Kaanbulut
Yasaklanmış
grup kapanmıştı ozamana ne grubu özelden yazıyordun![]()
Sen yoktun grupta. Bir konuyu ne kadar uzatıyorsun ya.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yoktun grupta. Bir konuyu ne kadar uzatıyorsun ya.
bugün bi 2 bin tl olur herhaldeusta inş telif fala ngelmez kazanç böyle yükselir ya
![]()
Kazanç çok iyi.İnşallah parasını sorunsuz alırsın.Bu kadar tık ve görüntülenmeyi adsensemde hiç göremedim ben.![]()
Hocam herşeyi anladım da o sayfa to'yu nasıl başarıyorsun onu anlamadım?
yok yok bu gün düşüş var, şuan 700 TL yi geçti, tahminimce en fazla 850 gibi gelir, gün bitene kadar
Yüksek Rakamlarda gözüm yok, Günlük 500 ün altına inmesin yeter.
( sanki günlük 50 TL gelsin razıyım der gibiyim)
Tek Kanaldan 1 günde 1.152,87 TL way be, ben bile inanamıyorum walla.
Allah herkese nasip etsin inşallah,
Dün gece kanala 1 Tane Topluluk ihlali uyarı geldi :s.
İnşallah bu son olur devamı gelmez..
Walla bende Temmuz ayından beri bu işin içindeyim ilk defa bu rakamları bu hafta gördüm.
İnşallah sorunsuz alırız parayı , Allah sizede, herkese nasip etsin..
yok yok bu gün düşüş var, şuan 700 TL yi geçti, tahminimce en fazla 850 gibi gelir, gün bitene kadar
Yüksek Rakamlarda gözüm yok, Günlük 500 ün altına inmesin yeter.
( sanki günlük 50 TL gelsin razıyım der gibiyim)
Tek Kanaldan 1 günde 1.152,87 TL way be, ben bile inanamıyorum walla.
Dün gece kanala 1 Tane Topluluk ihlali uyarı geldi :s.
İnşallah bu son olur devamı gelmez..
Walla bende Temmuz ayından beri bu işin içindeyim ilk defa bu rakamları bu hafta gördüm.
İnşallah sorunsuz alırız parayı , Allah sizede, herkese nasip etsin..
Sayfo TO için tabikide bazı ayarlar çekmek gerekiyor, Bunun için [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ya ayrıca teşekkürler,
Hassas kategorileri ve gereksiz reklamları engelledim ( işe yaradı gibi )
Daha sonra kategori ve izlenim de önemli, gerisi geliyor zaten. Ben titiz çalışan biriyim, Spam yapmam, kanal kopyalamam. v.s v.s
hacı ben o kategoride 1000 video çektim 43 tanesimi ne sağlam çıktı hepsi 3. taraf ve dünya engeli
---------- Mesaj saat 21:21:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:56 civarında gönderildi. ----------
Ana sayfada > tüm raporları görüntüle > İçerik barındırıcısı için adsense tıkını işaretle ve hemen üstünde filtre uygula de çıkar.
Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..
Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.
En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?
![]()
bugün bi 2 bin tl olur herhaldeusta inş telif fala ngelmez kazanç böyle yükselir ya
![]()
Son 5 aydır en çok 14 Aralık ta geldi bu para..
2 Gün önce kanala topluluk ihlali geldi, inşallah sorun çıkmaz
![]()
Bu parayı alabilirsem, Allah'a ne kadar şükretsem azdır..
Kardeşim sık sık maillerini kontrol et , topluluk uyarısı aldı demişsin , "para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz " mailini alırsan erken davranıp , paranı kurtarabilirsin .. bak benimde başıma geldi , bana o mail geldi , içim yana yana günlük 600-1200 TL getiren kanalımı silmek zorunda kaldım
Yahu bu kadar yuksek to nı nasip alıyorsunuz? Bide bu sadece YouTube adsensemi
arkadaşlar zaten adsense hesabi 12 sinde yada 15 inde kesilmiyormu alacağini almiş hesap kesim tarihi yani şu anda bundan sonra para kazanmasi kapansa bile hesap kesim tarihinden öncekini haketmiş sayiliyor bugunden sonra kapansada önümüzdeki aya para alamazsin haksizmiyim arkadaşlar yani inşallah kapanmazda.saolasın dediğin gibi yapıcam sürekli mail kontrolu, zaten yapıyordum ama daha fazla yapıcam şimdi
Yahu bu kadar yuksek to nı nasip alıyorsunuz? Bide bu sadece YouTube adsensemi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.