Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bySTARK

Kayıtlı Üye
Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ? ( Kanal Kapandı )

Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..

Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.

En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?

jfl2.png

Adsense kolay kolay kapatilmaz yasakli sitelerde reklam yayinlamazsan ve gecersiz tik yapmazsan. Yada adsensei illegal yollarla almadiysan :)

telifli videolar adsenseyi riske sokar bir süre sonra senin iyi kazandığını gören adsense araştırma yapar adsenseni kapatır dikkat et

Günde ortalama 400 alıyorum bende. 2 adsense hesabından da ödemeler kesinleşmedi daha.

Allah bereket versin tıklanma oranı yükseldikçe kontrol edilmesi artar, çok yüksek görünmese de videoların da riskliymiş. Bir şey diyemeyiz ama inşallah alırsın kazancını.

Ne desek yalan olur.
İnşallah kazancını alırsın.
Allah kazancını daim etsin.

İstersen kazancın belli bir süreye geldikten sonra kanalları Gizleme yolunada gidebilirsin.
O miktarda sana kalmış birşey.
Sonuçta YT işi hep risktir, YT istediğini yapmakta serbest buna zaten birşey yapamıyoruz.

bence ilk önce videoları yedekleyin bi yere daha sonra kanaldaki telifleri filan yada adsenseye bağlı diğer kanalları silin para kazandırmıyorsa bugün heralde 1.000 lirayı geçer :D

problem yok videoların izleniyor.gayet normal yükseliştir bu.aynı şekilde bende kazandım bir videodan 2000 tl civarı kesinleşti aldım

risk büyük dediğinize göre film dizi işi yapıyorsunuz, bu sektörde bildiğiniz gibi garanti yok. Bu yüzdende alabildiğiniz kadar almaya bakmalısınız. Stres yapmaıyn, malum sakınılan göze çöp batar. bol kazançlar

Herşey doğalsa korkacak bir durum yok hocam. Allah kazancınızı arttırsın. yine de kanalınızı yedekleyin ve 2-3 adet daha adsense açın. ne olur ne olmaz.

Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..

Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.

En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?

jfl2.png

Gerçek şudur ki bu işte garanti diye birşey yok en hızlı ve en kısa sürede dibe vurabilirsiniz,To oranınız normalin üzerinde bana göre :)

özetle.

tPhEDN7.png

24ae.png

Allah bereket versin de. Fakat videolar 1. dereceden telifli videolar ise. Kazandığını kazan sonra o videoyu yok et. Yani biraz daha dursun para kazanayım havasına girme ne alsan kardır madem telifli video sende kuralına göre oyna.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bilir ben 700 k video yaptım. Videoyu kaçıra kaçıra :D Adam beni arıyor fakat bir türlü bulamadı bulsaydı öpecekti. :)

Attığım video ise. Miley Cyrus konser de esrar içti. Onun videosunu atmıştım.

imreniyorum azmediyorum hala "0" lardayım .hocam şu ara 50 tık bile alamaz durumdayım :)
bol kazançlar dilerim inşallah hayırlısı ile alırsınız paranızı.

Arkadaşlar 500K hit yapan bir videom var. 1 ay gibi bi sürede bu hiti yaptı ve tamamen organik. Dün akşam youtube inceleyip yaş sınırı koymuş videoya. Halbuki videonun yüklü olduğu kanalın para kazanması kapalı. Üzülerek söylemek gerekirse videodan para kazanamıyorum ama diğer kanallarımın reklamını yaptığı için silmiyorum. Kısacası, videonuz hit yaptığı anda youtubenin daha çok dikkatini çekiyorsunuz ve gözler üzerinizde oluyor. Bana kalırsa riskli videoları belli bir hitten sonra silmek gerekli. Aksi takdirde telif ve kötüye kullanımdan adsenseniz bile zarar görebilir.

Bence herşeyin normal baktım sakın kuşkulanmana gerek yok Sayfa To normal çok tıklanma almıssın sayfa to artıyor o yüzden herşey normal inş daha fazla kazanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri