Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor

Cevap: Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor????

tam ben konu acıcaktım ne tık sayılıyor nede ızlenme ne oluryor bu adsenseye anlamadım gıttı .

Tmm 16:00 dan bu yana adsenseler durgun ama diyelim saat 19:00 da sayılmaya başlandı yine kaldığı yerden devam ediyor yani 3 saatte olan hiç birşey sonradan yansımıyor tabi bu süre çok daha uzun olabilir, herkeste durum aynımı acaba.

Sayım başladıgında herhangi bir kayıp olmaz eklenir. Bazen önce izlenimler sonra tıklar bazende tam tersi önce tıklar sonra izlenimler anlık olarak TO yükselebilir.

13.249 dedi kaldı 1 saattir saymıyor izlenimleri :S

Tmm 16:00 dan bu yana adsenseler durgun ama diyelim saat 19:00 da sayılmaya başlandı yine kaldığı yerden devam ediyor yani 3 saatte olan hiç birşey sonradan yansımıyor tabi bu süre çok daha uzun olabilir, herkeste durum aynımı acaba.

Geçenlerde bende senin gibi yazdım, Adsense kesinlikle o aradaki tıkları ya saymıyor yada çok az ekliyor.
Bende Adsense Pasifik saati bunu ancak yarın sabahki tıklarla daha önceki günkü tıkları karşılaştırıp anlayabiliriz.

Geçenlerde bende senin gibi yazdım, Adsense kesinlikle o aradaki tıkları ya saymıyor yada çok az ekliyor.
Bende Adsense Pasifik saati bunu ancak yarın sabahki tıklarla daha önceki günkü tıkları karşılaştırıp anlayabiliriz.

Ne yani ben şimdi o arada aldığım tıkları youtube'a veya reklamverenlere hibe mi edeceğim :D Saat 4 ten beri saymıyor saat 7 de saymaya devam etse 3 saatte 200 e yakın tık yapar.200 x 0.10 = 20 TL yapar :)

Bende de sayaç durdu, tık ve izlenim artmıyor. Bu süreçteki tık ve izlenimler sonrasında yansır bence yansımaması söz konusu olmaz.

Ne yani ben şimdi o arada aldığım tıkları youtube'a veya reklamverenlere hibe mi edeceğim :D Saat 4 ten beri saymıyor saat 7 de saymaya devam etse 3 saatte 200 e yakın tık yapar.200 x 0.10 = 20 TL yapar :)

3 saatte 200 tıkmı, Allah daha çok versin :) ben şu anda günlük o sayıya ulaşmaya çalışıyorum kimbilir belki gün gelir o sayıya 1 saatte ulaşırım :)

3 saatte 200 tıkmı, Allah daha çok versin :) ben şu anda günlük o sayıya ulaşmaya çalışıyorum kimbilir belki gün gelir o sayıya 1 saatte ulaşırım :)

Aşağı yukarı 150-200 arası.Eyvallah :) Benim de tbm düşük 0.05 $ idi ne güzel 0.06,0.07 TL civarına düştü.Gün Gelecek 200 tık a 15 dk da ulaşacağız kardeşim inşallah o günleri de göreceğiz :)

aynen benimde saymıyor problem olduğunu hissettim buraya geldim direk çok şükür herkeste varmış aynısı :)

inşallah o tıkları eksiksiz ekliyordur sorun olduğunda

şuanda kimsede saymıyor değilmi saat 5 den beri filan takıldı gibi bende

2 adsemsedede tık yok kaç saattir hayılısı bakalım

Umarım bu sıkıcı sürecin sonunda Eylül ayı kazançları falan kesinleşir.

Site sahiblerinde erken olmuş neden bizde de olmasın :)

aynen suan bendede artmıyor kaç saattir

kaç saattir saymıyor. acaba sonradan topluca eklenir mi?

vardı son 2 3 gundur sorun bugun patladı olay :D

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

Taze uyarı :)

neyseki bu uyarı geldi :) bu da güzel bişey tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri