De Te Fabula Narratur yeni adıyla Acoustic'ten şikayetçiyim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Gold E-book Sayesinde Sadece Benmi Kazandım? Arkaşın Verdigi 3-4 Dizi İle E-book`un Parasını Zaten 2-3 Günde Çıkartmak Mümkün.

Ne yapacan e-book falan alma güzel kardeşim parana yazık. Ben akşama sağlam bir konu açacağım. ;)

Her şeyi anlatıyor o konuda kafanı yorma emin ol ki bir çok e-booktan daha iyi.

Böyle adamlar varken e-book'a ne gerek var paranıza yazık :/

Bu Gold E-book Sayesinde Sadece Benmi Kazandım? Arkaşın Verdigi 3-4 Dizi İle E-book`un Parasını Zaten 2-3 Günde Çıkartmak Mümkün.

Yahu arkadaşım . Konu kazanıp kazanmamak değil. Kazanamayıp konu açmak hiç değil. Lütfen konuya yorum yapacaksanız önce tam anlamıyla bir okuyun, ana fikri anlayın ondan sonra ne istiyorsanız onu yazın. Bu yüzden forumda bütün konular amacından sapıyor.

Konunun amacı verilen sözü yerine getirmemek, bekletmek ... Hayırlısı olsun diyorum

Hele V4 teki niche yöntemi tam bir üçkağıtçılık, dolandırıcılık, sahtekarlık.

Arkadaş "sorumluluktan bahsetmiş" kazanıp kazanmamaktan değil.Bu kadar anlamakta güçlük çekmeyin.Konu doğal olarak, işe yarar yaramaza da sıçrıyor tabi ama yukarıda dediğim gibi, her ürüne pozitif veya negatif yorum yapılabilir bundan daha normali yok.
Konuya gelince; verilen bir söz yerine getirilmemişse bu sorumsuzluktur.

bende mal gibi 40 tl verdim adam admin şöyle böyle güvenilir fln, sağdan soldan çarpma bilgilerle worde yazı yazmış bize kakaladı adam. üstüne bide ağır sözleriyle fln daha da canımızı sıktı. Allah o paranın acısını ondan çıkartır bişey demiyorum ben daha fazla.

Yorum yazmak isteyen arkadaşlardan ricam önce konuyu okumalarıdır. Burada olay KAZANÇ DEĞİLDİR !!

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açmak için çok sabrettim ama bekle bekle günlerimiz boşuna geçiyor ve karşı taraftan bir hareket gelmiyor. Eski adminlerden De Te Fabula Narratur yani şimdiki adıyla Acoustic adlı kişiden şikayetçiyim.

Bilindiği gibi aylar önce Gold E-book adı altında satış yapan bu kişi, gerek bu forumda gerekse başka platformlarda adminliğin de getirdiği avantajları kullanıp insanlara ters cevaplar veriyordu. Daha başka şikayetler sonucunda da forum yönetimi tarafından adminliği de alınmıştı. Neyse asıl konu bu değil.

Bildiğiniz gibi ben de bu kişinin sattığı kitaptan almıştım. Yanılmıyorsam Ekim ayıydı. E-book adı altında birkaç word sayfasından oluşan kitabın ilk 3 serisi dağıtılmıştı. ( İşime yaradı yaramadı konusuna girmek istemiyorum ) Gelgelelim söz vermesine rağmen V4 adını verdiği dökümanı halen daha yayınlamadı. Önce kendi kurduğu bir site üzerinden şu saatte, bu saatte dağıtılacak demesine rağmen sözünde durmadı. En son 1 Ocak ta yayınlanacak demesine rağmen sürekli bahaneler üretti. Yok ben öğretmenim işlerim var, yok noter onayı, yok son kontrolleri yapıyorum. Nedense hala dağıtacak. Senin özel ya da genel işlerin beni, bizi kimseyi ilgilendirmez. Ücreti hemen almayı biliyorsan hizmeti de söz verdiğin tarihte ortaya koymak zorundasın. Kendi forumundaki kişiler "ne zaman çıkıyor, bekliyoruz" laflarına "bekleme o zaman" gibi saçma sapan cevaplar verip insanı çıldırtıyor.

Alt kanalların para kazanmasını açmak için bir çok insan sizden son dökümanı bekliyor. 2 Ocak'ta adam yazmış son düzenlemeleri yapıyorum diye. 20 Ocak oldu ortada düzenlenmiş birşey yok.

Konu ile ilgili hem ytpara.com üzerinden hem de Skype üzerinden kendisine mesaj attım; ama sağolsun cevap yazma tenezülünde bile bulunmadı kendisi. Yayınlamayacam desin ya da işler uzun sürdü desin tarih versin ama o da yok. İnsanlar burada aptal yerine konuluyor. Zaten istemiyorum vermesin bana kitap mitap. Zaten kendi forumundaki kişiler bile bu durumdan şikayetçi.

Bir de YTpara.com üzerinden kendi sitesinde yayınladığı bazı konularda kaynak belirtip "alıntıdır" yazsa çok daha hoş olur.

Lütfen bu konu ile ilgili sayın forum yöneticileri birşeyler yapsın. Bu saatten sonra dökümanı almışım almamışım önemli değil. Eminim birçok kişi de benim gibi düşünüyordur.

Mademki konu acilmis benim icimde kalan ve sinir eden bi kac husuda ben eklemek geregini duyuyorum.

1. Koskoca forum admini konu acip guzel bilgileri paylasacagina ebook satma geregi duymasi. Ben admin olsam vicdanim izin vermez. Neyse bu önemli degil ticaretir olsun dedik.

2. Farkli bi forum acip uyeleri hem o foruma hemde facebook sayfasina cekmek (zorunlu) kardesim uye olmak istemiyorum senin forumuna bana dosyayi indirmek icin forumuna uye sarti koyuyorsun download link icin.

3. Asil sinir eden konu ise gine adminligin gucune aldanarak bazi kisileri kucumsemek ve kendi diliyle AHMAK olarak tanimlamak. (Sen kimsin kardesim ogretmen boylemi ogretir ?)

4. Buda yetmemis gibi adminligi alindikdan sonra ve banlandiktan sonra AF edilmesi (kusura bakmayin simdi diger banlanan arkadaslarinda af hakki dogmus oluyor adalet var ise)

5. Son olarak burayi iyi okuyun bize para ile satigi bilgileri kendi forumunda paylasmak !!! Asil bu benim cok zoruma gitti.
Savunmasi da cok sacma kitab onunmus istedigini yaparmis. Ozaman biz enayi olduk seni insan yerine koyup kitabini aldik.

buda ebook alanlara (ben dahil) ders olsun.

Muslera iyi niyetine inanmak istiyor ama aldanabilirde cünki bukadar kisi şikayetci artik.
Tespitlerimin hepsi belgelidir forumda arastirin gorun tabi konular silinmediyse.

Yazmadan geçemeyeceğim. Sonuçlarından şikayetçi değilim sonuçta kimse zorla satmadı bize o kitabı ama bir alıcı olarak beğenip beğenmemek en doğal hakkım diye düşünüyorum ve şu bir gerçek 5 para etmez bir kitap aslında kitap bile değil 3-5 sayfa.

free v4 varmı merak ettim :D

free v4 varmı merak ettim :D
daha çoğu forumda yazıyor zaten...ordakilerde yarım yamalak bilgiler...uyguladığından da sonuç alamazsın...

bende ytpara ya üye olunca işe yeni başlarken hızlı adımlarla gideyim diye aldım.içimden de dedim muslera bu kadar bilgiyi burda böyle paylaşıyorsa bu 40 lirada kim bilir ne bilgiler vardır diye:D

@Acoustic ,Muhammed'i konuya davet ediyorum.Gerekli bir aciklama yapar sanirim bu kadar arkadasin sorun ve sikayetlerine karsilik.

benim anlamadığım mevzuda şu madem bu kadar beğenmemiştiniz kitabı o kitap satıldığı dönemde ben o konunun tamamını okudum hatta bende alacaktım hiç kötü yorum göremedim hatta tonla iyi yorumu olan referanslarla doluydu konu neden orda beğenmediğiniz şeklinde yorum yapmadınız bunu yapmadığınız için başka insanlarda aldı onlarda kazıklandı allahtan ben almamışım

benim anlamadığım mevzuda şu madem bu kadar beğenmemiştiniz kitabı o kitap satıldığı dönemde ben o konunun tamamını okudum hatta bende alacaktım hiç kötü yorum göremedim hatta tonla iyi yorumu olan referanslarla doluydu konu neden orda beğenmediğiniz şeklinde yorum yapmadınız bunu yapmadığınız için başka insanlarda aldı onlarda kazıklandı allahtan ben almamışım

Konu kitabin icerigi ile degil anladigim kadariyla. O Kişinin tutumu ve tavirlariyla ilgili.

bu adamın awesomeness forumundaki yazışmalarından sonra hiç şaşırmadım sıkıntı çıkarmasını. biri çıktı biri çıkmadı diyor umarım neyse herkes alırda kurtulur bir daha paranızı akıtmazsınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri