Çalışasım Gelmiyor

• Kullanıcı uploudpro39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Normal şartlarda elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum birşeyler ama birgün içinde en çok gelir getiren kanallarımdan 2-3 tanesi gidince iştah kalmıyor bi süreliğine.

aynı sorunu yaşayanlardanım. benim hevesim paylaşacak video bulamayınca ahanda buldum dediğim zaman birde üstüne dünya engeli, ünlem, eşleşen geldiğinde. fırlat at

ya arkadaşlar ülke şartlarını bildiğiniz halde !!!!!!!!!!!!!
yt den bu kadar kolay para kazanıldığını bildiğiniz halde !!!!!!!!!!!
hala nasıl oluyorda iştahınız şevkiniz kalmıyor,varya bu yazıları okudukça daha da sinirleniyorum ((
silkelenin yaw,babalarımız dedelerimiz ne zor şartlarda geçinmek zorunda kalmışlar !!!
YOUTUBE NİMETTİR NİMET !!!

bi de ben araya bir şey sıkıştırayım..

yeni konu açacaktım bunun için...

böyle yataktan kalktığınızda her yeriniz ağrıyor mu?
özellikle eklem yerleri..?

veya mesela benim sağ kolum (sanırım mouse kullanmaktan) sürekli ağrıyor bazen havaya kaldıramıyorum :(

ilk defa geçen gün başıma geldi benimde. akşam yatarken süperim sabah bir kalktım başımı kesinlikle oynatamıyorum her zamanki gibi 5dk 10dk 1 saat akşama geçer falan derken boynum kaskatı oldu. doktora gittim 4 gündür kas gevşeticilerle ayakta duruyorum ve halada tam olarak geçmiş değil. Dikkatli olmak gerek aslında fazlası gerçekten çok zarar bunuda böyle tecrübe edinmiş oldum :D

En iyi kanallar teliften spamdan kapanınca ne şevk kalıyor ne heyecan bir hafta depresyon sonra tekrar alışma dönemi kanalların kendine gelme süresi sonra yine telif sonra yine...

Vay arkadaş, millette yüzlerce kanal varmış. Ben değil yüzlerce, şu flaglardan vs 70-80 olmayı başarsam jet alırım :D

aciz insan şikayet eder, asil insan idare eder, basit insan iftira eder, sabırlı insan azim eder. birde soysuz insan ihanet eder bu eski sözlüme gitsin.

aciz insan şikayet eder, asil insan idare eder, basit insan iftira eder, sabırlı insan azim eder. birde soysuz insan ihanet eder bu eski sözlüme gitsin.

Aynen öyle şükretmesini ve bu nimetin değerini bilmemiz gerek. Ama bizler hep isyan hep isyan. Doyumsuzluk sorununu aşmak lazım. Ayrıca hocam eski sözlüne olan kinini ve yaşadıklarını tahmin edebiliyorum az çok. Birde aşk varsa işin içinde ve ayrılmışsan o zaman daha kötü işte. Şu hayatta bir o aşk denen illet yedi bitirdi beni. O yüzden çok iyi anlıyorum seni. Allah sabır versin.

2 tane vds aldım sırf daha çok çalışayım diye. Ama şu kanal açmada çok zorlanmaya başladım bu aralar. O yüzden yavaşladım.

Kendi bilgisayarımıda asla spama bulaştırmak istemiyorum o yüzden fazla kazanamıyorum eskisi gibi. Zaten şartlarda zorlaştı psikolojim düşüyor arada.

bide tüm herşeyin sıfırlandıktan sonra başlaması var o daha kötü...

benimde öyleydi 2 3milyon aylık izlenme sadece 30 videom vardı 7 aydır herşey güzel gidiyordu hiç ihtar telif gelmeden kanal kapatıldı durduk yere mesaj atıp duruyorum hep red cevabı geliyor

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

ben uğraşiyorum 2. mesajıma da red geldi ama bi arkadaş 2 ihtar 3 telif li kanalı açtırdı 3. red mesaj yedikten sonra açmışlar durmayın mesaj atın mesaj at cevap gelsin sen böyle yapmaya devam et bende yaptim, yt inceliyor sonunda pc kara listeye düstü komple tum kanallarımi kapatti yt

amk_281784.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri