Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Tek ADSENSE hesabım vardı. 3 aydır sadece tek kanal bağlı. pini onaylanmış. içine eklediğim hiç bi kanal kapanmamış. ödeme kesinleşmiş. VE KAPANMAMIŞ. demek ki içerisinde kanal kapanan tüm adsenseleri kapatıyolar

Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm

JrCGN9s.png
yenileri tespit edip onları da banlayacaklar bence. :)

bende de aktif adsense kalmadı eskilerden.

Arkadaşlar kapanan adsense e bağlı özgün kanalım vardı para kazanma gitmemesi için ne yapabilirim fikri olan varmı ?

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 190 (152 üye ve 38 misafir)

Eskiden bu kalabalık Ödeme konusunda olurdu, şimdiyse ban konusunda.
3 senden forumda ve YT'de nerden nereye geldik.
Allah sonumuzu hayır etsin.
:D

benim adsense banlanmadı eğer yarına sağlam çıkarsa bu olay tamamen türkiye güncellemesi nedeniyle diyeceğim. çünkü bu adsense de hiç bi zaman amerika yada başka ülke seçip para kazanmayı aktif etmedim 1 yıldır yatıyordu adsense, 1 eylülden sonra amatör videolarım hitlenmeye başlayınca para kazanmayı açtım. para kazanmayı açtığım günde türkiye'nin para kazanmasını aktif ettiler.

An itibariyle spama girmemiş sadece topluluktan kanal kapanması yaşamış adsensem banlandı. İtiraz için nasıl bir mail yazıyorsunuz arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Ben düzenli adsenseden ödeme alıyorum.
Az önce baktım sorun yok.
Spamdan 6 aydır kanal gitmedi hiç o adsenseden şimdilik sorun yok ne zamana kadar sürecek bilinmez neler olacak bakalım.

benım kinde sadece youtube vardı. bana niye böyle mail atmışlar anlamadım

ayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri

banlanan adsenselerin içerisinde bulunan miktarlar ödenecekmi bilgisi olan varmı ?

3 saat önce bir adsense daha kapanmış arkadaşımın, hollandada yaşıyor. Sanırım dünya geneli bir ban söz konusu...

Geçen ay kesinleşmiş adsense banlanmış şimdi gördüm, kesinleşen kazançlar yalan mı oluyor ? pin de girilmemişti sadece banka girilmişti

Geçen ay kesinleşmiş adsense banlanmış şimdi gördüm, kesinleşen kazançlar yalan mı oluyor ? pin de girilmemişti sadece banka girilmişti
ödenmeyecek.
banlanan adsenselerin içerisinde bulunan miktarlar ödenecekmi bilgisi olan varmı ?
ödenmeyecek.
Kapanan kanallarinizi kökten siliyor muydunuz?
ben siliyordum ama google kayıtları silmiyormuş demek ki. :D

Itiraz etcm örnek metin var mı elinizde pm atan olursa sevinirim

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri