Adsense Test Ödemesi Gelmiyor

Herşey 15 hazirana bakıyor

15 hazirandan sonra herşey yoluna girecektir

yabancı forumlara baktım ama birşey bulamadım. acaba bu test ödemesi sorunu sadece türkiye ye mi özel yoksa dünya da da var mı? çünkü bizim forumda 1 hazirandan beri test ödemesi alan kimse olmadı gördüğüm kadarıyla

Bi kaç MSj önce yazmıştım hocam
Test ödemesi gelmezse isleme girmeyecek belli
Eğer isleme girmezse adsense te skinti olurmu ?
Yanı ban ve gibi bsy

Bu sorun boy göstermeden birgün önce arkadaşım test doğrulamasını yaptı, pin v.s girdi
2 hafta oldu ödeme hala işleme girmedi.

Çok genel çaplı bir güncelleme geliyor, adsense+youtube

de yeter güncelemeyin şurayı gelmedi diye herkes test ödemesi bekliyor genel kimseye test ödeme gönderilmemiş ödeme gününe kadar test ödemesini göndermeden bile ödemeleri yapabilirler cunku onlardan kaynaklı bir durum

de yeter güncelemeyin şurayı gelmedi diye herkes test ödemesi bekliyor genel kimseye test ödeme gönderilmemiş ödeme gününe kadar test ödemesini göndermeden bile ödemeleri yapabilirler cunku onlardan kaynaklı bir durum

böyle bi uygulamayı ilk defa duydum

Son düzenleme:
böyle bi uygulamayı ilk defa duydum

Test ödemesi gelmemesi de ilk hocam ve arkadaşın söylediği de olursa ilk olacağı için İLK defa duymanız normal.

Kuveyt'te gelmedi demek İLGİNÇ...

BANKAYA ÖZEL BİR DURUM DEĞİL GÜNCELLEMELERDEN DOLAYI TEST ÖDEMESİ GELMİYOR İLLA BİR MOD KONUYA GELİP GÜNCELLEMEYİN BANLARIM MI DEMESİ GEREKİYOR ?!

BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM Kİ ARTIK ŞU KONUYU YENİ BİR ŞEY OLMADAN YA DA TEST ÖDEMESİ GERÇEKLEŞMEDEN "LÜTFEN" GÜNCELLEMEYİNİZ ! 3 FARKLI ADSENSE VE 3 FARKLI BANKA İÇİN TEST BEKLİYORUM BENDE SORUNU HALLOLAN YA DA FARKLI BİR DURUMLA KARŞILAŞAN YAZAR ZATEN LÜTFEN !!

Bu son post olur inşallah hepinize iyi forumlar bol kazançlar...

arkadaşlar adsense yabancı forumda dolaştım inanırmısınız 1tane test ödemem gelmedi diye bir yazı görmedim galiba durum türkiyeye özel :( çünkü benim ingilteredeki hesabıma dün test ödemesi geldi :(

arkadaşlar adsense yabancı forumda dolaştım inanırmısınız 1tane test ödemem gelmedi diye bir yazı görmedim galiba durum türkiyeye özel :( çünkü benim ingilteredeki hesabıma dün test ödemesi geldi :(

peki hocam onerin nedir ? ne yapalm bende 1 hafta oldu beklemedeyim hala gelmedi

Bizde de şöyle bir durum var hocam .
Bir arkadaşım bu test ödeme sorunlari başlamadan bir gün gün önce test ödemesini aldı. Pinini girdi ve hala biriken paralar işleme girmedi. 2 hafta olacak nerdeyse.

Bu arada test ödemesi sorunu EFT merkezini secemedigimiz gün başladı.

Siz ingilterede boyle bir sorun ypk deyince ve bizim arkadasta hala parasini alamayınca, Şimdi aklıma kötü notu senaryolar gelmeye başladı.
Acaba Türkiye bankalarınca oluşan bir sorun mu bu durum. Yani bankalarin ortak kararımı?
Çok düşük bir ihtimal google Türkiye bankalarına kısıtlamamı getirdi?
Yada hersey EFT merkezini secememizdenmi kaynaklı?
Bu ayın 22 si hersey belli olacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri