Hocam gözünü seviyim.Partnere uygulanan yatırımlar partner şirketleri tepesine binen google az önce konu açtı bir arkadaş mcn şartlarında kapanan kanallarının parasını vermeyecek olan quiz değil google yani youtube.Şöyle düşün bir ülke var.Her bölgesi o ülkenin sorumluluğundadır bir yerde savaş çıktı ben oraya bulaşmayım diye birşey yok.Herşey youtube partnerlerde ama sen o sorumluluğu şirketlere verdin o şirketlerde yapamadı ben o zaman yaparım diyen google youtube.
Hocam kendi ağzınla diyorsun.Türkiye,Vietnam spamın kralını bu ülkeler yapıyor tabi ki bu ülkelerede yaptırım uygulanacak.Sadece ytpara 40.000 üye var ben demiyorum hep spamcı özgüncüde var.Ama çoğunluk spamcı değil mi?40.000 üye kilis nüfusunu geçiyor r10 v.s saymıyorum bile üye olmayan arkadaşlarda var.Bende spam yapıyorum herkes keşke işi adam gibi yapsaydıda.İnan bu işler başımıza 2-3 sene sonra gelirdi.Spamda yapmadıkları pislikler kalmadı milletin şimdi konuşcam yine ya.
http://www.ytpara.com/1251056-post3535.html Diyorum ve Başka Bir şey Demiyorum...