Aralık & Kasım Ayı Toplu Adsense Banlanmaları

Hocam gözünü seviyim.Partnere uygulanan yatırımlar partner şirketleri tepesine binen google az önce konu açtı bir arkadaş mcn şartlarında kapanan kanallarının parasını vermeyecek olan quiz değil google yani youtube.Şöyle düşün bir ülke var.Her bölgesi o ülkenin sorumluluğundadır bir yerde savaş çıktı ben oraya bulaşmayım diye birşey yok.Herşey youtube partnerlerde ama sen o sorumluluğu şirketlere verdin o şirketlerde yapamadı ben o zaman yaparım diyen google youtube.

Hocam kendi ağzınla diyorsun.Türkiye,Vietnam spamın kralını bu ülkeler yapıyor tabi ki bu ülkelerede yaptırım uygulanacak.Sadece ytpara 40.000 üye var ben demiyorum hep spamcı özgüncüde var.Ama çoğunluk spamcı değil mi?40.000 üye kilis nüfusunu geçiyor r10 v.s saymıyorum bile üye olmayan arkadaşlarda var.Bende spam yapıyorum herkes keşke işi adam gibi yapsaydıda.İnan bu işler başımıza 2-3 sene sonra gelirdi.Spamda yapmadıkları pislikler kalmadı milletin şimdi konuşcam yine ya.

http://www.ytpara.com/1251056-post3535.html Diyorum ve Başka Bir şey Demiyorum... :)

kanalda 2 tane topluluk var ve içinde yüksek 4 hane var fakat kapanmadı, bence tek adsense tek kanal çalışmada çare ve adsenseye başka kanal bağlamayacaksın

dostum benim merak ettiğim olay şu : Sen diyorsun ya 4 hane var içinde. Peki bu ayın 11'inde kesinleşmiş olan miktar mı yoksa bu ay içinde şu ana kadar toplam biriken mi?

Kesinleşen miktar [MENTION=10061]sequieros[/MENTION]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Google Scam diye konu açmıştı bir üye, adamı Trol diye kimse takmamıştı, olurmu öyle şey felan diye.
Bende o konuda Bakın SCAM PTC siteler gibi oldu Adsense demiştim, şimdi ne farkı kaldı Adsensenin scam ptc sisteminden?
Aynı sistem, ödeme gününe kadar herşey normal, ödeme günü gelince Bir Bahane uydurup ödemenin üstüne yatıyor Adsense.
Adsense bu banlanan paralarıda Yayıncılara İADE FELAN ETMİYOR, bunu Forumda olduğum 2013 Yılından itibaren yazıyorum, Hepsini CEBE İNDİRİYOR.
3-4 Aydır bedavadan Google Amcaya çalışıyoruz oh mis.
Kaç Milyon $ kar etti acaba sadece Türk Youtuber'lardan.

neden aramayın arkadaşlar. Banların sebebi illegal içerik. Temiz çalışmakla falan alakası yok. Temiz spam diye bir şey zaten yok. Web sitelerini bikinili resimlerden bile banlayabiliyor adsense. Google youtube'a göz yumuyordu. Zaten hepimiz o yüzden başladık bu işe. Artık göz yummuyor. Bu saatten sonra yaşatmayacak. Şimdi herkes daha fazla adsense açacak. Biz açtıkça o banlayacak. Kazanan google olacak. Buraya kadar yani yapacak başka hiç bir şey yok. Bu ban olayları asla bitmeyecek. Kimse biter diye umutlanmasın. Google yaptığı hiç bir şeyi geri almıyor. Ya da hafifletmiyor malesef.

11 hesap bağlıydı adsenseye. Dün akşam 20:30'da banlanmış adsense. 600Tl para vardı kesinleşen çok kötü oldu :(

11 hesabı başka adsenseye bağlayabilme şansımız var mı ?

11 hesap bağlıydı adsenseye. Dün akşam 20:30'da banlanmış adsense. 600Tl para vardı kesinleşen çok kötü oldu :(

11 hesabı başka adsenseye bağlayabilme şansımız var mı ?

Banlanan adsense kanallardan birinde kırmızı işareti varsa ne partner alır ne başka adsense bağlanır en fazla o kanaldaki videoları al.Daha sonra o kanal kapanabilir.En fazla onu yaparsın. :(

Banlanan adsense kanallardan birinde kırmızı işareti varsa ne partner alır ne başka adsense bağlanır en fazla o kanaldaki videoları al.Daha sonra o kanal kapanabilir.En fazla onu yaparsın. :(

Anladım teşekkürler :(:(

YouTube işi bitti sanırım. Ya çok kanal bağladık diye banlandı yada çok para kazanınca banlanılınıyor.

[MENTION=27444]Apoled[/MENTION] şimdi baktım kesinleşme daha başlamadı .

bence bu kadar ağır olmasının sebebi quiz döneminde biz bütün krediyi tükettik botlar sınırsız kanal sokma sahte telifler izlenimler bunlarda dolayı onlarda inanılmaz önlemler alıyorlar aslında sorun çok fazla aç gözlüyüz doymuyoruz tek sorun bu.

bence bu kadar ağır olmasının sebebi quiz döneminde biz bütün krediyi tükettik botlar sınırsız kanal sokma sahte telifler izlenimler bunlarda dolayı onlarda inanılmaz önlemler alıyorlar aslında sorun çok fazla aç gözlüyüz doymuyoruz tek sorun bu.

Bana göre bence yani bunun en büyük sebebi bot ..

1 video atıyorsun ertesi gün bakıyorsun aynı video 15-20 tane olmuş .. Kopyala kopyala geç öyle şey mi olur ya .. Ona ayıracan vakiti bir dizi kanalı aç atılmamış dizi at o kanal sana en az 1k para getirir 1 ayda .. Hunharca binlerce video kopyalarsan böyle olur .. Okuyorum çalışma sistemi diye bir konu konu vardı adamın bilmem kaç bin tane kanalı var , günde bilmem kaç bin tane video basıyor sonra geliyor youtube niye böyle yapıyor , youtube sana ödül mü versin ? ne bekliyor böyle kişiler anlamıyorum, bu işe başlarken sadece ilk başlarda bot kullandım işi öğrenmek için sonra rendere geçtim ...

Son düzenleme:
Tek kanalı olan adsense bile kapanıyorsa söylenecek söz kalmıyor :(

Haklısın hocam bot bulan botla bulamayan diğer formlardan çoluk çocuk toplayarak deli gibi kanal bastılar ya spam çalışan ev hanımları vardı iş buralara kadar gelimişti bugun adsensenin böyle olması gayet normal.

bot kullanmadığım halde günde 2-3 video attığımda halde,editleyerek uğraşarak attığım hallde adsense banlandı. çok izlenince ve çok para girince heseba adsense direk inceliyor ve spam diye geçiriyor......

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri