Herşey 15 hazirana bakıyor
15 hazirandan sonra herşey yoluna girecektir
15 hazirandan sonra herşey yoluna girecektir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar hala bi sonuç alan yokmu ?
yok hocam hala sıkıntılı
Bi kaç MSj önce yazmıştım hocam
Test ödemesi gelmezse isleme girmeyecek belli
Eğer isleme girmezse adsense te skinti olurmu ?
Yanı ban ve gibi bsy
Bu sorun boy göstermeden birgün önce arkadaşım test doğrulamasını yaptı, pin v.s girdi
2 hafta oldu ödeme hala işleme girmedi.
Çok genel çaplı bir güncelleme geliyor, adsense+youtube
de yeter güncelemeyin şurayı gelmedi diye herkes test ödemesi bekliyor genel kimseye test ödeme gönderilmemiş ödeme gününe kadar test ödemesini göndermeden bile ödemeleri yapabilirler cunku onlardan kaynaklı bir durum
böyle bi uygulamayı ilk defa duydum
kuveyt gelmedi
arkadaşlar adsense yabancı forumda dolaştım inanırmısınız 1tane test ödemem gelmedi diye bir yazı görmedim galiba durum türkiyeye özelçünkü benim ingilteredeki hesabıma dün test ödemesi geldi
![]()
arkadaşlar adsense yabancı forumda dolaştım inanırmısınız 1tane test ödemem gelmedi diye bir yazı görmedim galiba durum türkiyeye özelçünkü benim ingilteredeki hesabıma dün test ödemesi geldi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.