Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tmm 16:00 dan bu yana adsenseler durgun ama diyelim saat 19:00 da sayılmaya başlandı yine kaldığı yerden devam ediyor yani 3 saatte olan hiç birşey sonradan yansımıyor tabi bu süre çok daha uzun olabilir, herkeste durum aynımı acaba.
Tmm 16:00 dan bu yana adsenseler durgun ama diyelim saat 19:00 da sayılmaya başlandı yine kaldığı yerden devam ediyor yani 3 saatte olan hiç birşey sonradan yansımıyor tabi bu süre çok daha uzun olabilir, herkeste durum aynımı acaba.
Geçenlerde bende senin gibi yazdım, Adsense kesinlikle o aradaki tıkları ya saymıyor yada çok az ekliyor.
Bende Adsense Pasifik saati bunu ancak yarın sabahki tıklarla daha önceki günkü tıkları karşılaştırıp anlayabiliriz.
Ne yani ben şimdi o arada aldığım tıkları youtube'a veya reklamverenlere hibe mi edeceğimSaat 4 ten beri saymıyor saat 7 de saymaya devam etse 3 saatte 200 e yakın tık yapar.200 x 0.10 = 20 TL yapar
![]()
3 saatte 200 tıkmı, Allah daha çok versinben şu anda günlük o sayıya ulaşmaya çalışıyorum kimbilir belki gün gelir o sayıya 1 saatte ulaşırım
![]()
kaç saattir saymıyor. acaba sonradan topluca eklenir mi?
Umarım bu sıkıcı sürecin sonunda Eylül ayı kazançları falan kesinleşir.
Site sahiblerinde erken olmuş neden bizde de olmasın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.