Awesomeness TV Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar form göndermek gerekli mi acil cevap verirseniz sevinirim

Ben gecen ay gonderdim 1 kanal icin 3 kere falan bu ayda gönderim ama tık yok. Parası yatan var mi bu ay ? Gecmis odeme dahi olsa!!

Ticket acip küfürü basiyorum yine atmiyorlar arkadas agdan. Tek paralarinida istemiyorum yeterki kanali kurtarayim.

haftasonları ben bu partnerden hıc odeme almadım. yani haftasonlarını cıkın zaten ödeme günleri hafta ıcı oluyor pazartesi salı gelebilir

Bana gelen mailin Türkçesi;

bizle ilteisime gectiginiz için tesekkurer.

youtube un istegi üzerine size yaptıgımız ödemeler askıya alınıyor gerekçeside youtubun sizin orjinal olmayan videolar yuklediginizi öne sürmesi.

partnere girerken inmzaladıgınız kontratta sizin youtubenın sartlarına uygun yuklemeler yapacaını kabul etmis oluyosun. eger kanalın içeriginin sana ait oldugunu yazılı olarak kanıtlayabılırsen ödemeyi yapabılırız. Gelecekte ödeme alabılmen için kanalının durumu ıyı olmalı.. ödemenle ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsan direk olarak youtube ile iltişime gecmemi söylemiş..

Kısacası gitti benim paralar...

youtube un istegi üzerine size yaptıgımız ödemeler askıya alınıyor gerekçeside youtubun sizin orjinal olmayan videolar yuklediginizi öne sürmesi.

partnere girerken inmzaladıgınız kontratta sizin youtubenın sartlarına uygun yuklemeler yapacaını kabul etmis oluyosun. eger kanalın içeriginin sana ait oldugunu yazılı olarak kanıtlayabılırsen ödemeyi yapabılırız. Gelecekte ödeme alabılmen için kanalının durumu ıyı olmalı.. ödemenle ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsan direk olarak youtube ile iltişime gecmemi söylemiş..

geçen ay bana ödeme yaptılar ama ödemesi gereken paranın %10 anca ödemıslerdı :) balance'da bırıkıyor bakalım bu ay beklıyoruz ama geçen ay nerdeyse kımseye ödeme yapmadılar adam akıllı

geçen ay bana ödeme yaptılar ama ödemesi gereken paranın %10 anca ödemıslerdı :) balance'da bırıkıyor bakalım bu ay beklıyoruz ama geçen ay nerdeyse kımseye ödeme yapmadılar adam akıllı

Askıya alıyorlar işte, bakarsın ispatlarlar diye orada biriktiriyorlar. Adamlar yazılı olarak kanıtlamamızı istiyorlar. İspatlayamayacağımıza göre? :S

Askıya alıyorlar işte, bakarsın ispatlarlar diye orada biriktiriyorlar. Adamlar yazılı olarak kanıtlamamızı istiyorlar. İspatlayamayacağımıza göre? :S

valla awe bu ne halt yedıgı bellı olmuyor.. bence içini rahat tut ıcerıgını bılmıyorum ama forumda cok kısı odeme yapılmayacak size denilip ödeme aldı :)

bu partner biraz farklı 1 telif gelse kanalına parayı bekletıyorlar basıma geldi 1 ay bekledı 2. ay 2 aylık ödemıstı geçen bir eslesen geldi bana ondan ödemediler diye dusunuyorum bu ay ınsallah 2 aylık alırım

valla awe bu ne halt yedıgı bellı olmuyor.. bence içini rahat tut ıcerıgını bılmıyorum ama forumda cok kısı odeme yapılmayacak size denilip ödeme aldı :)

bu partner biraz farklı 1 telif gelse kanalına parayı bekletıyorlar basıma geldi 1 ay bekledı 2. ay 2 aylık ödemıstı geçen bir eslesen geldi bana ondan ödemediler diye dusunuyorum bu ay ınsallah 2 aylık alırım

Umarım dediğin gibi olur ya, bekleyelim bakalım. Bu partnerde 1 kanalım var illallah ettirdiler. 1 adet telif yemeseydim çıkmak için elimden geleni yapardım aksilik işte aldık başa bela 1 telif.. Marta kadar bunlara mahkumum, o zamanda sözleşmem bitiyor zaten direk çıkarım :D

Bunun asli astari yok. Bu bahaneyle cogu kanalin parasini cebe atiyorlar.

youtube ile iletişime geçsek ne olacak? gene yatacaklar üstüne.

Şu dakikadan sonra hala yatabilme şansı var mı paraların?

6 aydır düzenli aldığım kanalın parasını son 2 aydır alamadım.

When you join our network you are agreeing to a 2 year contract and we like to stay true to that contract.
thumbsup.png
For your payment, if you have been uploading movies to your channel then your account may have been flagged, putting a hold on your account. If you are looking for an answer to all of your questions, the best place to go to get answers would be through our support. We do not share personal account information of our forums.
Ben açıkca söyledim, bana film yüklemişsin gibi şeyler söylemeyin adsense parayı ödüyo her ay, para kimde dedim sizde mi youtube da mı.Ne zaman ödeyeceksin diye soruyorum madem illegal içerik var neden partnerden atmıyon diyom. Adam/Kadın verdiği cevap yukarda.

Evet arakdaşlar Kim'den cevap var umutlanmalımıyız bilemedim ama belli olmaz awe'nin işine diyerekten mesajı paylşıyorum.
I do not handle payments, so I can't specific an exact date, BUT I do know that we will be sending out all payment very soon!
Belli bir tarih yok ama tüm ödemeleri Çok Yakında göndereceğiz diyor... Sonunada Gülücük koymuş imalı geldi bana :)

Awe cumadan önce ödeme yapmaz tabi cuma yaparmı oda muamma..bekliyoruz işte umutla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri