T
The Eye
Guest
Arkadaşın hesabı doğrudur. Parayı 3 ay sonra alırsınız büyük ihtimal. PIN di yansımaydı 10 dolardı derken. Ha bir de 100 dolar sınırı var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşın hesabı doğrudur. Parayı 3 ay sonra alırsınız büyük ihtimal. PIN di yansımaydı 10 dolardı derken. Ha bir de 100 dolar sınırı var.
Bence 15 inden sonrada birşey değişmeyecek çünkü:
Normalde Adsense Hesap Ayarları ordan Hesap Bilgilerine girdiğimizde :
Etkin ürünler
İçerik 68% yayıncı gelir payı
İçerik Barındırıcısı
Fakat bizimkilerde sadece :
Etkin ürünler
İçerik 68% yayıncı gelir payı
Aradaki fark "İçerik Barındırıcısı" yok...
Ayrıca denildiği gibi artık adsense den youtube ile ilgili birşey göremiyeceksek ki adsense de söyledi 1 nisan dan sonra istatistikleri youtube analytics den bakacaksınız diye orada da herşey 0![]()
benim dememle bişeyler olacaksa 10 dk sonra herşey 1 nisan öncesine dönsün
ben sadece yaşadığımız sorunlar ve dikkatimi çeken ayrıntıları yazıyorum belki birşeyler yakalarız diye...
bence burada bir art niyet veya bilgisizlik değil ama sonuçta bir sistem olduğu için ve bir geçiş dönemi olduğu için illaki problemler yaşanacak.. youtube da birşeyleri oturtmaya çalışıyor ve doğal olarak bug lar oluyor illaki... mesela bu veri yok olayında hergün 2 - 3 tane adsense hesabı alıyorum youtube üzerinden ve dün aldığım birtanesinde barındırılan hesap yazısı yoktu
Birgün bi hesap alıcam, giricem bi bakıcam pini girilmiş, içinde de 5000 $
şaşırt bizi youtube![]()
ay içerisindeki kazancım 400 dolar civarında olmasına rağmen kesinleşmiş kazanç 0,01 de bunun hakkında bilgisi olan arkadaş varmı acaba rica etsem yardımcı olabilir mi?
okuduklarıma istinaden ayın 15 inden sonra 400 e mi dönecek
şimdiden teşekkürler
Aynen öyle , bu 1 nisandan sonraki ilk ödeme oldugu icin (yeni düzen ile) , biraz daha sabredip ayin 15 inde yeni bir süpriz daha olmazsa paralarin adsense hesabinda gözükecegini umuyoruz..
Ancakk...o 400$ adsensin Toplam kazanclar kismindan bakiyorsaniz, orda 0,20 oraninda bir azalma olacak..400 degil 320$ diye gelecek..Eger o 400$ yt den bakiyorsaniz orasi biraz daha muamma.Ben adsensten toplam kazanclardan takip edip sonunda 0,80 ile carparak alacagim rakami hesapliyorum, bunlar eski konularda konusuldu..
Biz işi sağlama alalım ayın yedisi olur olmaz Muslera hocaya yüklenmek lazım analitik 0 gösteriyo arkadaş ya yutup yatırır paraları ya sen diyip işin içinden sıyrılmak lazımMuslera hocam ayın 15 dedi ama 20 dakka sonra 7 mayıs olucak benim adsense hesabımda ödemeler kısmında 7 mayıs bekleyin falan diyor ama muslera hocam dedi blog ve diğerleri geçerli ama biz yine bakalım belli olmaz xd
Biz işi sağlama alalım ayın yedisi olur olmaz Muslera hocaya yüklenmek lazım analitik 0 gösteriyo arkadaş ya yutup yatırır paraları ya sen diyip işin içinden sıyrılmak lazım3 yıldır adsense kullanıyorum Muslera kardeşimizin bir kaç makalesine rastlasaydım ya da araştırsaydım diyelim daha önce girerdim bu işe hiç olmazsa bu karın ağrılar da çekilmemiş olurdu,genelde adsense verileri sabah 10da güncelliyo bellki yarın 10dan sonra ya da 15inden sonra hayırlısı bakalım
![]()
yutup yeni yapılanmaya geçmiş gecikme hoş görülebilir,adsense bu zaman kadar hakkıya çalışan kimsenin parasını yatırmamazlık yapmadı,bu zaman kadar Türiye üzerinden bu işin yapılmaması biraz burdaki vergilendirme sistemi biraz da yutubun da vergi ödemeden çekinmesi diyebilirim,ayrıca reklam verenlerinde pek bu işe yanaşmaması da olabilir,çünki bir site içeriğinden reklama gitmek farklıdır video izlerken reklama gitmek farklıdır,inşallah yakında düzene girerde bu iş biraz abiyane bir tabirle kıçı başı oynayan video sitelerinin önünü keser,adamlar o saatten sonra dünyada site sıralaması 3 olan yutuba reklam vermek isteyecektir,inşallah yakında hep beraber kazanır kazandırızhocam para yatsında gerisi önemli değil ben burda seçenekleri değerlendiyorum ayın 7 olabilir ama 15 olması muhtemel belli olmaz ama koskoca youtune 200 300 lira için millet parasının üstüne yatmaz bizler sayesinde yürüyor bizizim sayemizde çok kişi reklamlara tıklıyor ve youtube o şirketlerin büyük mevla kazanıyor ve bunun kim bilebilir belkide %10 bile değildir kazancını bize veriyor illa paramız yatar ama aksilik olursa bu iş yapılılır mı soru işareti olur ama böyle bir şey olacağını düşünmüyorum bende bu işi bayağı iyi bir şekilde yapıcam kendime güveniyorum ayın 18 üye olduysam 10 gündür aktif olarak yapıyorum ama fazla video yüklemiyorum videom biri 200bini buldu biraz şans biraz beceri birazda sabır gerektiriyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.