Beyler Kesinleşme görünmüyor ama Pin yola çıkmış panelde sorun görünüyor sakin olun 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler Kesinleşme görünmüyor ama Pin yola çıkmış panelde sorun görünüyor sakin olun![]()
bu işte bi anormallik olduğu kesin hiç bukadar gecikmemişti.büyük sıkıntı geliyor spamcılara.
görende zanneder özgün çalışıp dünyaları kazanıyorsunuzda spamcılara laf atıyorsunuzbu işte bi anormallik olduğu kesin hiç bukadar gecikmemişti.büyük sıkıntı geliyor spamcılara.
Benim kanalım 27 aralıkta kapandı Ocakta kesinleşme olmamıştı. Kanal bi kaç gün önce açıldı. Para kazanma aktif ve adsenseye yansıma devam ediyor. Bu durumda bakalım ne gibi bişe olabilir. ( Kasım ayıda kesinleşmemişti )
Bu yargıya nasıl vardın açıklasana azcık![]()
Benim kanalım 27 aralıkta kapandı Ocakta kesinleşme olmamıştı. Kanal bi kaç gün önce açıldı. Para kazanma aktif ve adsenseye yansıma devam ediyor. Bu durumda bakalım ne gibi bişe olabilir. ( Kasım ayıda kesinleşmemişti )
pin yazısı yenimi geldi hocamвєякαη;1566024' Alıntı:Beyler an itibari ile kesinleşme yok ama pin oluşturuldu. Şayet kesinleşme olmayacak olsaydı Pini oluşturmaz diye düşünüyorum. Ayrıca bu tip kesinleşmeme muhabbeti hafta sonuna dek geldiği için kesinleşmediğini düşünüyorum. Aksi halde Pin oluşturulmazdı. Birde saat farkı var gece saatlerinde kesinleşenlerinde ekleneceği kanısındayım.
вєякαη;1566024' Alıntı:Beyler an itibari ile kesinleşme yok ama pin oluşturuldu. Şayet kesinleşme olmayacak olsaydı Pini oluşturmaz diye düşünüyorum. Ayrıca bu tip kesinleşmeme muhabbeti hafta sonuna dek geldiği için kesinleşmediğini düşünüyorum. Aksi halde Pin oluşturulmazdı. Birde saat farkı var gece saatlerinde kesinleşenlerinde ekleneceği kanısındayım.
yeni mi pin oluşturuldu ve adsense tr midi
evet hocam tr adsense pinler oluşmuş. Sen arkadaşa sormuşsun ama 1 saattir falan pinler oluşmuş durumda bence miktarlar kesinleşmiş ama daha panele yansıtmamışlar.
Yeni Panelde Pin Oluştuğu Nerede Yazıyor? Bir Ekran Görüntüsü Atabilir misin?
hocam kanalları kapalı mıydı bu pin oluşturulan hesabın?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.