Bot ile çalışan arkadaşlar Lütfen biraz düzgün SPAM yapın!!!

gereksiz bi konu olmuş tartışma çıkmadan kilitlensin bence

Rendersız atılan kanal muhakkak kapanıyor, hatta youtube'dan indirip renderlayıp attığınız kanal da bir süre sonra kapanıyor.Şu kadar video bastım bu kadar hit pompaladım diyenlere itibar etmeyin, 1 ay para alsa 2. ay kanal kapanıyor ya da adsense banlanıyor.Partnerler varken yüzlerce kanal basmak mantıklıydı ama adsense ile boşa kürek çekmek olur.

Bu işte kuralları youtube koyar. Yapacak bişi yok, dar zaman diliminde herkes youtube kurallarına göre para kazanmaya çalışıyor.

yahu boşverin bakın keyfinize alın müzik dinleyin bişiyler yapın :D

ama şunuda diyim renderladıgım içerikleri alan arkadaş hayrını gör :D öpüyorum gözlerinden :D bot aldım dün, bende senden geri alcam yani bi nevi benim videoları stoklayıp saklamış oluyosun bende senden geri alıyorum bi süre sonra
hem senin işin görülüyor hem benim sağolasın :D

https://www.youtube.com/watch?v=o9t4mDV3HtE

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaşın söyledikleriyle bot ile video yükleyen arkadaşların savundukları çok farklı.
Arkadaş bazı botçuların aynı içeriği üst üste yüklemesinden dolayı kazandıran içeriğin dahi kazandırmadığını bunun artık emek hırsızlığına gittiğini söylerken bot kullanan arkadaşlar malesef botu savunmak için değil kişilere çamur atarak,kışkırtarak,aşağılayarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyor ve ne gariptirki konunun başında 1 tane bot savunan mesaj yokken ne hikmetse birden arka arkaya mesaj atmak için davetiye almışçasına arka arkaya mesaj atıyor :) .

Botu kötüleyen yok, sadece kolay yüklendiği için bunun şeyini çıkartanlara isyan etmiş arkadaş, ki haklıda bana göre.

Her bir video 0,00000000000000000001 TL getirse, ne kadar çok video o kadar para mantığı işte. Ne yaparsın?

YT'de gene telif, dünya engeli, eşleşen vs var. Dailymotion'u gör ağlarsın.

Kanalinizi kopyaliyorlarsa isi firsata cevirin 😊 2014 den buyana kanallarim hep kopyalaniyor onlar sayesinde sosyal medya ve web sitelerim hit manyagi oldu. Kanalim kapansa bile 1 haftada ayni hiti ve kazanci yakaliyorum cok sukur. Bu durumu firsata cevirin derim ;)

Arkadaşlar çoğumuz dizi filme kafayı gömmüşüz para kazanaçağımızı sanıyoruz. 100k almak münkün ama dizi film ile değil.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sana ve senin gibilere bu zamana kadar hiç güvenmedim hiçde güvenmem sizin arkaplanda yediğiniz haltları tahmin edebiliyorum :D Az o egonu aşağı çek daha önceden gizzanın kurucusu içinde aynı şeyleri söylemiştim olanlar ortada

Uslüba bak koca adamsın yakışıyor mu hiç bırak bu ayakları vs. Tarzı konuşmalar. Neyse biraz daha sükunete davet ediyorum seni.

Haklısın hocam, ima ederken kırıcı ifadelerim için özür dilerim. İleri gidecek kelimeler seçmişim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sana ve senin gibilere bu zamana kadar hiç güvenmedim hiçde güvenmem sizin arkaplanda yediğiniz haltları tahmin edebiliyorum :D Az o egonu aşağı çek daha önceden gizzanın kurucusu içinde aynı şeyleri söylemiştim olanlar ortada

Ne haltları yiyormuşum hocam? Bak birazdan duyacakların seni çok şaşırtacak.

Beni tanıyanlar bilir ki ben kızımı çok severim. Ve aşağıdaki cümlelerimi iyi oku.

Kızım üstüne yemin ederim ki hiç bir zaman aşağıdakileri yapmadım.

+ Bir üyeme ait bir kanalı kendime kopyalamadım, hatta videosunu dahi.

+ Bir üyemin benimle paylaştığı kanal, adsense veya başka bir hesabı çalmadım.

+ HayAtım boyunca kimseye flag atmadım. Ve gelen ihtara karşı bildiride bulunmadım(sahte veya gerçek)

+ Videoyap ı kazanç sağlamak için kurmadım, insanların işi görülsün diye kurdum. ( Benim gerçek hayattaki varlıklarımı bilenler biliyor )

+ Üyelerimin hesaplarına zamanında aldığım destek ekibine hatta çalıştırdığım kuzenime dahi kanallarını görme yetkisi vermedim.

Şimdi sen bana bu kadar iftira attın, peki sen hiç bir ihtara emin olmadan veya bir kanala flag attın mı? Ailenden biri üstüne yemin edebilirmisin. Kendilerini başkaları gibi görme, herkes sen değil bilesin!

Youtube den tek bir yolla kazanç sağlayabildim. O da Videoyap la

Buradan Web_Scripti hocama teşekür ediyorum

Haklısın hocam, ima ederken kırıcı ifadelerim için özür dilerim. İleri gidecek kelimeler seçmişim.

Beni tanıyanlar bilir ki ben kızımı çok severim. Ve aşağıdaki cümlelerimi iyi oku.

+ HayAtım boyunca kimseye flag atmadım. Ve gelen ihtara karşı bildiride bulunmadım(sahte veya gerçek)

+ Videoyap ı kazanç sağlamak için kurmadım, insanların işi görülsün diye kurdum. ( Benim gerçek hayattaki varlıklarımı bilenler biliyor )

+ Üyelerimin hesaplarına zamanında aldığım destek ekibine hatta çalıştırdığım kuzenime dahi kanallarını görme yetkisi vermedim.

Şimdi sen bana bu kadar iftira attın, peki sen hiç bir ihtara emin olmadan veya bir kanala flag attın mı? Ailenden biri üstüne yemin edebilirmisin. Kendilerini başkaları gibi görme, herkes sen değil bilesin!

ben mehmet hocamın bu yazdklarını yaapacak karakterde bir insan oldugunu düşünmüyorum bence ileri gidiyorsunuz
hocam sende karıştırma kızını falan isteyen inanır istemyen inanmaz boşver sakın bidaa böyle yemin etme !

Aynen hem api ile yüklemeler çok daha farkediyor konuyu açan arkadaş tam bilmiyor olabilir anlayışla karşılamak lazım

Sağolasın Delgech Hocam Hepimizin Ufkunu Açtı. 1 Ay Öncesine Kadar Kazanamıyorken Şuan Tatmin Edecek Miktarlar Bekliyorum Önümüzdeki Ay.:)

konunun ilk mesajındaki isyan haksız degil.buldugu her içerikten/kanaldan onlarca kopyalayan arkadaşlar var ve bunun ytyi çöpe çevirmedigini savunacak insan sayısı pek yoktur.bu gayet açık bi şekilde herkese zarar veren bi sistem...ben ytye ilk başladıgım günlerden itibaren direkt olarak karşıdan alıp yüklemedim hiçbi videoyu.az çok mutlaka videoda degişiklikler yaptım.bagzı nadir içerikler hariç her videomda küçük resimlerimi dahi tektek manuel olarak elle degiştiren birisiyim.ytde özgün kanalı olan büyük bi firmanın videolarını kanallarıma alıp,biçok defa onlardan çok izlenmişligimde oldu (ki buna hep şaşırmışımdır :)) çok ümitlenipde hiçbişey alamadıgımda.kazandıgım içeriklerde ytden botla aldıklarımda oldu,serverlarda render alıp attıklarımda.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bot sahibi olarak haklı bi şekilde cevap vermiş lakin üslub bencede kendisine yakışmamış.

not : serverda render aldıklarım engel yemese yt den video hiç almam açıkcası ben ama mecburen ytden alıyorum videoları :)

kimse üstüne alınmasın ama ben de render alarak çalışıyorum hiç emek sarfetmeden kanalı botla kopyalıyanlara bende sinir oluyorum bide adam izlenme alamıyor diye flag atıyor elimde olsa botları imha ederdim:) Herkez render çalıssın arkadaşlar :)

:D Ne demişler ağzında çok yemin dolaşan adama asla güvenme . Dahada birşey yazmıcam iyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri