Adsense Kesinleşme Bekleyenler Topluluğu

Kesinleşmeyen AdSenselerde Spamdan kapanma dışında kanallarda Topluluk veya Telif ihtarı olan kanallarınız varmıydı ?

aynen pini yola çıkanların kanalı kapalı mı yada açık kanal var mı?

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

вєякαη;1565948' Alıntı:
Kesinleşmeyen AdSenselerde Spamdan kapanma dışında kanallarda Topluluk veya Telif ihtarı olan kanallarınız varmıydı ?
bende yok. . hiçbir uyarı yokken kanal kapandı ve kesinleşmedi.

Pinler yola ciktiysa demekki %99 luk kesintiler yok artik. Hayirlisiyla bir iki saate kesinlesmeler baslar.

Ben bu ay 1 tane İngiltere adsense pini bekliyorum.. Kazanç pin sınırının kat kat üstünde ama pin yola çıkmadı gözüküyor.. Ne kırmızı şerit çıktı ne linkten bakınca çıktı gözüküyor.. Tek tesellim geçen ay pin istediğim ingiltere adsensemin milletinkinden 1 gün sonra yani 13 ocakta yola çıkmış olması.. 2. şıkkı aklıma getirmek istemiyorum oda yine %99 üzerinde kesinti.. Bu arada tek kanal ve tek adsense idi ve kanal şubatın 5 i gibi kapandı..

Baktım pinler çıkmış tr değil ama tr dekiler onaylı zaten panik yapmayın kesinleşmiş pin çıktığına göre sadece adsenselere yansımadı kısa sürede yansır.

Eylül ayında 11 Eylül Pazar gününe denk geldiği için pasifik saate göre 9 Kasım Cuma günü Adsenseler kesinleşmiş.

Yani şunda artık ben hem fikirim ki hafta sonu Google çalışanları izinli. Yarın akşama kadar kesinleşme beklemeyin.

nöbeti devrediyorum ben yatıyorum, akşam 12 civarı online olurum....

#direnyt

Dün 3 adsense bakmıştım tr alman ve ingiltere hepsinde tüm kanallar kapalı alman ve ingilterede pin yola çıkarken trde çıkmamış ne istiyor bunlar trden

Dün 3 adsense bakmıştım tr alman ve ingiltere hepsinde tüm kanallar kapalı alman ve ingilterede pin yola çıkarken trde çıkmamış ne istiyor bunlar trden
benim İngiliz adsenselerde pin yola çıkmadı kanallar kapali

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim İngiliz adsenselerde pin yola çıkmadı kanallar kapali

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanallar kapandığından kesinleşme olmayacak ve böylece 200 üzerine çıkmayacağından pin yola çıkmamış olabilir. Aynı şekilde olan bir adsense'm mevcut.

kısmende olsa kesinleşmeler yüzdeyüz gece 00a kadar olur, tahminimce

ancak yüzde 90 kesinti mi olur yine veya kimilerinde yine hiç kesinleşmeme mi olur

yada google amca son 2 3 ayı telafi mi edecek bilemiyoruz,

Bekleyip görecez

Kanallar kapandığından kesinleşme olmayacak ve böylece 200 üzerine çıkmayacağından pin yola çıkmamış olabilir. Aynı şekilde olan bir adsense'm mevcut.

arkdaşım dediğin olursa hiçbirimiz para alamayız galiba.yüzde doksandan daha fazlasını kapanan kanalları var kapanmayan kişiler bir elin parmakları kadardır bence

bu işte bi anormallik olduğu kesin hiç bukadar gecikmemişti.büyük sıkıntı geliyor spamcılara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri