Bir gün bitecekti ve bitti ...

Bu işin efora değmeyecek kadar zorlaştığını söyleyen herkese "boş konuşma" minvalli laflar atıyorsunuz.

Bu arkadaşımız kendi durumunu izah etmiş. Ne var bunda? Yolu açık olsun.

İşin ekstrem eforla devam ettiği yalan mı?

Beyler kimse kusura bakmasın da bu işi aynı kanaldan 50 tane kopyalayan adamlar bitirdi, ya ne yapacaktı adamlar içerik kopyalanıp duruyor, mecburen kurunun yanında yaş da yanıyor, düşünün bu forumda kaç tane konu gördüm farkında olmadan kendi kanallarını kopyalayacak kadar spamı abartan onlarca kişi var.

Beyler kimse kusura bakmasın da bu işi aynı kanaldan 50 tane kopyalayan adamlar bitirdi, ya ne yapacaktı adamlar içerik kopyalanıp duruyor, mecburen kurunun yanında yaş da yanıyor, düşünün bu forumda kaç tane konu gördüm farkında olmadan kendi kanallarını kopyalayacak kadar spamı abartan onlarca kişi var.

Dediğiniz doğru ama bunla alakalı olduğunu zannetmiyorum herşeyin
https://www.youtube.com/channel/UCIg7UYwuzNvkBXfzewEoH5Q Burdaki gibi linkçi paylaşımlar her saat kaç tane paylaşılıyor haberiniz var mı?

Birçok sebebi var günah şunda bunda demek saçma bence

Biz bitti demeden bitmez hocam bu iş sadece daha zorlaştı çalışma yöntemimizi değiştirecez daha temiz spam yapmak gerek

Konu sahibine yazıyorum
tüm kapanan kanalların için itiraz metni hazırla ve gönder. açılan açılır açılmayana üzülmemek gerekir.
Bu iş bitti demek çoooooook büyük bir söz. Yani senin için bitmiş olabilir. Bitti diyebilmem için belli bir meblaa paranın altında kazanmam lazım.
yani eğerki birgün onuda görürsem misal 5 haneli kazancın altını gördüğüm gün. bu iş bitti diyebilirim bende. ama bu iş daha yeni başlıyor diyorum ben. asıl video düzenleyenler. botla çalışmayanlar. yt to yt yapmayanlar. sadece ve sadece özenle ve bilerek video düzenleyenler. çerçevesiz çalışanlar kazanacak. ne bileyim orijinal spam yapanlar kazanacak. zaten 1 eylülden sonra youtube işi %70-80 kişi için bitti. herkes elini eteğini çekti. en azından çevremdekiler feryat figan.

günde 250-300 kanal basanlar için BİTTİ .

not onlar için hiçte ÜZÜLMEDİM !!!

Dediğiniz doğru ama bunla alakalı olduğunu zannetmiyorum herşeyin
https://www.youtube.com/channel/UCIg7UYwuzNvkBXfzewEoH5Q Burdaki gibi linkçi paylaşımlar her saat kaç tane paylaşılıyor haberiniz var mı?

Birçok sebebi var günah şunda bunda demek saçma bence

o dediğin tarza kanallar youtube var olduğundan beri var.Eskiden spam sebebiyle kapanma diye birşey bile yoktu, 3 ihtar olunca kapanırdı, tabi benim dediğim ile hiç alakası yok, adamlar nasıl bıktılarsa boş kanalları bile kapatmışlar.He bu arada benim dün son kıyımda kapanan kanalım olmadı ama kanal yapmaya korkar oldum, toplu kapanmasa da hergün 1-2 gidiyor.

Ama senin dediğine göre linkçiler yüzünden olmuş bunlar ne diyelim hayırlısı.

valla bende günde 100 kanal felan basıyordum. çok şükür bu zamana kadar fazla bir sıkıntı yaşamadık. ama bundan sonrası için zaten 100 kanalda basılamıyor o yüzden 100 değilde 5 kanal basarız. hepsi render olur. youtube da olmayan içerikleri araştırırız felan. sonuç ve netice olarak bu iş bitmez agaaa

Hocam boş kanallar bıle kapandı var bu işin icinde bişiler duzelcek

o dediğin tarza kanallar youtube var olduğundan beri var.Eskiden spam sebebiyle kapanma diye birşey bile yoktu, 3 ihtar olunca kapanırdı, tabi benim dediğim ile hiç alakası yok, adamlar nasıl bıktılarsa boş kanalları bile kapatmışlar.He bu arada benim dün son kıyımda kapanan kanalım olmadı ama kanal yapmaya korkar oldum, toplu kapanmasa da hergün 1-2 gidiyor.

Ama senin dediğine göre linkçiler yüzünden olmuş bunlar ne diyelim hayırlısı.
Yanlış anlamışsın hocam sadece linkçilerden kaynaklı demedim. Birçok sebebi olabilir dedim. Çerçeveli olanların kapanmadı mı. Zoomla atılanlar kapanmadı mı sanki. Özgünler bile patlamışken. Sadece şu yüzden demek hatalı olur. Linkçiler sadece bir örnekti.

bugün güzel gelirli 10 kanalım gitti.ezik kanallarda bişey yok.aralarında 7 videolu %100 özgün kamera çekimli kanalda gitmiş ne hikmetse ona da geri bildirim yaptım. şu an sıkkın diyebilirim.Umarım adsense de kesinleşirler.

Fakat temizlik biter bitmez çalışmak inanılmaz kazançlı olabilir.

bugün güzel gelirli 10 kanalım gitti.ezik kanallarda bişey yok.aralarında 7 videolu %100 özgün kamera çekimli kanalda gitmiş ne hikmetse ona da geri bildirim yaptım. şu an sıkkın diyebilirim.Umarım adsense de kesinleşirler.

Fakat temizlik biter bitmez çalışmak inanılmaz kazançlı olabilir.

Temizlik biterse, çalışırsın. :D

Youtube daha önce standart haftalık temizlik, aylık temizlik felan yapardı. Yalnız şuan bayram temizliğini bile geri de bıraktı hani dip bucak girişti. Bu temizlik felan değil, bu yeni youtube dönemi. Bunu kabul edip o şekilde çalışın çalışacaksanız..

biri demiş orjinal spam.Ne anlama geliyor acaba

Orijinal spam şudur;

İçerik sahibini telefonla arıyorsun, diyorsun ki; ''ooo yee süper içerik ben bunu spamlayabilir miyim?'' onlar da diyor ''ni demek tabi buyrun'' sende spamlıyosun. Böylece orijinal spam yapmış oluyorsun. Bu durumda çirkin ve kötü spam yapan kişilerden ayrılmış oluyorsun. Nasıl ama?

Bitti diyenleri dışarı alalım. Bu bakış açısıyla kazanamazsınız zaten.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de adsenseye bağlı bütün kanallarım gitti güzel de geliri vardı ama hiç üzülmedim alıştık zaten. Ama bende yt to yt yapıyordum ünlem geçerek. Artık yt to yt bitti ve yeni yöntemler düşündüm şu temizlik bitsin yeni yöntemlere başlayacağım. Pes ederek hiçbirşeye ulaşılmaz. Eğer bir amacımız varsa çabalamak lazım ve bende çabalamayı hiçbir zaman bırakmayı düşünmüyorum. Olan oldu herkes üzüntüsünü bırakıp yeni şeyler bulmaya çalışsın umarım hepimiz kazanmaya devam ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri