Bitcoin - Ana Konu

Ulan BTC turk 69 TL den aldığım 4.5 bitcoini hesaba yansıtsaydı herkese sarı reklam geçmeyi anlatırdım :D

PObdqN.png

şeytan diyo şu listede ne varsa hepsinden 100'er tllik al. unut. 1 sene sonra hatırla :)

hocam buraya kadarı nasıl yapılcak acaba hiç yurt dışı sitelerini kullanmadım ya (

Videolu anlatımı var , Binance sitesinden alabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=nnsSJDS34Is

resimli anlatım

http://www.r10.net/bitcoin-etherium...a-nedir-iota-nasil-alinir-gorsel-anlatim.html

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:16 ----------

PObdqN.png

şeytan diyo şu listede ne varsa hepsinden 100'er tllik al. unut. 1 sene sonra hatırla :)

Ev almak için para çıkabilir aslında 1 sene unutsak coinler den alsak :)

btc vs alınmaz diğer coinlere bakmak gerek btc treni kactı kucuk yatırımcıya

Son 3 aylık grafikte düşüşlerin ardından tekrar yükselişe geçip daha önceki tavan yaptığı noktayı da geçmiş.

Cahil halimle bir tahmin yapayım bakalım $12-$13k seviyelerinden sıçrayıp 10 güne kadar $20k seviyesini görecek :D

Tabiki de yatırım tavsiyesi değildir :p

$13.850 seviyesine kadar inip oradan tekrar yükselişe geçti. Şu an $15.265 oldu. Bakalım bu sıçramayla nereye kadar gidecek :)

Alıntı
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2551059.0

Öncelikle yazıda geçen bazı terimler yeni başlayanlara yabancı gelebilir. O yüzden yazı içinde daha anlaşılabilir örneklere yer vereceğim Ve bu yazıyla kesinlikle felaket tellallığı yapmıyorum ki zaten ortada bir felaket yok. Sadece uyarı mahiyetinde

Piyasayı yakından takip edenler biliyordur 10 Aralık'ta CBOE 18 Aralık'ta ise CME Group isimli iki köklü borsa şirketi bitcoin vadeli/türev işlemlerine başlıyor. Bu borsalar dijital para borsası değil. Hisse senedi alınıp satılan klasik amerikan borsaları. İstanbul borsası gibi misal. Bu borsalarda oynayan godomanlar bitcoin doğasına yabancı büyük yatırımcılar ve açıkçası ne yaptıklarını pek bilmiyorlar. Sadece ellerindeki son koz olan vadeli/türev işlem kozunu oynayacaklar. İnanılmaz derecede büyük "hayali" paralarla işlemler yapılacak. Birnevi kumar oynayacaklar. Bilenler bilir türev işlemler 2008 de Amerikayı çok büyük bir krize sokmuştu ama yine akıllanmadılar. 2008 de aşina oldukları piyasada bile bu türev işlemlerin altında kalıp ülkeyi krize sürüklemişlerdir. Şimdi ise aşina dahi olmadıkları bir piyasaya girmeye çalışıyorlar. İnanılmaz derecede büyük "hayali" paralarla "hayali" bitcoin alıp satacaklar. Kısacası 2008 de olduğu gibi kendi ayaklarına sıkacaklar. Karşılıklı bu savaş bitip ortalık duruldugunda kripto paralar karşısında doların durumu çok hazin olacak. Kazanan yine dijital paralar olacak

Ne yapmalıyız?

Önümüzdeki günlerden itibaren bitcoin fiyatında büyük ve hızlı dalgalanmalar olabilir. Bakın bitcoin düşecek ya da artacak demiyorum. Dalgalanma olabilir diyorum. Ama bu sizi korkutup panik satışına sürüklemesin. Yani elinizdeki bitcoini satmayın(HODL!) Sadece yanlış topraklara adım atan bu geleneksel piyasa yanlısı godomanların kendi ayaklarına nasıl sıktıklarını izleyin. Ortalık duruldugunda yine karlı çıkan siz olacaksınız

Bu yazımı okuduktan sonra Erkan Öz'ün şu tweetlerini de okursanız durumu daha da iyi anlayabilirsiniz

https://twitter.com/erkanozz/status/939117553179332609

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri