bunun r10 la ne alakası var
arkadaş banlandığı için buraya cocukpara.net dedi onun için yazdım heralde orasıda artık cocuk10.net olarak değişmiştir onun için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun r10 la ne alakası var
Bu adamın şikayet konularının birinde bir ekran görüntüsü vardı...
orda birine skype dan r10da coşkun dan bir şekilde bahsedip sonra da yönetim üyeler hakkında yeri gelir bizden bilgi alır gibisinden bir şeyler demişti.
diğer banlanan webçide benzer laflar etmişti ama üyeler hakkında benden referans alırlar diye bu sonokey demişti diye hatırlıyorum.o ekran görüntüsü lazım bana.duyan gören iletirse sevinirim...
Yok be hocam millet kendi verdiğini kurtarmaya çalısiyor aspirie zaten yıllardır tokatliyor ortaligiKonuyla ilgili merak ettiğim bir şey var.Site yaptıranlardan para kazanan oldu mu?
o aspire değil miydi onun konusunda mevcut o konuşma bende öyle görmüştüm bizi iyi tanırlar vs
arkadaşlar kulanım şartları konusunda hala kdv falan diyor bu konunun arşivlerde malesef üye girişi olmadığı için sadece ilk satırı görünüyor. bu konunun geçen seneki halini nereden bulaibliriz. site loglarında falan var mıdır bir yadımcı oalbiliecek var mı Allah rızası için. hala uğraşıyoruz adamla.
ben görüyorum bütün düzenlemeleri ama ne fayda,o dediklerini kesinlikle kabul etmiyor arkadaş...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.