ANKET: Ytpara.com Parali Uyelik Sistemi...

Parali Uyelik Olsun Mu ?

• EVET Olsun.

Oy: 0 0,0%
  • HAYIR Olmasin.

• Kararsizim..

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan abi e-book çıkaracaktın o ne oldu ?

Evet ve hayır diyenler çok yakın sayıda, anket böyle yakın bi sayıyla kapanırsa bence adminler ve yönetm kurulu kendi aralarında en mantıklı kararı alsınlar sonuçta bu işin yükünü çeken onlar.

benim şahsi düşüncem, üyelikler 20tl gibi cüzi bir miktarda olması ve devamında bu ücreti ödeyen kişilerin bir ayrıcalığı olmalı. yani sadece foruma üye olmak değilde bir e-book tarzı mesela torrent sitesi arena'da 15-20tl civarında bir bağış yapıyorsun ve extradan sizlere sunucudan torrent özelliği ve kısıtlama olmadan download imkanı sunuyor. bunun gibi. yani paramı sadece üyeliğe değilde, extralarımda olcak. amorti ederim düşüncesiyle yaklaşan insanlar bence daha çok olacaktır.

120 kusur yorumun içerisinde en çok taktir ettiğim...

Yapıcı, yenilikçi ve düşünebilen bir kardeşimiz!

Teşekkür ederim...

Ücretli olmalı bencede bu sayede konulara gelen alakasız, Baltalayıcı, vs mesajlarda azalır. Herkes üyeliğinin değerini bilir mesaj yazarken biraz daha düşünür.

Öncelikle forumdaki bazı olaylara ve gereksiz insanlara son verme konusunda ki haklı çabanızı takdir ediyorum.

Ancak bu forumun bir üyesi olarak bu konuya vakıf olmak katılmak yani görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum madem böyle bir anket açıldı.

Paranın hayır kurumlarına yatırılması konusunda da sizi tebrik ediyorum. Lakin ben bu sistemin öncelikle güncelliği ve üye akışını fazlasıyla etkileyeceği görüşündeyim. Kimse 20-30 tl gibi rakamları içinin ne kadar güzel olduğunu bilmediği bir foruma üye olmak için vermez. Sizler ve akabinde üyeleriniz yani bizler ne kadar hayır kurumlarına bağışlayacağınızı söylesek savunsak makbuzlarda koysakta. İnsanların bunun bir rant çalışması olduğu algısını engelleyemezsiniz.

Hele hele siz 20 tl gibi bir rakamla üyelik açılabileceklerini söylerseniz üye adaylarına bırakın üye olmayı foruma bir daha girmeyecek insanlar tanıyorum ben yanlış olmasın çokta sağlam insanlar var bunun içinde 1 gıdam emek hırsızlığı yapmayacak.

Gel gelelim konunun en can alıcı noktasına siz bu şekilde üyelikleri paralıya çevirirseniz. 3-5 kendini bilmez ytpara üyesi veya adayı sizi rantçı olarak gösterip fırsatçılık yaratarak belki de içeriği kopyalarak buna benzer bir forum açma girişiminde bulunacaktır.

Ve ben diyorum ki ondan dolayı ya bırakın insanlar hayırlarını kendileri istedikleri kuruma kişilere yapsınlar. Başka çözüm arayalım veya 5 tl gibi formalite bir ücret koyun ki her önüne gelen çoluk çocuk üye olamasın.

Fazla resmi oldu idare et serkan abi :)

Kesinlikle ücretli olmalı üyelik ve forum sadece üyelere açık olmalı

dışarıdan konulara erişim kapatlmalı

Forum ücretli olursa eğer burdan şu çıkar: Biz herşeyi biliyoruz youtube hakkında dışarıdan kimsenin yardım etmesine gerek yok. Bunu şunun için dedim.dışarıdan kazanan bir insan zaten kazanıyor.Oyuzden foruma uye olmayacaktır ucretınden dolayı.diğer turlu uye olma ihtimali büyük.
Forumda aynı konuları acanlar bu forum gıbı bska forumlara cok girmemişler ve ogrenme asamasındadırlar. eminimki ilk baslarda sızde oyleydınız. neyi nasıl yapacagınızı bılmıyordunuz ve sızede dedıler surdakı konuları oku.ama okudunuz anlamadınız mecburı ozel ılgıye ıhtıyac duydunuz.
Benim görüşüm paralı olmaması.ama eğer bağış işine baslamak istiyorsanız ust tarafta vikipedia gıbı bagıs kutusu tarzı bırsey yapılıp bagıs yapamak ısteyenler oraya yatırılar.

Benim düşüncem davetiye ve kefil daha mantıklı gibi.saygılar.

eski üyelikler silinmicek demi :(

Öncelikle forumdaki bazı olaylara ve gereksiz insanlara son verme konusunda ki haklı çabanızı takdir ediyorum.

Ancak bu forumun bir üyesi olarak bu konuya vakıf olmak katılmak yani görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum madem böyle bir anket açıldı.

Paranın hayır kurumlarına yatırılması konusunda da sizi tebrik ediyorum. Lakin ben bu sistemin öncelikle güncelliği ve üye akışını fazlasıyla etkileyeceği görüşündeyim. Kimse 20-30 tl gibi rakamları içinin ne kadar güzel olduğunu bilmediği bir foruma üye olmak için vermez. Sizler ve akabinde üyeleriniz yani bizler ne kadar hayır kurumlarına bağışlayacağınızı söylesek savunsak makbuzlarda koysakta. İnsanların bunun bir rant çalışması olduğu algısını engelleyemezsiniz.

Hele hele siz 20 tl gibi bir rakamla üyelik açılabileceklerini söylerseniz üye adaylarına bırakın üye olmayı foruma bir daha girmeyecek insanlar tanıyorum ben yanlış olmasın çokta sağlam insanlar var bunun içinde 1 gıdam emek hırsızlığı yapmayacak.

Gel gelelim konunun en can alıcı noktasına siz bu şekilde üyelikleri paralıya çevirirseniz. 3-5 kendini bilmez ytpara üyesi veya adayı sizi rantçı olarak gösterip fırsatçılık yaratarak belki de içeriği kopyalarak buna benzer bir forum açma girişiminde bulunacaktır.

Ve ben diyorum ki ondan dolayı ya bırakın insanlar hayırlarını kendileri istedikleri kuruma kişilere yapsınlar. Başka çözüm arayalım veya 5 tl gibi formalite bir ücret koyun ki her önüne gelen çoluk çocuk üye olamasın.

Fazla resmi oldu idare et serkan abi :)

Bu yazdıklarımı kesinlikle şahsi algılamayın, genelleme olarak söylemekteyim...

söylediklerinizin bir kısmına katılmakla birlikte şunu göz önünde bulundurmakta fayda var. Koskoca sabancı holding, beko, samsung türkiye gibi büyük firmalar, aynı şekilde büyük sanatçılarda çeşitli etkinliklerle insanlardan yardım parası toplamaktadır.

Burda bırakın millet kendisi bağış yapsın demek biraz yanlış bir durum. Çünkü bu gibi etkinlikler çoğu zaman insanlara yardım konusunda ön ayak olmaktadır. Belki unutulanları hatırlatmaktır. Belki ytpara.com'un konuda ki amacı bu olmasa da bu etkeni de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Diğer bir husus, forumda bulunan muslera06 konu paylaşımları adı altında paylaşılan bilgiler sayesinde, youtube işini bilmeyen yüzlerce kişi aylık olarak 100 tl'den 2000tl'ye kadar para kazanmaya başladı. Burada bulunan mod arkadaşlardan tutun, yönetim kuruluna kadar, aynı bir iş yerinde çalışır gibi, hem forumu idare etmekte, hemde huzur ortamı sağlamaya çalışmaktadır ki bilgilerde cabası. Her web sitesinin bir gideri vardır. Bunu hepimiz biliyoruz. Hayır kurumu olmasa dahi, giderler için bu para bence gereklidir. Kimse burada X kişiye ait bir forum sitesi olarak girmiyordur. %90'ı bu forum bizim, paylaşım yapalım, bilgi alışverişi yapalım diye girmektedir. Söylediklerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın.

Bu benim şahsi fikrimdir. Genelleme olarak yazdım ve kimsenin görüşlerini eleştirme gibi bir niyetim yok. konu zaten eleştiriye açık bir konu olduğu için, yazdıklarımda uslubuna uygun olarak eleştirilebilir.

önce sadece ankete baktim ve kararsizim secenegini isaretledim. Sonra konuyu okudum ve suan kararimi verdim guzel dusunmussunuz hocam artik kararsiz degilim parali olsun ;)

gecen ws sitesinden 200 liralık kazık yedim. ücretli üyelik iyi olur :)

bu işi öğrenecek olan bu işden kazanacak ve vereceği 10 20 tl onu batırmaz bır gunde youtubedeb bu parayı zaten çıkartır hayır dıyen arkadaşların içinde acaba dolandırılan varmıdır bilmiyorum ama ben evet diyorum yapılsınki adamın üyeliği bi mıktar değerli olsun sahtekarlık dolandırıcılık yapılma payı neredeyse 0 a ınebılır tam ınmesede

çok saçma olur bence yapılmasın dolandıracak adam zaten 15 tl yi gene verir dalandırınca sonuçta daha fazla kazanıyor

herkesin forumdan yararlanmaya hakkı var
parası olmayan ne yapacak

çok saçma olur bence yapılmasın dolandıracak adam zaten 15 tl yi gene verir dalandırınca sonuçta daha fazla kazanıyor

herkesin forumdan yararlanmaya hakkı var
parası olmayan ne yapacak

forumdakı bılgıler para kazanabılmek ıcın yeterli bence sadece lınkler ve bazı ozel paylasımlar yasaklanıcak tabı sızın gorusunuz saygı duyarım ben bu işi burada ogrendım ve uye olamamıştım daha yeni uye oldum 1 hafta olmadı

Yeni bir şey aklıma geldi, konunun hepsini okuyamadım çok uzun olduğu için ve daha önce önerildi mi bilmiyorum:

PARALI + CEP ONAYLI + TC no onaylı olsun.
(makul bir ücreti para kazanmak isteyen kişi verir, diğer bilgileri de kişi dolandırıcı değilse iyiniyetli ise sağlar. Forumda gizli olarak gerektiğinde savcının talebiyle vermek üzere bu bilgiler tutulur kayıtlarda.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri