Adsense İşleme Girdimi Girmedimi ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ayın 23 ve Sonrasın'da Adsense Hesabınız İşleme Girdimi ?

• YT Adsense Girdi

Oy: 27 10,6%
  • YT Adsense Girmedi

Oy: 207 81,5%
  • Web Adsense Girdi

Oy: 4 1,6%
  • Web Adsense Girmedi

Oy: 16 6,3%

• Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrlandadan geliyor para yalnız.
Neden biz 2 de işleme gircek diyoruz çünkü irlanda bizden 2 saat geride biz 2 deyken adamlar yeni pazartesiye girmiş oluyor.

inşallah herkes beklediği parayı pazartesi salı alırda azınlık birileride olsa kimsenin işleme girmemiş olmasını istemem kendim dahil yoksa bunca 5-6 günlük ekstra beklemeden sonra dahada büyük yıkım olur 4 gündür nerdeyse kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz yazık günah valla

YT Adsense Girmedi
2. ankettede benim açımdan değişen birşey yok.
:D

arkadaslar en gec salı hesaplara yatmaya baslar eger baslamazsa ben odücam alıcaklarınızı adsenseye kefılım,ıyı cocuktur

ayrıca dip not olarak vereyim beyler bazı arkadaslar hristiyan aleminin geneli üzerinden pazartesi resmi bir tatil varmış gibi davranıyor ama böyle bişey söz konusu değil bu tatil sadece amerikada var pazartesi günü he bizim paralar irlandadan geliyor orası ayrı ama her ülkedede olmuyor yani

Bakın İrlandada resmi tatillerde böyle bir gün yok
0rlanda 2015: resmi tatiller ve bankalarn kapal olduu gnler
Almanyada resmi tatilllerde böyle bir gün varmış :)
Resmi Tatil Günleri
Amerikada resmi tatillerde böyle birgün var
RESMİ TATİLLER | A.B.D. - DİPLOMATİK Temsilcilikleri, Türkiye

Son düzenleme:
ayrıca dip not olarak vereyim beyler bazı arkadaslar hristiyan aleminin geneli üzerinden pazartesi resmi bir tatil varmış gibi davranıyor ama böyle bişey söz konusu değil bu tatil sadece amerikada var pazartesi günü he bizim paralar irlandadan geliyor orası ayrı ama her ülkedede olmuyor yani

Bakın İrlandada resmi tatillerde böyle bir gün yok
0rlanda 2015: resmi tatiller ve bankalarn kapal olduu gnler
Almanyada resmi tatilllerde böyle bir gün yok
Resmi Tatil Günleri
Amerikada resmi tatillerde böyle birgün var
RESMİ TATİLLER | A.B.D. - DİPLOMATİK Temsilcilikleri, Türkiye
hocam ben burda yasiyorum,yarin heryer kapali,cocuklarda evde.

Ayrica girip baktigin siteye iyi bak.;) http://prntscr.com/78yvah

Son düzenleme:
beyler bu tatil işleri faso fiso geçin bu işi yıl başındada ertelenecek dendi burda öyle birşey olmadı onun için tatillere kafa yormayın boşa

Benim adsense isleme girmis parayida yatirmislar,sonra geri cekmisler parayi islemden cikarmislar simdi isleme girmesini bekliyorum gene. :D
Girersede Anelka Quaresma,Girmessede Anelka Quaresma. Tovbe Tovbe.çip ettiler herseyi serefsizler.Normal dunyanin en buyuk hirsizlari,hirsizdan ne beklenirki baska.

Benim adsense isleme girmis parayida yatirmislar,sonra geri cekmisler parayi islemden cikarmislar simdi isleme girmesini bekliyorum gene. :D
Girersede Anelka Quaresma,Girmessede Anelka Quaresma. Tovbe Tovbe.çip ettiler herseyi serefsizler.Normal dunyanin en buyuk hirsizlari,hirsizdan ne beklenirki baska.

e hani telaşlanmaya gerek yokdu çok rahat olmamaız lazımdı yazınca çizince işleme giricekmi sanıyorduk ne oldu şimdi:d

hocam sence işleme girecek mi adsenseler? bir de senin fikrini alalım...

Hani güzel günler bizimdi serkan hoca :)

e hani telaşlanmaya gerek yokdu çok rahat olmamaız lazımdı yazınca çizince işleme giricekmi sanıyorduk ne oldu şimdi:d
Cigerim bi konuyu bitirdinzi sayfa olarak yetmedi bunu acmissiniz bende bu konudaki sayfalarin bitip yeni 3.konuyu acmaniz icin yardimci oluyom ayip be ya.Yazmiycam bi daha. :D Hem ustelik bu mesajim valla o kadar para pul bekleyen icin.Kendim icin zerre heyecan stres varsa sabaha cikmayayim.Oyun oynuyor serefsizler milletle.Ya yapiyorsan tam yap yada bu isi hic yaptirma bu ne ole bi ay girer bi ay girmez bi ay oder bi ay odemez.

Cigerim bi konuyu bitirdinzi sayfa olarak yetmedi bunu acmissiniz bende bu konudaki sayfalarin bitip yeni 3.konuyu acmaniz icin yardimci oluyom ayip be ya.Yazmiycam bi daha . /d Hem ustelik bu mesajim valla o kadar para pul bekleyen icin.Kendim icin zerre heyecan stres varsa sabaha cikmayayim.Oyun oynuyor serefsizler milletle.Ya yapiyorsan tam yap yada bu isi hic yaptirma bu ne ole bi ay girer bi ay girmez bi ay oder bi ay odemez.

bende onu diorum abi baska bişey değil yaptırmıcaklarsa bu işi banlasınlar ödeme zamanını bile beklemeden herkesin adsenseyi gözüne ışık tutulmus tavşan gibi 2 gün ekrana bakarız sonra normal hayata döneriz:d ama yapmıyor kansızlar her ay bir dogum sancısı çektiriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri