Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Alt yazıları her videoda açabiliosun hocam buda sistemin bu replikleri bildiğinin bir göstergesidir. Benzeri şeyler üretilebilir. Bu beni israil hakkında düşünceniz Bana sorarsan da doğru. Çerezler üzerinden hareket eden bir reklam algoritması var şu anda %65 oranında etkili. Geçen bi arkadaş bana anlatıyor bilgisayarında +18 sitelere girmiş cleaner ile temizlemeyi unutmuş paso prima bebek vb bebek reklamları gelio dedi. Google ne yapmak istediğini bile tahmin edio yani :D

+18 ile bebek bezi reklamı arasındaki çerez bağını kuramadım :D yani alakasız reklam mı geliyor demek istiyorsunuz

+18 olayını izliyorsun iyi hoş güzelde bak icraate geçirirsen sonucu bu olur demek istio sanırım hocam :D

sanmıyorum hocam. çerezlerden hareketle cinsel gücü artıran ilaçlar gelmesi lazım. belki arkadasın ondan once kardeşi vs. çocukla ilgili birkaç sitede gezmiş olabilir. veya tesadüf de olabilir. tabi sonuç olarak hedefe yönelik en etkili sistemin googlede olduğunun herkes farkında. hala neyin atarını boykotunu yapıyorlar anlamış değilim. bundan sonrası manuel kontrol bence.

Herkes youtube a yapılan reklam boykotu ile bu olayı birleştirmiş ama ben anlamadım ne alaka ??

Bütün kanallarda gider derim ki tamam reklam boykotu var yeni düzenleme geliyor ama değil kiminde var kiminde yok.. Hatta benim 42 videolu kanalımdaki videoların 29 tanesinde reklam yok 13 tanesinde var..
Zaten eğer boykot sonucu reklam verenlerin sayısı ve dolayısıyla reklam sayısı azalmış olsa youtube un yapacağı tek hareket var:

Video ortası reklamları kapatacak veya Video ortası reklamları atıyorum 10 dk da 1 tane kuralı getirecek... Bence yine mühendisler kurcalarken ayarını bozdu...

Olayı Sadece Google Olarak Değil de Youtube Olarak Ele Alırsak ve Reklamlarını Geri Çeken Firmaların Nefret, Kin ve Dövüş Videolarında Reklam Çıkmasından Dolayı Reklamlarının Geri Çekmesini Pek İnandırıcı Bulmuyorum. Mutlaka Altında Farklı Şeyler Olduğunu Düşünüyorum.

Youtubenin Son Dönemde Zaten Bu Tarz Videolara Uygulamış Olduğu Katı Politikayı Hepimiz Çok iyi Biliyoruz. En Ufak Kullanıcı Şikayetini Değerlendirdiğini ve O İlgili Kanalı Cezalandırdığına Hepimiz Şahit Olmuşuzdur. Günümün Çoğu Zamanını Youtube İçerisinde Harcarım. Eskisi Kadar Bahane Ettikleri Kini Nefret, Dövüş Tarzında Videolarla Karşılaşmıyoruz. Karşılaştıklarımızın Büyük Bir Bölümünün Zaten Para Kazanması Kapalı Oluyor ki O Tarz Videoların Bu Kadar Büyük Bir Tepki ve Neredeyse Milyar Dolarlık Bir Boykota Dönüşecek Kadar Neden Olacağını Düşünmüyorum...

Birde Eğer Youtube Bu Baskılar Karşısında Dik Durursa Yakın Zamanda Pek Bizi Rahatsız Eden Bir Durum ile Karşılaşmayız, Şu an ki Durumumuz Stabil Devam Eder Diye Düşünüyorum ama Baskılara Boyun Eğerse Bizlere Karşı Çok Ciddi Yaptırımlar Getirebilir. Adsenselerin Banlanması, Toplu Kanal Kapanmaları ve Engel Geçmenin Daha da Zorlanması Gibi...

Amacım Ukalalık Değil, Sadece Bir Öngörü... Bu Şekilde ele ALırsanız Sevinirim....

Son düzenleme:
Allah'ım şu youtubeye öyle bir rakip çıkartsınki domaini boşa çıksın.

burada ne yazılsa çizilse hepsi yalan tek gerçeği googe 'da çalışan mühendiscikler biliyor o yüzden boşuna kafanızı yormayın herşey olacağına varır 17 aralıkta tr adsensede reklam sorunu olmuştu düzelecek dedik 4 ay oldu düzelmedi yeni yılda kapanmalar biter dedik 4 ay oldu düzelmedi ben artık hiçbieşy beklemiyorum ne olacaksa varsın olsun.

kazançları hiç düzgün olan yok mu acaba ?

+18 olayını izliyorsun iyi hoş güzelde bak icraate geçirirsen sonucu bu olur demek istio sanırım hocam :D

google'ın mikrofonları dinlediğini duymuştum. eğer arkadaş +18 izlerken 'hadi bebeğim, evet bebeğim...' gibi kelimeler kullandıysa demek... :D :D

Biz ne kadar komplo üretsekte boş.
Burda 6-7 aydır para zaten alamadık boş boş adsensedeki kazançlara bakıyoruz.
Tam yabancı adsenseye geçiyoruz, ondada reklam çıkmıyor.
Ne olacak ne bitecek bilmiyoruz ama YT'yi boykot edenlere hergün yenileri ekleniyor.
Siz burda olayı basite indirgiyorsunuz ama küresel sermayeler birbirleriyle iş yapan firmalar.
Büyük ihtimal Facebook video izleme servisi çok sıkı bir şekilde gelecek pazara.
Yoksa bu kadar Tekel konumdaki YT'ye fazla atar-gider yapmazlardı.
Facebook canlı Tv ve canlı Tv yayınları için birçok kanallada görüşme yapıyor.
Amerikan futbol ligindeki maçları canlı yayınlayacak. (abd mayuk topla oynan futbolu)
Yani gerçekten butür olayların birbirinden bağımsız olduğunu düşünmekte çok basite kaçar.

Facebook'u kimse hafife almasın, hani Tr'de son günlerde ya face çok bozdu hesabı yapan ergenleri takmayın siz.
Face Asya ve Afrika kıtasında şu anda hala daha çok popüler.
Adamlar ne yapsa face'te paylaşıyor.

Soru sadece şu Facebook video işine girince biz bundan az-çok para alabilecek miyiz?
Yoksa YT'ye işimiz kaldıysa daha çok ağlarız bu tür başlıklarda.
Gelecek Face'te, yatırımlarınızı ona göre yapın.

Bakmayın YT'nin yiğitliğe ot sürdürmediğine, adamlar için %7.5 zarar çok fazla zarardır.
Kaldıki yıllık aşağı yukarı 8-10 milyar dolar kar eden bir şirketten bahsediyoruz.
%10 zarar yazsan adamlar 1 milyar dolar zarar ederler.
Buda az bir para değil.
Matematik yalan söylemez.
Bu 1 milyar dolar direkt face'e kar olarak bile girse rakibine hiç yoktan 1 milyar kar ettirirler.

Bu işler o kadar basit değil.
Biz yine burda kaderimize razı olmaya devam.

Video arası reklamların çıkmaması devam ediyor ...

Yeni bölümler yayınlandı kar %1.. !!!

Ben pek 3skisi gibi uğraşmıyorum youtube ile ama ara ara girer hafıza yi tazelerim bunu 2013 de youtubeeler yaşadı geçmişte ki insanlar bilir inşallah buda onun gibi 1 hatta olur

gerçek zamanlı bi tek ben de mi görünmüyor yoksa herkeste aynı mı?

google'ın mikrofonları dinlediğini duymuştum. eğer arkadaş +18 izlerken 'hadi bebeğim, evet bebeğim...' gibi kelimeler kullandıysa demek... :D :D

dinlemez olurmu dinliyor tabi. sabah arkadaşlarımla motorsiklet kavgası yaptık. alıcam falan dedim. demin facede motorsiklet reklamı çıktı. üstelik hiçbir şekilde motorsiklet resimlerine bile bakmadım googleden. daha öncede çok başıma gelmişti.

özellikle youtubedan büyük kanalların 2 gün içinde yüklenen videolarına baktım hepsinde reklam çıkıyor gene aynı kanalların önceki videolarına bakıyorum reklam çıkmıyor.

Bence reklamları geri çekme falan değil olay kesinlikle tamam youtube un bunu uyarı olarak kabul etmiş ama bi düzenleme yaptıkları kesin. Ne kadar firma reklamlarını geri çekerse çeksin gene reklam yayınlanır çünkü büyük firmalar 0.10 usd den reklam veriyor diyelim illa 0.1 den veren küçük firmalarda olacaktır.

Özetle olay tamamen düzenleme ile alakası ve en kısa zamanda düzelir diye bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri