Biz Kimiz ? Amacimiz ne ?

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Şubat 2013
Mesajlar
3.772
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
45
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar son gunlerde bazi olaylar sorunlar oluyor forumdaki uyeler arasinda karsilikli olarak.Elimden geldigince bu sorunlari duzeltmeye,ortadan kaldirmaya calisiyorum.Bu yuzden bazi seyleri burda ustune basa basa belirtmek istiyorum.Lutfen herkes bu yazdiklarima dikkat etsin,anlayarak okusunlar.

Ben bu forumu millet birbirine girsin,birbirleri ile atissin,kanallari icin savassin diye acmadim.Ben burasini,bu isten gercekden serefi ile namusu ile para kazanacak kisilerin yardimlasmasi icin actim.Her ne kadar iyi niyetli olarak herseyin uzerine gitsem sagduyulu yaklassamda sunu belirtmek istiyorumki artik yeter.O kadar isin gucun icinde,gercekden yardim isteyen kisilerin oldugu bir ortamda ben kendimi bu tur bos sacma sapan cocukca seylerle ilgilenerek vaktimi ve bu islere gonul vermislerin vakitlerini harcayarak gecirmek onlarin vaktinden calmak istemiyorum..


Bu forumu ben Turkiyenin en buyuk Yt destek forumu olsun diyede acmadim,umrumda olmaz buyukmus kucukmus,burda millet sorusunu sorsun,yardimini alsin yardimin ietsin bilgilensin diye actim.Adam gibi burda yardimlasmak isteyecek,bu isten gercekden para kazanmak icin burda emek verecek,paylasimini,bildigini paylasacaklara sozum yok.Ancak onun bunun kazandigina imrenip kiskanclik bencillik cahilli kduygusu ile forum ortamini bozmaya calisan,bilmislik taslayipda hic bir bokdan haberi olmayan,milleti yanlis yonlendiren,ortalikda vara yoga herseye bilip bilmeden yorum atanlar lutfen kendine gelsin.Ya kendinize gelin,yada bu forumu terkedin.Bana on binlerce uye lazi mdegil,adam gibi adam,duzgun bu isten ekmegini cikarmak icin mucadelesini veren uyeler,dostlar lazim.

O kadar kisi ile gorusuyorumki her gun sayisini birakin aklinizda tutmayi,kafa filan kalmiyor.O kadar mesajlar,sorular ve o kadar insanin bu isde kazanmak icin neler cektigini goruyorumki anlatamam.Burda bir kisi cikar su kadar kazandim der taktik vs sorulur nasil kazandin soylemem der.Eger bu ise girip kazanmissan birak kazandigin kendinde kalsin,milletinde sevkini kiracak,dogru veya yalan burda konular acmayin.

Benimle sahsimla yaptigim isleri bu ise girdim gireli cekemeyen,kiskanan kisi sayida az degil.Herkes acigimi bir hatami armaya koyulmus,yada benim karsimda sanki bu iste ben kralmisim gibi bana rakip olmak beni ezmek icin kendini iyi kazaniyormus gibi,kendini daha bilgili saniyormus gibi gosterenlerde var.Bu tur insanlarada iki cift sorum olacak.

Ben ne kralim,ne imparator.Ben bu isten emegiyle alin teriyle gece gunduz demeden colugundan cocugundan vaktini calarak bu yerlere gelmis siradan birisiyim.Sizde benim gibi olmak istiyorsaniz,taklik etmeyin,orjinal olun.Gelin bana erkek gibi istediginizi sorun sizi yt'de en bigili kisiler arasina alayim.Ama oyle arkamdan sagimdan solumdan yaniniza kisi yada kisiler alarak,birseyler yapmaya calisiyorsaniz hayatinizin yanlisini yapiyorsunuz.Hic birsey elde edemezsiniz,kazanamazsiniz,anca bos bos konustugunuz ve yazdiginizla kalirsiniz.Ve beni bu sekilde takip edenlere sunu soylemek istiyorum.Sizin kazandiginizi,sizin bildigim dediginizi ben yutali hazmedeli aylar oldu.Sizin ayda kazandiginizi 1 saatde kaldiririm ben.Bu bir hava atma artislik durumu vs degildir,bunuda yanlis anlarsinizda gene belirteyim.Beni bilen,karekterimi kisiligimi bilen iyi bilir.Hayatda agzimdan kirici soz,asagilayici kelime,kizgin bir cumle cikmaz,kimsenin kalbini kiracak yazi yada cumleler kullanmamaya calisirim.Lutfen kendi isinize gucunuze bakin,ben birsey kaybetmem,siz kaybedersiniz.

Bundan sonra kisa sure icerisinde forumda zaten koklu degisiklikler olacak,yeni adminimiz calismalarini buyuk bir hizla yapiyor.Kati kurallar ve asla geri donulmeyecek sekilde uygulamalar cezalar olacakdir.Bunu ben degil bu forumda vara yoga herseye bilip bilmeden yazan,forum kullanmasini daha yeni ogrenipde kendini aslan zanneden ortaligi karistirmayi kendine amac edinmis kisiler icin yapiyoruz.Yakinda temizlik yapilmaya baslanip duzgun ve kalici bir ortam yaratacagim.Disardan'da kimse kolay kolay gelip burda duzeni bozacak hareketler tavirlar sergiliyemiycek.

Lutfen butun uye dostlarim,bu konulara,ortalikda saygisizca mesaj yaznalari kon uacanlari yetkililere report edin,bildirin.Gerekirse bana bildirin,gereken neyse en agir sekilde yapilacakdir.Bu forum hepinizin,ve hepde bu isten para kazanmak isteyen kisilerin olarak kalacakdir.

Saygilarimla.
 
hırslarınızı birbirinizi kırarak karalayarak göstermeyın yardımcı olalım herkese arkadaslar
 
Sanada Çok Teşekürler Bize Bu İşi Öğrettiğin İçin Aga...
 
Tam Yerinde Ve Tam Zamanında Oldu .. Güzelde oldu .

Eline yüreğine Sağlık.
 
İnşallah gereksiz post kasanlarda temizlenir forumdan..
 
eywallah serkan kardesım ınsllah bu durumdan ders alırız..

Bende uzun zamandır bu durumlardan rahatsızdım dıle getırmene sevındım...
 
Bir kaç gün çok giremedim ortalık karışmış ya. Allah yardımcısı olsun admin, mod vs. lerin. Hepimize kolay gele. Düzenli bir forum iyi olacak Serkan abi bile bu kadar sinirlendiyse..
 
yorum ve açıklamalarını destekliyorum...
 
sana eskiden de demiş oldugum gibi şimdide soyluyorumm bu dünyaa menfaat dünyası karşındaki insan senden istedigini alana kadar o kişi için kralsındır ama seninle işi bittigi zaman oluyorum desen bir bardak su vermezzz bunu şimdiye kadar çoktan anlamış olman gerekiyordu ama sende hala anlamamakta inat ediyorsunn bakalım ne zaman anlıyacaksın merak ediyorum
 
Çok güzel olmuş hocam temizlik çok iyi olur .
Ve bence davetiye sistemide gelmeli hiç yoktan bi nebze süzgeç olmuş olur.

Ve bu forum çok önemli bi forum öyle elini sallayarak herkes girmemeli biraz seçici davranılmalı benim fikrim tabi bu .

Örneğin bir torrent sitesinde bile başvuru formu var bizim forumumuzda da olmalı bence böyle bişey :)
 
Davetiyeli sistemi dusunuyorum,buyuk ihtimalle gecilebilir bu sistemem ama belli dgeil.Ve davet sistemine gecilsede davet eden kisi,davet ettigi kisidende sorumlu olmus olacakdir.Bakalim Adminimiz yeni ayarlari tasarimi degisiklikleri bi yapsin bunu dusunecegiz.
 
Vaybe muslerayida sinirlendirdiler ya bisey demiyorum. Hakaten paranin oldugu yerde pislik ilaki giriyor oraya ac gozluluge gerek yok. Bilgi alisverisi yapilmasi gerek burda. En kati kurallari koyun ve uye alimi kapali dursun curukleri ayiklamak lazim.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Vaybe muslerayida sinirlendirdiler ya bisey demiyorum. Hakaten paranin oldugu yerde pislik ilaki giriyor oraya ac gozluluge gerek yok. Bilgi alisverisi yapilmasi gerek burda. En kati kurallari koyun ve uye alimi kapali dursun curukleri ayiklamak lazim.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:) sinirlenme degil ya inan guluyorum boylleerine ama bi soz vardir ya "it urur kervan yurur" biz kervani yurutmeye devam edelim itlerin ulumasi bitmez :)
 
Seni bilen biliyor oyle aciklamana dahi gerekyok bas kurallari hic yorma kendini... Uymayan varsa kuralara Bende olsam kimde olsa gozunun yasina bakma.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Evet katılıyorum böylece dünkü gibi emek hırsızları bizim haklarımızı yiyemez Adalet ve dürüstlük olmalı.Bu işi kuralı burda millet birbirinin kuyusunu kazacağı yerine destek verse dürüst olsa bunların hiç biri başımıza gelmez.
 
Davetiyeli sistemi dusunuyorum,buyuk ihtimalle gecilebilir bu sistemem ama belli dgeil.Ve davet sistemine gecilsede davet eden kisi,davet ettigi kisidende sorumlu olmus olacakdir.Bakalim Adminimiz yeni ayarlari tasarimi degisiklikleri bi yapsin bunu dusunecegiz.

Evet Hocam davet eden kişi davet ettiği kişiyede kefil olmalı .

Ve Hz Mevlana nın da bir sözü vardır " Köpekler havladı diye kervan yoldan kalmaz" diye ne kadar doğru söylemiş :)
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri