Bir gün bitecekti ve bitti ...

319779_1.jpg

Bugun kıyım günlerinin en babasının oldugu gün oldu.3 yıllık 2 yıllık köklü kanallarım dahi kapanmış durumda.Adsenseye baglı tüm kanallarım kapandı.Ne hikmetse quize baglı kanallar halen ayakta.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] Dogan üstadin bitti dedigini görmedim daha :D

Ozaman , devammm!!!

Acaba bu Hintli ve Vietnamlılar napıyor ben onları düşünüyorum :rolleyes:

bittiği fln yok sadece spamcılar bitti düzgün, etik çalışanlara gün doğdu.

yt algortimasında gözlemlediğim kadarı ile abonesi ve izlenmesi çok olan kanallar yeni yüklemelerde ön sıralarda yer almaktadır. yeni kanalda sıralamaya girmek zor ama tecrübesi olanlar yine kazanır.

Son düzenleme:
benim bugün onlarca kanalım tertemiz çalışmama rağmen kapandı . Oldukça titiz çalışırım . Aylardır ayakta olan kanallarımda kapandı. En önemlisi ise içinde sadece adsensesini kullandığım . Tek bir video bile yüklemediğim youtube hesabına girip 1 video bile izlemediğim , aylardır aynı ip'de bulunan bir hesabımın bile youtube kanalı kapatıldı.Anlamak zor .

Konuda , "Herşey bitmedi , bitemez , aşkımız kalmasın yarım.." tribine girenler bitmesi için youtube un kendini feshetmesi mi gerekiyo ? Bu ay adsense'e bağlanan kanalların kapanması , index sorunu ve şimdi de en baba kanalları bile etkileyen kıyım gibi çok önemli sorunları bi anda gördük.. Hiçbirşeyin eskisi kadar kolay olmadığı çok açık.. Şimdiye kadar direnip devam edenlerin yavaş yavaş direnci kırılıyo benim de öyle.. Canla başla çalışıp her yolu deneyerek devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum..

anladığım kadarıyla spam kanalların kapandı peki kalanların farkı ney?

bencede bu iş bitiyo gibi ama bi süre daha gider.. ota b.oka telif uyarı vs vs.... slayt video yapıosun ona bile bunun hakları kesin sanami ait diye dün 4-5 vidyoya uyarı gelmis yani bunlarin kafasimi iyice güzel yoksa dalgami geciyolar milletle..

Her sens eylülde güzel bi darbe vurmayı unutmuyorlar benimde çoğu kanalım gitmiş.

bırakmaya niyetli olan arkadaşların kanallarına,botlarına, vdslerine forumca talibiz.

6 aylık kanalımda telifsiz topluuksuz gece kapanmış anlamıyorum ardakaş hiç girmedim kanala sadece adsensede tekti hiçbişeyi yoktu ne diyeyim sinirden bilemiyrum !

ey spamcı,
youtube spamcılar sayesinde kazanıyor bizi bitiremezler diyenler!!!
isteseler aynı gün tüm kanalları kapatabilir ama yapmıyor yapamaz diyenler!!!
gün bittiğimiz gündür!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri