Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu dönemde sürekli adsanse banı varken,partnerler alım yapmıyorken sizce 100 bin TL alan varmıdır ?![]()
Arkadaşlar çoğumuz dizi filme kafayı gömmüşüz para kazanaçağımızı sanıyoruz. 100k almak münkün ama dizi film ile değil.
Uslüba bak koca adamsın yakışıyor mu hiç bırak bu ayakları vs. Tarzı konuşmalar. Neyse biraz daha sükunete davet ediyorum seni.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sana ve senin gibilere bu zamana kadar hiç güvenmedim hiçde güvenmem sizin arkaplanda yediğiniz haltları tahmin edebiliyorumAz o egonu aşağı çek daha önceden gizzanın kurucusu içinde aynı şeyleri söylemiştim olanlar ortada
Haklısın hocam, ima ederken kırıcı ifadelerim için özür dilerim. İleri gidecek kelimeler seçmişim.
Ne haltları yiyormuşum hocam? Bak birazdan duyacakların seni çok şaşırtacak.
Beni tanıyanlar bilir ki ben kızımı çok severim. Ve aşağıdaki cümlelerimi iyi oku.
Kızım üstüne yemin ederim ki hiç bir zaman aşağıdakileri yapmadım.
+ Bir üyeme ait bir kanalı kendime kopyalamadım, hatta videosunu dahi.
+ Bir üyemin benimle paylaştığı kanal, adsense veya başka bir hesabı çalmadım.
+ HayAtım boyunca kimseye flag atmadım. Ve gelen ihtara karşı bildiride bulunmadım(sahte veya gerçek)
+ Videoyap ı kazanç sağlamak için kurmadım, insanların işi görülsün diye kurdum. ( Benim gerçek hayattaki varlıklarımı bilenler biliyor )
+ Üyelerimin hesaplarına zamanında aldığım destek ekibine hatta çalıştırdığım kuzenime dahi kanallarını görme yetkisi vermedim.
Şimdi sen bana bu kadar iftira attın, peki sen hiç bir ihtara emin olmadan veya bir kanala flag attın mı? Ailenden biri üstüne yemin edebilirmisin. Kendilerini başkaları gibi görme, herkes sen değil bilesin!
Aynen hem api ile yüklemeler çok daha farkediyor konuyu açan arkadaş tam bilmiyor olabilir anlayışla karşılamak lazım
Haklısın hocam, ima ederken kırıcı ifadelerim için özür dilerim. İleri gidecek kelimeler seçmişim.
Ne haltları yiyormuşum hocam? Bak birazdan duyacakların seni çok şaşırtacak.
Beni tanıyanlar bilir ki ben kızımı çok severim. Ve aşağıdaki cümlelerimi iyi oku.
Kızım üstüne yemin ederim ki hiç bir zaman aşağıdakileri yapmadım.
+ Bir üyeme ait bir kanalı kendime kopyalamadım, hatta videosunu dahi.
+ Bir üyemin benimle paylaştığı kanal, adsense veya başka bir hesabı çalmadım.
+ HayAtım boyunca kimseye flag atmadım. Ve gelen ihtara karşı bildiride bulunmadım(sahte veya gerçek)
+ Videoyap ı kazanç sağlamak için kurmadım, insanların işi görülsün diye kurdum. ( Benim gerçek hayattaki varlıklarımı bilenler biliyor )
+ Üyelerimin hesaplarına zamanında aldığım destek ekibine hatta çalıştırdığım kuzenime dahi kanallarını görme yetkisi vermedim.
Şimdi sen bana bu kadar iftira attın, peki sen hiç bir ihtara emin olmadan veya bir kanala flag attın mı? Ailenden biri üstüne yemin edebilirmisin. Kendilerini başkaları gibi görme, herkes sen değil bilesin!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.