Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Ben uğraşıp siliyordum, Arkadaşım 1 tane bile silmezdi.
Onunla alakası yok ikimizde banlandık.

Diğer konuda baktim tum adsenselerde kapanan kanallar vardı. Belki bi ilgisi var mıdir diye sormuştum :)

Agustosta açtığım 2 kanal bağlı adsense hala açık Insallah kapanmaz :D

bir adsense banlanmış ama o çok uyarı yemişti bende hep başkam aillere taşıyordum diğeri sağlam artık yeni açıcaz bakalım

Bundan sonra ne yapacaksınız onu konuşsak biraz da arkadaşlar ?
Partner mi çalışacaksınız ? Yeni adsense mi açacaksınız ?
Spama devam mı ? Yoksa özgün mü çalışacağım diyorsunuz ?

arkadaşlar pud id nasıl bulunuyor ve şikayet ederken nasıl bir metin yazıyorsunuz yardımcı olur musunuz bari şikayet edelim topluca

düzeltme banlana hesap tekrar açılamaz parası ödenmez bende tek banamı geldi ne yaptım yanlış düşündüm 3 yıllık hesaptı emektar hesabımdı napacam didim diğeri sağlam yeni bi kanal daha açıcam sıfırdan düzgün başlıyıcam ama tam nedeni ne anlamadım spam değil manuel yüklerdim 2 hesabada aynı ip farklı tarayıcı ile giriyordum ondan değil yoksa diğeride uçardı artık yt hesabları değil adsense hesaplarıda uçuyor pff

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

google forumlarında 3 gün önce ban dalgası gelmiş g.......
ra demekki tek bize değil

Bundan sonra ne yapacaksınız onu konuşsak biraz da arkadaşlar ?
Partner mi çalışacaksınız ? Yeni adsense mi açacaksınız ?
Spama devam mı ? Yoksa özgün mü çalışacağım diyorsunuz ?

ben yarın 6 internet kafeye gidicem, 6 tane yeni adsense açıcam, kaldığım yerden devam edicem,

eğer söylediğin gibi başka ülkelerin hesaplarını da indirmişlerse türkiye'ye özgü bir şey değil o halde teorilerimiz boşa düştü, hata falan yok adamlar gerçekten spam'a ağır darbe vurmuş.

düzeltme banlana hesap tekrar açılamaz parası ödenmez bende tek banamı geldi ne yaptım yanlış düşündüm 3 yıllık hesaptı emektar hesabımdı napacam didim diğeri sağlam yeni bi kanal daha açıcam sıfırdan düzgün başlıyıcam ama tam nedeni ne anlamadım spam değil manuel yüklerdim 2 hesabada aynı ip farklı tarayıcı ile giriyordum ondan değil yoksa diğeride uçardı artık yt hesabları değil adsense hesaplarıda uçuyor pff

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

google forumlarında 3 gün önce ban dalgası gelmiş g.......
ra demekki tek bize değil

Bikaç gündür foruma giremiyordum biraz önce adsenselerden biri banlandı para kazanması gidenlerdendi içinde pek bişey yoktu.Sebep nedir bu kadar toplu kapanmaların sebebi neye göre kapatılıyormuş ?

herkes bu sorunun cevabını arıyor...

Bikaç gündür foruma giremiyordum biraz önce adsenselerden biri banlandı para kazanması gidenlerdendi içinde pek bişey yoktu.Sebep nedir bu kadar toplu kapanmaların sebebi neye göre kapatılıyormuş ?

Banlananların çoğu eski veya çok fazla uyarı almış kanallar mecvut okuduğum kadarıyla.Demekki bununla alakalı bir sınır falan getirildi.

hocam benım adsensemde 6 kanal bağlıydı ve 4 aylık adsenseydı ıkı gün önce ıkı kanal kapandı kanalları kökten sildim ve bugun de adsense banlandı

beyler boş verin içinizi frah tutun bi gün kalkın sıfırdan manuel mail adsense yt hesabı açın başlayın dert etmeyin derdin derdi var bir ölür bin diriliriz ekmeğini'de iliğini'de kuruturuz google sen merak etme bu millet bi tokat yerse bin tokat atar bismillah diyip başlıyoruz beyler allah dert vermesin

benimde son 1 saat içinde gitti 2 tane 1 saat önce bir şey yoktu

beyler boş verin içinizi frah tutun bi gün kalkın sıfırdan manuel mail adsense yt hesabı açın başlayın dert etmeyin derdin derdi var bir ölür bin diriliriz ekmeğini'de iliğini'de kuruturuz google sen merak etme bu millet bi tokat yerse bin tokat atar bismillah diyip başlıyoruz beyler allah dert vermesin

Hocam ne zaman yeni adsense açmayı düşünüyosunuz hemen mi, olaylar biraz durulduktan sonra mı

Banlananların çoğu eski veya çok fazla uyarı almış kanallar mecvut okuduğum kadarıyla.Demekki bununla alakalı bir sınır falan getirildi.

öyle fakat eskiden yt hesabı ihtar yerse adsense banlanır denirdi yalan çıkmıştı şimdi doğrumu çıkıcak biteriz biz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri