Dolardan Tlye Donduk Ama İyi ve Kotu Yonu Nedir

Piskolojik olarak bir iyi yönü var bence. Rakamları daha yüksek görünce seviniyor insan. :)

O değilde ödeme eşiği 100 tl deniyordu. Az önce baktım 200 tl olarak gözüküyor.

Hatırladığım kadarıyla bugün uygulanacak olan kur dünün kapanış kurundan hesaplanıyor arkadaşlar. Kur bilgileride Blomberg miydi öyle biyerden alınıyor. Kısacası bugünün kuru dünün kapanış rakamından hesaplanıyor

Bence güzel oldu.Her gün kaç para kazandıgımızı göreceğiz bugun 70 tl yi bulduk hadi hayırlısı

Beyler farkeden birşey olmuyor dolar 2 ile çarpılık türk parası yazılıyor

Örnek olarak bende kesin 648 dolar kesin kazanç vardı

Şuan ; 1.326,47 TL yazmakta dolar 2 ile çarpılıp TL çeviriliyor

Ödeme almak için 200 lira barajınımı geçicez ?

bence bu durum kazanç durumlarını etkilemeyecektir.

Mantıklı düşünmek gerekirse kesinlikle zarardayız, bugününle 5 yıl sonrasının 100 doları değerini 2 ye katlar ama 200 tlsi 100 tl değerine iner. yani 5 yıl sonrada ödeme eşiği 100 dolar ve 200 tl olacak. tl bazında tbm nin artacağınıda hiç sanmıyorum, kısacası bugünün en değerli parasıyla ödeme alanlar en şanslılarıdır diye düşünüyorum.

Türkçe içerik çalışanlar zarar edebilirler.
0.02$ tbm bile onlar açısından iyiydi.
şimdi 0.01-0.02Tl arası tbm düşer buda onları kötü etkiler.

Bende en düşük tbm 0.05$ yüksekte ise 0.09-0.10 oluyordu.
Tl'ye geçtikten sonra 2-3 gündür.
En düşük tbm 0.10tl en yüksekte 0.20tl gördüm
Tbm genelde (0.05$-0.11tl) (0.07$-0.15) (0.18 -0.09$) karşılıkları herhalde.
ben öyle hesapladım.

benim açımdan çok küçük oynamalar var yabancı çalıştığım için.
Fakat tl bazlı çalışanlar zarar edebilir.
Belki ilerde bizde zarar edebiliriz.
Şu anda bunları söylemek için erken.
Hele bir ekim ortaları gelsin yeni tbm değerleri otursun, ondan sonra daha detaylı konuşuruz.

senin bulunduğun yer isveç diyor sen neden tlye geçtin sallamasyon mu bu isveç :D

İsveç doğumluyum, forum ilk kurulduğunda yurt dışına ait bilgiler eklenilmiyordu ve bende bunu yapamadığımı Muslera'ya özel mesaj atarak halletmiştim ama yanlış girilmiş sanırım. Bununla ilgili yazışmam da mevcut;
http://i.imgur.com/95trdNl.jpg

Bu arada bulunduğun ülkenin yalanı niye olsun yahu? Niye böyle ön yargılı bir şekilde insanlara yaklaşıyorsunuz anlamış değilim doğrusu.

çok şükür ödeme eşiğini geçmişim :) benimde TL oldu arkadaşlar bilginize..

aksine TL ye geçmesi itibari ile tbm oranları arttı , değişen hiç bir şey olmadı sadece panelde TL görüyoruz bu kadar . Yine aynı sistem, değerler aynı kısaca, reklam değeri neyse TL olarak gösteriyor. Aklınızda en ufak soru işareti kalmasın . TL ye geçmesi ile değişen hiç bir şey olmadı ve olmayacakta.

ödemeleri türkiye de herhangi bir banka üzerinden yapmaya başlarsa tehlikedeyiz diğer türlü değişen bir şey yok

değişen bir şey yok.

TL ye geçmeyen hesabım TL ye geçti bilginiz olsun.

Dolar daha avantajlı bence en azından sabit değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri