Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne yapacan e-book falan alma güzel kardeşim parana yazık. Ben akşama sağlam bir konu açacağım.
Her şeyi anlatıyor o konuda kafanı yorma emin ol ki bir çok e-booktan daha iyi.
Bu Gold E-book Sayesinde Sadece Benmi Kazandım? Arkaşın Verdigi 3-4 Dizi İle E-book`un Parasını Zaten 2-3 Günde Çıkartmak Mümkün.
Yorum yazmak isteyen arkadaşlardan ricam önce konuyu okumalarıdır. Burada olay KAZANÇ DEĞİLDİR !!
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açmak için çok sabrettim ama bekle bekle günlerimiz boşuna geçiyor ve karşı taraftan bir hareket gelmiyor. Eski adminlerden De Te Fabula Narratur yani şimdiki adıyla Acoustic adlı kişiden şikayetçiyim.
Bilindiği gibi aylar önce Gold E-book adı altında satış yapan bu kişi, gerek bu forumda gerekse başka platformlarda adminliğin de getirdiği avantajları kullanıp insanlara ters cevaplar veriyordu. Daha başka şikayetler sonucunda da forum yönetimi tarafından adminliği de alınmıştı. Neyse asıl konu bu değil.
Bildiğiniz gibi ben de bu kişinin sattığı kitaptan almıştım. Yanılmıyorsam Ekim ayıydı. E-book adı altında birkaç word sayfasından oluşan kitabın ilk 3 serisi dağıtılmıştı. ( İşime yaradı yaramadı konusuna girmek istemiyorum ) Gelgelelim söz vermesine rağmen V4 adını verdiği dökümanı halen daha yayınlamadı. Önce kendi kurduğu bir site üzerinden şu saatte, bu saatte dağıtılacak demesine rağmen sözünde durmadı. En son 1 Ocak ta yayınlanacak demesine rağmen sürekli bahaneler üretti. Yok ben öğretmenim işlerim var, yok noter onayı, yok son kontrolleri yapıyorum. Nedense hala dağıtacak. Senin özel ya da genel işlerin beni, bizi kimseyi ilgilendirmez. Ücreti hemen almayı biliyorsan hizmeti de söz verdiğin tarihte ortaya koymak zorundasın. Kendi forumundaki kişiler "ne zaman çıkıyor, bekliyoruz" laflarına "bekleme o zaman" gibi saçma sapan cevaplar verip insanı çıldırtıyor.
Alt kanalların para kazanmasını açmak için bir çok insan sizden son dökümanı bekliyor. 2 Ocak'ta adam yazmış son düzenlemeleri yapıyorum diye. 20 Ocak oldu ortada düzenlenmiş birşey yok.
Konu ile ilgili hem ytpara.com üzerinden hem de Skype üzerinden kendisine mesaj attım; ama sağolsun cevap yazma tenezülünde bile bulunmadı kendisi. Yayınlamayacam desin ya da işler uzun sürdü desin tarih versin ama o da yok. İnsanlar burada aptal yerine konuluyor. Zaten istemiyorum vermesin bana kitap mitap. Zaten kendi forumundaki kişiler bile bu durumdan şikayetçi.
Bir de YTpara.com üzerinden kendi sitesinde yayınladığı bazı konularda kaynak belirtip "alıntıdır" yazsa çok daha hoş olur.
Lütfen bu konu ile ilgili sayın forum yöneticileri birşeyler yapsın. Bu saatten sonra dökümanı almışım almamışım önemli değil. Eminim birçok kişi de benim gibi düşünüyordur.
ben v4 ü alamadım bile daha![]()
free v4 varmı merak ettim![]()
daha çoğu forumda yazıyor zaten...ordakilerde yarım yamalak bilgiler...uyguladığından da sonuç alamazsın...free v4 varmı merak ettim![]()
benim anlamadığım mevzuda şu madem bu kadar beğenmemiştiniz kitabı o kitap satıldığı dönemde ben o konunun tamamını okudum hatta bende alacaktım hiç kötü yorum göremedim hatta tonla iyi yorumu olan referanslarla doluydu konu neden orda beğenmediğiniz şeklinde yorum yapmadınız bunu yapmadığınız için başka insanlarda aldı onlarda kazıklandı allahtan ben almamışım
Konu kitabin icerigi ile degil anladigim kadariyla. O Kişinin tutumu ve tavirlariyla ilgili.
hocam mesaj kutunuzu boşaltabilirmisiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.