Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesin gönderirler,form çok önemli
hocam bu form için linkleri kaybettim form ve ticket için link verebilirmisiniz
Bana gelen mailin Türkçesi;
bizle ilteisime gectiginiz için tesekkurer.
youtube un istegi üzerine size yaptıgımız ödemeler askıya alınıyor gerekçeside youtubun sizin orjinal olmayan videolar yuklediginizi öne sürmesi.
partnere girerken inmzaladıgınız kontratta sizin youtubenın sartlarına uygun yuklemeler yapacaını kabul etmis oluyosun. eger kanalın içeriginin sana ait oldugunu yazılı olarak kanıtlayabılırsen ödemeyi yapabılırız. Gelecekte ödeme alabılmen için kanalının durumu ıyı olmalı.. ödemenle ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsan direk olarak youtube ile iltişime gecmemi söylemiş..
Kısacası gitti benim paralar...
geçen ay bana ödeme yaptılar ama ödemesi gereken paranın %10 anca ödemıslerdıbalance'da bırıkıyor bakalım bu ay beklıyoruz ama geçen ay nerdeyse kımseye ödeme yapmadılar adam akıllı
Askıya alıyorlar işte, bakarsın ispatlarlar diye orada biriktiriyorlar. Adamlar yazılı olarak kanıtlamamızı istiyorlar. İspatlayamayacağımıza göre? :S
valla awe bu ne halt yedıgı bellı olmuyor.. bence içini rahat tut ıcerıgını bılmıyorum ama forumda cok kısı odeme yapılmayacak size denilip ödeme aldı![]()
bu partner biraz farklı 1 telif gelse kanalına parayı bekletıyorlar basıma geldi 1 ay bekledı 2. ay 2 aylık ödemıstı geçen bir eslesen geldi bana ondan ödemediler diye dusunuyorum bu ay ınsallah 2 aylık alırım
Bana gelen mailin Türkçesi;
bizle ilteisime gectiginiz için tesekkurer.
youtube un istegi üzerine size yaptıgımız ödemeler askıya alınıyor gerekçeside youtubun sizin orjinal olmayan videolar yuklediginizi öne sürmesi.
partnere girerken inmzaladıgınız kontratta sizin youtubenın sartlarına uygun yuklemeler yapacaını kabul etmis oluyosun. eger kanalın içeriginin sana ait oldugunu yazılı olarak kanıtlayabılırsen ödemeyi yapabılırız. Gelecekte ödeme alabılmen için kanalının durumu ıyı olmalı.. ödemenle ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsan direk olarak youtube ile iltişime gecmemi söylemiş..
Kısacası gitti benim paralar...
Şu dakikadan sonra hala yatabilme şansı var mı paraların?
6 aydır düzenli aldığım kanalın parasını son 2 aydır alamadım.
Ben açıkca söyledim, bana film yüklemişsin gibi şeyler söylemeyin adsense parayı ödüyo her ay, para kimde dedim sizde mi youtube da mı.Ne zaman ödeyeceksin diye soruyorum madem illegal içerik var neden partnerden atmıyon diyom. Adam/Kadın verdiği cevap yukarda.When you join our network you are agreeing to a 2 year contract and we like to stay true to that contract.For your payment, if you have been uploading movies to your channel then your account may have been flagged, putting a hold on your account. If you are looking for an answer to all of your questions, the best place to go to get answers would be through our support. We do not share personal account information of our forums.![]()
Belli bir tarih yok ama tüm ödemeleri Çok Yakında göndereceğiz diyor... Sonunada Gülücük koymuş imalı geldi banaI do not handle payments, so I can't specific an exact date, BUT I do know that we will be sending out all payment very soon!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.