Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim şahsi düşüncem, üyelikler 20tl gibi cüzi bir miktarda olması ve devamında bu ücreti ödeyen kişilerin bir ayrıcalığı olmalı. yani sadece foruma üye olmak değilde bir e-book tarzı mesela torrent sitesi arena'da 15-20tl civarında bir bağış yapıyorsun ve extradan sizlere sunucudan torrent özelliği ve kısıtlama olmadan download imkanı sunuyor. bunun gibi. yani paramı sadece üyeliğe değilde, extralarımda olcak. amorti ederim düşüncesiyle yaklaşan insanlar bence daha çok olacaktır.
Öncelikle forumdaki bazı olaylara ve gereksiz insanlara son verme konusunda ki haklı çabanızı takdir ediyorum.
Ancak bu forumun bir üyesi olarak bu konuya vakıf olmak katılmak yani görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum madem böyle bir anket açıldı.
Paranın hayır kurumlarına yatırılması konusunda da sizi tebrik ediyorum. Lakin ben bu sistemin öncelikle güncelliği ve üye akışını fazlasıyla etkileyeceği görüşündeyim. Kimse 20-30 tl gibi rakamları içinin ne kadar güzel olduğunu bilmediği bir foruma üye olmak için vermez. Sizler ve akabinde üyeleriniz yani bizler ne kadar hayır kurumlarına bağışlayacağınızı söylesek savunsak makbuzlarda koysakta. İnsanların bunun bir rant çalışması olduğu algısını engelleyemezsiniz.
Hele hele siz 20 tl gibi bir rakamla üyelik açılabileceklerini söylerseniz üye adaylarına bırakın üye olmayı foruma bir daha girmeyecek insanlar tanıyorum ben yanlış olmasın çokta sağlam insanlar var bunun içinde 1 gıdam emek hırsızlığı yapmayacak.
Gel gelelim konunun en can alıcı noktasına siz bu şekilde üyelikleri paralıya çevirirseniz. 3-5 kendini bilmez ytpara üyesi veya adayı sizi rantçı olarak gösterip fırsatçılık yaratarak belki de içeriği kopyalarak buna benzer bir forum açma girişiminde bulunacaktır.
Ve ben diyorum ki ondan dolayı ya bırakın insanlar hayırlarını kendileri istedikleri kuruma kişilere yapsınlar. Başka çözüm arayalım veya 5 tl gibi formalite bir ücret koyun ki her önüne gelen çoluk çocuk üye olamasın.
Fazla resmi oldu idare et serkan abi![]()
Bu belirttiğiniz güzel amaçlarla beraber Paralı olması taraftarıyım. Ve mümkünse 18 yaş üzeri.
çok saçma olur bence yapılmasın dolandıracak adam zaten 15 tl yi gene verir dalandırınca sonuçta daha fazla kazanıyor
herkesin forumdan yararlanmaya hakkı var
parası olmayan ne yapacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.