Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Yeni eski,spama düşen düşmeyen, para kazanması giden gitmeyen, kanal bağlı olan olmayan, kesinleşmesi düşük olan yüksek olan hesapların hepsi banlandı. Bu işte bir gariplik var demedi demeyin.. Forumda daha eski olanlar var. Daha önce hiç böyle kapanmalar oldu mu ? Bu kıyım değil resmen dibini kazıma..

Neden aramayın arkadaşlar. Eğer neden arıyorsanız bir tane film sitesi açıp adsense koyun bakalım ödeme alabiliyor musunuz. Dekolte resimlerden dolayı bile adsense in siteleri banladığına şahit oldum. Hem illegallikten hemde spamdan banlayabilirdi zaten. Uzun zamandır buna göz yumuyordu adsense. Parayı kendi götürüyor zaten sebep belli. İyi de ne oldu da değişti.

Genelde böyle sorunlar mevzunun aşırı yayılmasından kaynaklanıyor. İlk zamanlar kaç kişiydik şimdi kaç kişiyiz. Herkes en az 2 arkadaş 2 akrabasına anlattı. Onlarda 2 arkadaş 2 akrabasına anlattı. Kahve köşelerinde bile mevzusu döner oldu. E yedirirler mi? Yedirmezler haliyle. Kendi özgün videosu olmayıp da hatta ileri gidiyorum render bile almayıp kanal kopyalayıp neden banlandım diye şaşıran arkadaşlar var.

3 yılı dolduruyor sanırım bu işler burada. Evini, arabasını alan aldı işini kuran kurdu. Artık öyle 500 kanal açtım 50k ödeme bekliyorum 1000 kanalım war 1 daire alırım bu ay işleri bitti. Yedirmezler artık.

Bunun en büyük sorumlusu yine bizleriz. Çenemizi tutup işimize bakamadık. Herkes kazansın Herkes zengin olsun youtube bitmez youtube herkese yeter. Biz kimseyi kıskanmadık. Tamam herkes kazansın. Bulsun nasıl yapıldıgını biraz uğraşsın kazansın. Ama sen burada detaylı anlatım yaparsan kategoriler paylaşırsan bu işler böyle olur sende 5 kuruş kazanamazsın. Sonra adsense e küfür edersin.

Sorumlusu biziz arkadaşlar. Bu ay bu iş bittiyse sorumlusu yine biziz. Kimse de youtube bitmez falan demesin. Bitmez ayda zorla 1 2 bin kazanılır eyvallah ama herkesin hayali olan yüklü ödemeler artık harbiden hayal.

Herkese hayırlı işler.
işte olay budur arkadaşlar bukadar basit

Hayatımda bu kadar darbe yememiştim Quizden 0 Adsenseden 0 2 ayda mahvetti resmen

Hocam peki bu kapanmalar sadece Türkiye'ye özel mi ? Yabancı formlara baktım fakat bir tane ban konusu göremedim ?

Bende göremedim yabancı forumlarda. 2 ay önce yine 18 inde banlamışlar 40 kadar kişiyi yanlış hatırlamıyosam. 2 hafta sonra geri açmışlar. Spam temizliği varsa neden sadece biz anlamıyorum. Vietnam lılar ile Hintlilerde skıntı görünmüyor.

quizciler darbeyi yerken adsenseciler rahattı :) sanırım artık herkes herkesin hayal kırıklığını anlıyor..

Hocam gözünü seveyim bu işin rahatlığımı var partnere de adsenseye de birşey olsa kalbimiz güm güm atıyor sıra ne zaman geliyor diye ve geldi... :(

Arkadaşlar forumla ne alakası var :) Benim bütün sistem VDS ler üzerinde kurulu. Foruma giriş yaptığım ip ler hiç bir zaman Adsens görmedi kanallarda dahil ben neden banlandım o zaman.

Şuan Türkiye genelinde hesaplar kapatılıyor. Önce Quiz dediniz benim Quiz ile hiç işim olmadı şikayet etse ne olur. Sonra YTPara diyorsunuz. Şimdi bir kısım buna inanıp VPN ile felan girecem diye uğraşacak :)

Ne yapacağız abi vedalaşma vakti geldi mi :D Biz yarın sanayide bir iş arayalım artık :D

Bende göremedim yabancı forumlarda. 2 ay önce yine 18 inde banlamışlar 40 kadar kişiyi yanlış hatırlamıyosam. 2 hafta sonra geri açmışlar. Spam temizliği varsa neden sadece biz anlamıyorum. Vietnam lılar ile Hintlilerde skıntı görünmüyor.
Banlananlarin hepsinin mi banı tekrar açılmıştı yoksa bi kısmı mı?

banladıkları adsense hesabına baglı olan kanallar için mail göndermişler,
bilmediğim 7 kanalım daha varmış. son gün spamdan kapanan kanallara da göndermişler.

bozmayın moralleri gidin 1 hafta 10 gün kafa dinleyin hep beraber 0 dan baslamıs gibi yaparız basta kötü oluyosunda sonradan alısıyo insan :)

şimdi banlandı adsenseler artık başını beklemeye gerek kalmadı

başgan bu işte bir iş var ülkede ki adsenselerin yüzde 80 ı belki daha fazlası banlanmış durumda muhtemelen pazartesiye kadar temizlik sürecek geriye özgünler dışında kalmayacak. bu arada hintliler pakistanlılar ve vietnamılar bizden daha leş spam yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri