Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanç çok iyi.İnşallah parasını sorunsuz alırsın.Bu kadar tık ve görüntülenmeyi adsensemde hiç göremedim ben. :)

bugün bi 2 bin tl olur herhalde :) usta inş telif fala ngelmez kazanç böyle yükselir ya :)

yok yok bu gün düşüş var, şuan 700 TL yi geçti, tahminimce en fazla 850 gibi gelir, gün bitene kadar
Yüksek Rakamlarda gözüm yok, Günlük 500 ün altına inmesin yeter.
( sanki günlük 50 TL gelsin razıyım der gibiyim :D )
Tek Kanaldan 1 günde 1.152,87 TL way be, ben bile inanamıyorum walla. :)
Allah herkese nasip etsin inşallah,

Dün gece kanala 1 Tane Topluluk ihlali uyarı geldi :s.
İnşallah bu son olur devamı gelmez..

Kazanç çok iyi.İnşallah parasını sorunsuz alırsın.Bu kadar tık ve görüntülenmeyi adsensemde hiç göremedim ben. :)

Walla bende Temmuz ayından beri bu işin içindeyim ilk defa bu rakamları bu hafta gördüm.
İnşallah sorunsuz alırız parayı , Allah sizede, herkese nasip etsin..

Hocam herşeyi anladım da o sayfa to'yu nasıl başarıyorsun onu anlamadım?

Sayfo TO için tabikide bazı ayarlar çekmek gerekiyor, Bunun için [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ya ayrıca teşekkürler,
Hassas kategorileri ve gereksiz reklamları engelledim ( işe yaradı gibi )
Daha sonra kategori ve izlenim de önemli, gerisi geliyor zaten. Ben titiz çalışan biriyim, Spam yapmam, kanal kopyalamam. v.s v.s

yok yok bu gün düşüş var, şuan 700 TL yi geçti, tahminimce en fazla 850 gibi gelir, gün bitene kadar

Walla bende Temmuz ayından beri bu işin içindeyim ilk defa bu rakamları bu hafta gördüm.

Kanalınız para kazanmaya kapanmaz inşallah.
Önlemlerinizi alın eğer adsensenizde çok kanal varsa yeni bir adsense açıp o kanalları o adsenseye geçirin riske atmayın bu kanalı .

Sayfo TO için tabikide bazı ayarlar çekmek gerekiyor, Bunun için [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ya ayrıca teşekkürler,
Hassas kategorileri ve gereksiz reklamları engelledim ( işe yaradı gibi )
Daha sonra kategori ve izlenim de önemli, gerisi geliyor zaten. Ben titiz çalışan biriyim, Spam yapmam, kanal kopyalamam. v.s v.s

Hocam yakın bi zamanda para kazanmalar gidebilir. Benim dün bütün kanallar gitti. Günlük 600 liraya çıkmıştım. Çizgi filme topluluk geldi. Bugun sorunlu kanallari sildim. Bugunku kazancim 100 lirayi geçer gibi. Siz,dikkatli olun. Belli bi kazanca ulaştıktan sonra kanalı silebilirsiniz kazanç garanti olsun. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Allah korusun hepsinden mahrumda kalabilirsiniz

hacı ben o kategoride 1000 video çektim 43 tanesimi ne sağlam çıktı hepsi 3. taraf ve dünya engeli

---------- Mesaj saat 21:21:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:56 civarında gönderildi. ----------

grup kapanmıştı ozamana ne grubu özelden yazıyordun :D

aynen adam işi biliyo ..

Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..

Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.

En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?

jfl2.png

bence paran kesınlesene kadar adsensenı bos bırak baska bı adsenye bagla rıske atma derım gunluk 1mılyar ıllakı goze batarsın

Son 5 aydır en çok 14 Aralık ta geldi bu para..
2 Gün önce kanala topluluk ihlali geldi, inşallah sorun çıkmaz
rv48.png

Bu parayı alabilirsem, Allah'a ne kadar şükretsem azdır..

Son 5 aydır en çok 14 Aralık ta geldi bu para..
2 Gün önce kanala topluluk ihlali geldi, inşallah sorun çıkmaz
rv48.png

Bu parayı alabilirsem, Allah'a ne kadar şükretsem azdır..

Kardeşim sık sık maillerini kontrol et , topluluk uyarısı aldı demişsin , "para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz " mailini alırsan erken davranıp , paranı kurtarabilirsin .. bak benimde başıma geldi , bana o mail geldi , içim yana yana günlük 600-1200 TL getiren kanalımı silmek zorunda kaldım

Yahu bu kadar yuksek to nı nasip alıyorsunuz? Bide bu sadece YouTube adsensemi

Kardeşim sık sık maillerini kontrol et , topluluk uyarısı aldı demişsin , "para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz " mailini alırsan erken davranıp , paranı kurtarabilirsin .. bak benimde başıma geldi , bana o mail geldi , içim yana yana günlük 600-1200 TL getiren kanalımı silmek zorunda kaldım

saolasın dediğin gibi yapıcam sürekli mail kontrolu, zaten yapıyordum ama daha fazla yapıcam şimdi

saolasın dediğin gibi yapıcam sürekli mail kontrolu, zaten yapıyordum ama daha fazla yapıcam şimdi
arkadaşlar zaten adsense hesabi 12 sinde yada 15 inde kesilmiyormu alacağini almiş hesap kesim tarihi yani şu anda bundan sonra para kazanmasi kapansa bile hesap kesim tarihinden öncekini haketmiş sayiliyor bugunden sonra kapansada önümüzdeki aya para alamazsin haksizmiyim arkadaşlar yani inşallah kapanmazda.

Ben arkadaşın kim olduğunu nerede yaşadığını biliyorum birkaç bağlantı yaparak oturduğu yeri de öğrenirim sorguya çekelim her şeyini öğrenelim arkadaşlar :D

Şaka maka inşallah alırsın parayı çok dikkat et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri