Bence o tamamen çalışma mantığına bağlı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tam oturuyorum pcye bugün vurgun yapıcam diye yarım saat geçmeden sıkılıyorum yapasım gelmiyor sanırım sistemin kölesi olmaya alıştık illa biri başımızda durup kırbaçlaması lazım![]()
hay konuya girmez olaydım
vakit durma vakti değil,cenk etme vaktidir yiğitler !!!
saldırın amerikalı gugula,en kolay o veriyor ev,araba,bankada nakit para![]()
sen kirbac iste, seni kirbac manyagi yaparim![]()
tam oturuyorum pcye bugün vurgun yapıcam diye yarım saat geçmeden sıkılıyorum yapasım gelmiyor sanırım sistemin kölesi olmaya alıştık illa biri başımızda durup kırbaçlaması lazım![]()
kategori kalmadı bizde car, crush, funny den ilerleyelim demi abi![]()
![]()
kazancın kotumu
Bazen Bu Kanalın Gerçekten Senin Olduğunu DüşünyorumNe De Olsa Kanal Quizde
![]()
biraz uzanayım ondan sonra çalışırım dediğim gün 0 çalışma oluyor bu iş bence en güzel çalışma sistemi gündüz uyup gece çalışma yapınca verimim düşüyor gece uykusunu almak bu işte bence en önemli faktör kafam daha zehir gibi çalışıyor daha çok calısıyorum uyku faktörü göz ardı etmemek lazım
evet benim kanalım
nedense kategori verdiğimde inanmıyor kimse,alın size kanıtı !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.