Adsense Hesabinda Hic bir Veri Goremeyenler ! Okuyun

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadaşın hesabı doğrudur. Parayı 3 ay sonra alırsınız büyük ihtimal. PIN di yansımaydı 10 dolardı derken. Ha bir de 100 dolar sınırı var.

Bence 15 inden sonrada birşey değişmeyecek çünkü:

Normalde Adsense Hesap Ayarları ordan Hesap Bilgilerine girdiğimizde :

Etkin ürünler
İçerik 68% yayıncı gelir payı
İçerik Barındırıcısı

Fakat bizimkilerde sadece :

Etkin ürünler

Aradaki fark "İçerik Barındırıcısı" yok...

Ayrıca denildiği gibi artık adsense den youtube ile ilgili birşey göremiyeceksek ki adsense de söyledi 1 nisan dan sonra istatistikleri youtube analytics den bakacaksınız diye orada da herşey 0 :confused:

Bence 15 inden sonrada birşey değişmeyecek çünkü:

Normalde Adsense Hesap Ayarları ordan Hesap Bilgilerine girdiğimizde :

Etkin ürünler
İçerik Barındırıcısı

Fakat bizimkilerde sadece :

Etkin ürünler

Aradaki fark "İçerik Barındırıcısı" yok...

Ayrıca denildiği gibi artık adsense den youtube ile ilgili birşey göremiyeceksek ki adsense de söyledi 1 nisan dan sonra istatistikleri youtube analytics den bakacaksınız diye orada da herşey 0 :confused:

hocam sen önce hesaplarla ilgili birşeyler yazdın felaket tellalı gibisin şimdide bu konu hakkında mahvettin bizi:)biraz umutlu konuş youtube bizi hep böyle mağdur mu bırakıcak

Ben ayrıca adsense hesabımda mayısın 7si kadar hesaba yansıyacak diyor muslera hocam 15 dedi bana göre ayın 7 herşey düzelebilir ama 15 olsa olur hocam en son senin dediğin olsun hatta hiç olmasın :d

benim dememle bişeyler olacaksa 10 dk sonra herşey 1 nisan öncesine dönsün :p

ben sadece yaşadığımız sorunlar ve dikkatimi çeken ayrıntıları yazıyorum belki birşeyler yakalarız diye...

benim dememle bişeyler olacaksa 10 dk sonra herşey 1 nisan öncesine dönsün :p

ben sadece yaşadığımız sorunlar ve dikkatimi çeken ayrıntıları yazıyorum belki birşeyler yakalarız diye...

aslında burda sorun youtube milleti mağdur etmesi biz videolarımızı izleterek hakettiğimiz parayı kazanmak istiyoruz güvenini kaybetmiş bir şirket ise zaten çalışılmaz ama ayın 7 kadar olmadı muslera hocamıın dediği 15 kadar olay biter ben inanıyorum

bence burada bir art niyet veya bilgisizlik değil ama sonuçta bir sistem olduğu için ve bir geçiş dönemi olduğu için illaki problemler yaşanacak.. youtube da birşeyleri oturtmaya çalışıyor ve doğal olarak bug lar oluyor illaki... mesela bu veri yok olayında hergün 2 - 3 tane adsense hesabı alıyorum youtube üzerinden ve dün aldığım birtanesinde barındırılan hesap yazısı yoktu :confused:

Birgün bi hesap alıcam, giricem bi bakıcam pini girilmiş, içinde de 5000 $ :)

şaşırt bizi youtube :p

bence burada bir art niyet veya bilgisizlik değil ama sonuçta bir sistem olduğu için ve bir geçiş dönemi olduğu için illaki problemler yaşanacak.. youtube da birşeyleri oturtmaya çalışıyor ve doğal olarak bug lar oluyor illaki... mesela bu veri yok olayında hergün 2 - 3 tane adsense hesabı alıyorum youtube üzerinden ve dün aldığım birtanesinde barındırılan hesap yazısı yoktu :confused:

Birgün bi hesap alıcam, giricem bi bakıcam pini girilmiş, içinde de 5000 $ :)

şaşırt bizi youtube :p

hocam o resim ne kadar çok benziyor adsense hesabıma:):):)

Evet arkadaslar rivayet gercek oldu..Su an itibariyle , sitelerden gelen kazanclar eklendi ancak Youtube (icerik barindiricilari) yok...Muslera hocamin dedigi gibi ayin 15 ini bekleyecegiz..

Bi düzene oturtamadilar gitti, her ay yeni bi macera anlamadim ki..Neyse saglik olsun..

ay içerisindeki kazancım 400 dolar civarında olmasına rağmen kesinleşmiş kazanç 0,01 de bunun hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba rica etsem yardımcı olabilir mi?
okuduklarıma istinaden ayın 15 inden sonra 400 e mi dönecek

şimdiden teşekkürler

ay içerisindeki kazancım 400 dolar civarında olmasına rağmen kesinleşmiş kazanç 0,01 de bunun hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba rica etsem yardımcı olabilir mi?
okuduklarıma istinaden ayın 15 inden sonra 400 e mi dönecek

şimdiden teşekkürler

Aynen öyle , bu 1 nisandan sonraki ilk ödeme oldugu icin (yeni düzen ile) , biraz daha sabredip ayin 15 inde yeni bir süpriz daha olmazsa paralarin adsense hesabinda gözükecegini umuyoruz..

Ancakk...o 400$ adsensin Toplam kazanclar kismindan bakiyorsaniz, orda 0,20 oraninda bir azalma olacak..400 degil 320$ diye gelecek..Eger o 400$ yt den bakiyorsaniz orasi biraz daha muamma.Ben adsensten toplam kazanclardan takip edip sonunda 0,80 ile carparak alacagim rakami hesapliyorum, bunlar eski konularda konusuldu..

Aynen öyle , bu 1 nisandan sonraki ilk ödeme oldugu icin (yeni düzen ile) , biraz daha sabredip ayin 15 inde yeni bir süpriz daha olmazsa paralarin adsense hesabinda gözükecegini umuyoruz..

Ancakk...o 400$ adsensin Toplam kazanclar kismindan bakiyorsaniz, orda 0,20 oraninda bir azalma olacak..400 degil 320$ diye gelecek..Eger o 400$ yt den bakiyorsaniz orasi biraz daha muamma.Ben adsensten toplam kazanclardan takip edip sonunda 0,80 ile carparak alacagim rakami hesapliyorum, bunlar eski konularda konusuldu..

alaka için teşekkür ederim birde bir sorum olacak

forum da tapatalk bulunuyor ama kullanamıyoruz neden kaynaklıdır ve nasıl düzeltebiliriz
cep telefonundan takip etmek daha hızlı olabiliyor

Valla , onu Serkan bi eklenti kurmasi gerekiyordu da zamani olmadi sanirim henüz..Bir kac kisi daha söylemisti ..Gelince kendisine sorariz bir daha..

Hocam burda anlatmak istediğini bugün kesinleşmişleri görünce anladım :D

27 nisandaaçtım kanalımı adesenseye bağlı ve etkin-günlük görüntüleme 10 bini geçti,para gözükmemesi normal o zaman değil mi?

para mı istiyorum arkadaş

güncelliyelim bari konuyu ee arkadaşlar bir gelişme var mı?benim adsense siteden aldığım geliri çoktan kesinleştirmiş,yutuba bakıyom tık yok :) yutuptan da 200-250 dolar geleydi kamerayı da maaş dışı eylemlerime yansıtacaktım şevk ve çalışma hırsı gelicekti,yutup para mızı verin o kadar sevap(reklam) boşa mı gitti :))))

Muslera hocam ayın 15 dedi ama 20 dakka sonra 7 mayıs olucak benim adsense hesabımda ödemeler kısmında 7 mayıs bekleyin falan diyor ama muslera hocam dedi blog ve diğerleri geçerli ama biz yine bakalım belli olmaz xd

Muslera hocam ayın 15 dedi ama 20 dakka sonra 7 mayıs olucak benim adsense hesabımda ödemeler kısmında 7 mayıs bekleyin falan diyor ama muslera hocam dedi blog ve diğerleri geçerli ama biz yine bakalım belli olmaz xd
Biz işi sağlama alalım ayın yedisi olur olmaz Muslera hocaya yüklenmek lazım analitik 0 gösteriyo arkadaş ya yutup yatırır paraları ya sen diyip işin içinden sıyrılmak lazım :rolleyes: 3 yıldır adsense kullanıyorum Muslera kardeşimizin bir kaç makalesine rastlasaydım ya da araştırsaydım diyelim daha önce girerdim bu işe hiç olmazsa bu karın ağrılar da çekilmemiş olurdu,genelde adsense verileri sabah 10da güncelliyo bellki yarın 10dan sonra ya da 15inden sonra hayırlısı bakalım :eek:

Biz işi sağlama alalım ayın yedisi olur olmaz Muslera hocaya yüklenmek lazım analitik 0 gösteriyo arkadaş ya yutup yatırır paraları ya sen diyip işin içinden sıyrılmak lazım :rolleyes: 3 yıldır adsense kullanıyorum Muslera kardeşimizin bir kaç makalesine rastlasaydım ya da araştırsaydım diyelim daha önce girerdim bu işe hiç olmazsa bu karın ağrılar da çekilmemiş olurdu,genelde adsense verileri sabah 10da güncelliyo bellki yarın 10dan sonra ya da 15inden sonra hayırlısı bakalım :eek:

hocam para yatsında gerisi önemli değil ben burda seçenekleri değerlendiyorum ayın 7 olabilir ama 15 olması muhtemel belli olmaz ama koskoca youtune 200 300 lira için millet parasının üstüne yatmaz bizler sayesinde yürüyor bizizim sayemizde çok kişi reklamlara tıklıyor ve youtube o şirketlerin büyük mevla kazanıyor ve bunun kim bilebilir belkide %10 bile değildir kazancını bize veriyor illa paramız yatar ama aksilik olursa bu iş yapılılır mı soru işareti olur ama böyle bir şey olacağını düşünmüyorum bende bu işi bayağı iyi bir şekilde yapıcam kendime güveniyorum ayın 18 üye olduysam 10 gündür aktif olarak yapıyorum ama fazla video yüklemiyorum videom biri 200bini buldu biraz şans biraz beceri birazda sabır gerektiriyor.

hocam para yatsında gerisi önemli değil ben burda seçenekleri değerlendiyorum ayın 7 olabilir ama 15 olması muhtemel belli olmaz ama koskoca youtune 200 300 lira için millet parasının üstüne yatmaz bizler sayesinde yürüyor bizizim sayemizde çok kişi reklamlara tıklıyor ve youtube o şirketlerin büyük mevla kazanıyor ve bunun kim bilebilir belkide %10 bile değildir kazancını bize veriyor illa paramız yatar ama aksilik olursa bu iş yapılılır mı soru işareti olur ama böyle bir şey olacağını düşünmüyorum bende bu işi bayağı iyi bir şekilde yapıcam kendime güveniyorum ayın 18 üye olduysam 10 gündür aktif olarak yapıyorum ama fazla video yüklemiyorum videom biri 200bini buldu biraz şans biraz beceri birazda sabır gerektiriyor.
yutup yeni yapılanmaya geçmiş gecikme hoş görülebilir,adsense bu zaman kadar hakkıya çalışan kimsenin parasını yatırmamazlık yapmadı,bu zaman kadar Türiye üzerinden bu işin yapılmaması biraz burdaki vergilendirme sistemi biraz da yutubun da vergi ödemeden çekinmesi diyebilirim,ayrıca reklam verenlerinde pek bu işe yanaşmaması da olabilir,çünki bir site içeriğinden reklama gitmek farklıdır video izlerken reklama gitmek farklıdır,inşallah yakında düzene girerde bu iş biraz abiyane bir tabirle kıçı başı oynayan video sitelerinin önünü keser,adamlar o saatten sonra dünyada site sıralaması 3 olan yutuba reklam vermek isteyecektir,inşallah yakında hep beraber kazanır kazandırız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri