım aynı anda yaptıgım 10 kanal vardı 9u 1 saatte acılmıstı diğeri 7 saat bulmustu :)

Evet kardeşim sayesinde an itibari ile tüm kanallarımın para kazanmasını açmış bulunmaktayım. Sadece 1 kanal kaldı oda enteresan bir şey oldu ama Allah razı olsun sağolasın. ;)

Bu yöntem kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar bugün para kazanmalar kapandı resimde anlatıldığı şekilde yaptım sorun çözüldü.

Evet kardeşim sayesinde an itibari ile tüm kanallarımın para kazanmasını açmış bulunmaktayım. Sadece 1 kanal kaldı oda enteresan bir şey oldu ama Allah razı olsun sağolasın. ;)

Bu yöntem kesinlikle işe yarıyor arkadaşlar bugün para kazanmalar kapandı resimde anlatıldığı şekilde yaptım sorun çözüldü.

bitane alt kanal var hocam onun da orjinal kanalla kesmek istiyorum onun ile alakalı bişimi bu konu?

ne kadar süre sonra acıldı peki usta ?

bakalım hocam onada bir

alt kanal olmuş mlsf S:

[MENTION=36]dRaCk[/MENTION] hocam allah razı olsun sayende para kazanmaya acabildim kanallarımı tsk ler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri