Elimden tutacak bir babayiğit yok mu ?

• Kullanıcı radyoneu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Öncelikle başlıktan zaten kaybediyorsun. Sana yardım edecek olan kişiler babayiğitte diğerleri muhallebi çoçuğumu? yardım isteme şeklin gereğinden fazla yanlış. Ek olarak 1 senedir uğraşıyorum demişsin. Kusura bakmada eğer 1 senedir bu işle uğraşıyorsan yardım isteyecek değil yardım edecek durumda olmak zorundasın.Zorundasın diyorum çünkü 1 senedir daha eşik değerini bile geçememişsen youtube ile uğraşmamışsın arada youtube da takılmışsın demekki.

Yahu ben de bunu anlamıyorum. Elimden tutup yol gösterin diyorsunuz ama şu forumu "BİR" kere, sadece "BİR KERE" "HİT YAPMIŞ KONULARI" okusanız, size garanti veriyorum, en az bir asgari ücret kazanırsınız.

yaşı büyük yazınca ne oluyor anlamıyorum en basit olarak bizi kandırdığın için yardımı haketmiyorsun

Bence de öyle, akşam yaşı 32 yazıyodu, 24 dedi, şimdide yaşı 28 e düşürmüş profilden :D Arkadaşım bende kazanamıyorum yalan değil ama kimseye de demiyorum varmı lan babayiğit yardım eden diye, edeceği olan varsa zaten yazıyolar allah razı olsun, bu yaş olayına emin ol herkes uyuz oldu, bence yaşın 24'ten de aşağıda senin.

Kolaydan kazanc yok herkes kendisi arastirarak saatlerini günlerini vererek kazanmaya baslayacak. Zaten gerekli hersey yaziyoru bu forumda. Yardim konularinda da sürekli bir yaniltmaca oluyor, hani bir aralar kömürünü foruma aldiran gibi.

Her gün biri 1 yıldır uğraşıp kazanamıyorum diyor, 365 günün toplasan 6,5 günü uğraşmıştır. Onda da 1 ödeme almış, fazla bile :D

Kategori ararken - video yüklerken falan pc başında iki büklüm olmaktan sırtıma ağrılar girdi var mı bir baba yiğit ağrılarımı dindirecek ? Biraz kazanıyorum ama hem stresli oluyor hem de yorucu agalar , sürekli araştırıp yeni şey bulmak yerine sizler bana taktiklerinizi pim atsanız da ben de yorulmasam ha ne dersiniz olmaz mı?

Şu konuyu okudum şu şekilde bir şey yaptım ve şu sorunla karşılaştım diye yazıp yardım isteyenler vardı eskiden , buralar bağ idi bahçe idi ahh ahh :)

Kategori ararken - video yüklerken falan pc başında iki büklüm olmaktan sırtıma ağrılar girdi var mı bir baba yiğit ağrılarımı dindirecek ? Biraz kazanıyorum ama hem stresli oluyor hem de yorucu agalar , sürekli araştırıp yeni şey bulmak yerine sizler bana taktiklerinizi pim atsanız da ben de yorulmasam ha ne dersiniz olmaz mı?

Şu konuyu okudum şu şekilde bir şey yaptım ve şu sorunla karşılaştım diye yazıp yardım isteyenler vardı eskiden , buralar bağ idi bahçe idi ahh ahh :)

Müdür adres ver masaja geliyorum.

peki gerçekte 24 yaşında olan ama profilinde 32 yazan birinin samimiyetine nasıl inanacağız ?

Yanlış anlaşılmasın bir ara forumdan biri facebook caps paylaşmıştı. "Forumda abi valla kazanamıyorum yazın, bak nasıl yardım ediyorlar" cümlesini baz alarak yazdım bu yorumu.

ben de senin gibiydim kazanamıyordum hatta şu lanet kickstarter sitesine takılıp kaldıydım şuan tek içerik tek kanalla bir yılda kazandığımı günlük kazanıyorum yani araştırman emek vermen lazım Allah kimsenin verdiği emeği boşa çıkarmaz.

Konuyu açan arkadaşım, yaş muhabbetine girmek istemiyorum zaten diğer arkadaşlar yeterince değinmiş, kendin için her gün en az 3 saat ayır bu iş için forumdaki konuları oku uygula, bir kanalın kapandı diye bu dertlere düşmene gerek yok, bende foruma ilk katıldığım iki hafta boyunca millet konuşuyorda ne konuşuyor bazı terimler var anlamıyordum zamanla oluyor, bu forum buradaki herkesin elinden tuttu seninde elinden tutacaktır unutma şahıslardan bahsetmiyorum forumdaki bilgilerden bahsediyorum..

artık bu forumda böyle konular yasaklanmalı, araştırmadan-denemeden-yanılmadan para kazanılmaz forumda onlarca konu var

dün birisi söyle bir PM atmış. size de geldi mi? çok kazanan biri değilim ama samimiyse yardım edicem ondan sordum:

Merhaba. Neden size yazmak istedim bilmiyorum ama meramımı düzgün bir lisanla anlatmak istiyorum. Youtube işiyle geçen sene uğraşmaya başladım araya askerlik girince çok şeyden geri kaldım. İlk başlayanlar gibi spam yapmaya başladım ve malumunuz kanal kapanmaları beni de vurdu. Çizgifilmle uğraşayım dedim sahte flagtan sürekli kapattırdılar. Bilgisayar başında sürekli araştırma yapıyorum fakat kendime bir yol çizemedim maalesef. Tecrübelerinizden hareketle ileriye dönük bir yol çizmemde bana yardımcı olarak ufkumu genişletecek, youtube'a daha geniş çerçeveden bakmamı sağlayacak telkinlerde bulunursanız çok sevinirim. Tabii elde ettiğiniz bilgiler nihayetinde kendi araştırmalarınız sonucunda emek sarf ederek, çabalayarak oluşturduğunuz birikimlerdir. Ben bunları değil bunları kazanmak için nasıl bir yolda ilerlediğinizi merak ediyorum.Yine de paylaşıp paylaşmamak şahsınızın tercihidir. Paylaşmassanız sizi ayıplamam. Yardımcı olsanız da olmasanız da şimdiden teşekkür ederim.. İyi günler.

Müdür adres ver masaja geliyorum.

Aga 2-3 post yukarıda yazmışsın kazanamıyorum diye o bakımda bizimle deılsın :D Forumun en çok kazananı gelsin masaj bahane ben taktik istirem :D

Şaka bir yana aga sen nasıl kazanamıyorsun ben onu gerçekten anlamıyorum yoksa ayda 60k 'ya göre mi kazanamıyorsun :D Üç beş kuruş bir şeyler illaki kazanıyorsundur ya :)

peki gerçekte 24 yaşında olan ama profilinde 32 yazan birinin samimiyetine nasıl inanacağız ?

Yanlış anlaşılmasın bir ara forumdan biri facebook caps paylaşmıştı. "Forumda abi valla kazanamıyorum yazın, bak nasıl yardım ediyorlar" cümlesini baz alarak yazdım bu yorumu.

aynen samsung yazmıştı sanırım. atalarımızın bi sözü var 'acıma yetime koyar ...üne' diye :) burda yardım edin diyen adam boş beleşçi adamlar sokağa bi çıkıp baksınlar insanlar para için ne zorluklar altına giriyolar bi zahmet forumu bi araştırsınlar

aynen samsung yazmıştı sanırım. atalarımızın bi sözü var 'acıma yetime koyar ...üne' diye :) burda yardım edin diyen adam boş beleşçi adamlar sokağa bi çıkıp baksınlar insanlar para için ne zorluklar altına giriyolar bi zahmet forumu bi araştırsınlar

dediklerinin doğruluk payı var ama yine de tanımadığım bir kişi için boş beleş insan yorumunu yapamam. Sadece mesajımda yazdığım gibi burada kişinin samimiyeti irdelenmeli.

Aga 2-3 post yukarıda yazmışsın kazanamıyorum diye o bakımda bizimle deılsın :D Forumun en çok kazananı gelsin masaj bahane ben taktik istirem :D

Şaka bir yana aga sen nasıl kazanamıyorsun ben onu gerçekten anlamıyorum yoksa ayda 60k 'ya göre mi kazanamıyorsun :D Üç beş kuruş bir şeyler illaki kazanıyorsundur ya :)

Müdür neden şu sabah 06:00 da yola çıkıyorum gece saat 8de evdeyim, yemek ye çoluk çocukla ilgilen saat oluyo 11, 1-2 saat ytde uğraşıyorum,zaman bulamıyorum, burayada işten giriyorum, ytye dahi girmiyo kilitli ama foruma giriyorum rahat, yakında onada kilit vururlar. Bu yüzden kazanamıyorum tabi ayda 50-100 tl sağlıyorum hocam.

Zaten foruma girmekten Yakında kovulursam o zaman bolca vaktim olacak o zaman kazanmaya başlarım heralde :D

Müdür neden şu sabah 06:00 da yola çıkıyorum gece saat 8de evdeyim, yemek ye çoluk çocukla ilgilen saat oluyo 11, 1-2 saat ytde uğraşıyorum,zaman bulamıyorum, burayada işten giriyorum, ytye dahi girmiyo kilitli ama foruma giriyorum rahat, yakında onada kilit vururlar. Bu yüzden kazanamıyorum tabi ayda 50-100 tl sağlıyorum hocam.

Zaten foruma girmekten Yakında kovulursam o zaman bolca vaktim olacak o zaman kazanmaya başlarım heralde :D

Doğru ya sen evli işli bir insandın hocam :) Telefondan vds'ye girenler var hocam büyük ekran sağlam bir telefon ile bütün işlemleri halledebiliyorlar bir araştır istersen. Ben de şu ocak ayı gelsin durum ve kazancıma göre böyle bir şey yapmayı düşünüyorum böylece spamı cebimde taşımış olacağım :D

Başlık ve yazı içeriği belki yanlış ama çaresice yazılmış bir şeydir yardım edecek taktik verecek bir varmı diye sordum etmek isteyen yazdı. Diğer arkadaşlara da iyi oldu geyik yapacak konu çıktı. Yaşımı küçük yada büyük göstererek bir şeyler elde etme peşinde olsaydım inanın o yaş kısmını falan düzeltir profesyonel bir yazı yazardım ama dediğim gibi boş ve çaresi bulunup yazdığım şeyler ha pişman oldum orası ayrı ama 2 arkadaşım yardımcı oldu anlatılar. Ben kimseye hazır kanal açıp bana verin demedim bir ka taktik püf nokta falan hepsi bu İYİ GÜZEL TAŞLADINIZ ŞEYTANI günahlarınız affedildi.

Doğru ya sen evli işli bir insandın hocam :) Telefondan vds'ye girenler var hocam büyük ekran sağlam bir telefon ile bütün işlemleri halledebiliyorlar bir araştır istersen. Ben de şu ocak ayı gelsin durum ve kazancıma göre böyle bir şey yapmayı düşünüyorum böylece spamı cebimde taşımış olacağım :D
o zamana kadar partnere de ünlem gelcek
gerçi vds varsa ünlem ne :/
hangi telefonlar bu arada onlar ? s4 falan mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri