2 tane daha kaldısistemi denemek lazım
2 Dakikada 23 report bütün sevenlerimin isimlerini aldım tamam
Edit: 1 Report ta Smod dan geldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 tane daha kaldısistemi denemek lazım
2 Dakikada 23 report bütün sevenlerimin isimlerini aldım tamamSistem devre dışıymış yeni farkettim
![]()
2 Dakikada 23 report bütün sevenlerimin isimlerini aldım tamamSistem devre dışıymış yeni farkettim
![]()
1 Mesajı 3 defa report edilirse şikayet edilen otomatik banlanıyor. Mesela bu mesajımı 3 kere report etseler sistem beni banlar.
işleme girmeyen ve daha sonra banlananlarin ortak noktası birden fazla adsense hesabı olmasıdır, yanılıyor muyum?
[MENTION=12065]Wehrmacht[/MENTION] birinin multisi gibi geliyor da hadi neyse .d
An itibariyle benim adsensede devre dışı bırakılmış ama bunun acısını youtuba ödetecem spam neymiş görecek
ben tek adsense idim ban yedim
[MENTION=12065]Wehrmacht[/MENTION] birinin multisi gibi geliyor da hadi neyse .d
tahmin etmek zor degil bende tahmin ettim
Yeni hesap mıydı? Ortalama kazanç kaç haneliydi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.