Neler oluyor böyle ya.
Korkutuyorsunuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler kimse kusura bakmasın da bu işi aynı kanaldan 50 tane kopyalayan adamlar bitirdi, ya ne yapacaktı adamlar içerik kopyalanıp duruyor, mecburen kurunun yanında yaş da yanıyor, düşünün bu forumda kaç tane konu gördüm farkında olmadan kendi kanallarını kopyalayacak kadar spamı abartan onlarca kişi var.
Dediğiniz doğru ama bunla alakalı olduğunu zannetmiyorum herşeyin
https://www.youtube.com/channel/UCIg7UYwuzNvkBXfzewEoH5Q Burdaki gibi linkçi paylaşımlar her saat kaç tane paylaşılıyor haberiniz var mı?
Birçok sebebi var günah şunda bunda demek saçma bence
Yanlış anlamışsın hocam sadece linkçilerden kaynaklı demedim. Birçok sebebi olabilir dedim. Çerçeveli olanların kapanmadı mı. Zoomla atılanlar kapanmadı mı sanki. Özgünler bile patlamışken. Sadece şu yüzden demek hatalı olur. Linkçiler sadece bir örnekti.o dediğin tarza kanallar youtube var olduğundan beri var.Eskiden spam sebebiyle kapanma diye birşey bile yoktu, 3 ihtar olunca kapanırdı, tabi benim dediğim ile hiç alakası yok, adamlar nasıl bıktılarsa boş kanalları bile kapatmışlar.He bu arada benim dün son kıyımda kapanan kanalım olmadı ama kanal yapmaya korkar oldum, toplu kapanmasa da hergün 1-2 gidiyor.
Ama senin dediğine göre linkçiler yüzünden olmuş bunlar ne diyelim hayırlısı.
bugün güzel gelirli 10 kanalım gitti.ezik kanallarda bişey yok.aralarında 7 videolu %100 özgün kamera çekimli kanalda gitmiş ne hikmetse ona da geri bildirim yaptım. şu an sıkkın diyebilirim.Umarım adsense de kesinleşirler.
Fakat temizlik biter bitmez çalışmak inanılmaz kazançlı olabilir.
biri demiş orjinal spam.Ne anlama geliyor acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.