ERA Network`ü açmış bulunmaktayız. (Türk Partnerliği)

anlamadım? partnerlıge basvurmadan oncekı paralar senın.basvurun kabul edıldıgı andan ıtıbaren forela hesabında bırıkıyor. sonraısnda vaktı gelınce kesıntı alınıyor dagıtım yapılıyor.

kanal şimdilik 26 günlük 100 civarı abone var ve 450k video views var. 30 günü geçince düşünürüm :D

Edit : Adsense 100 dolar olsun bi hele :D

Başvurdum ingilizce bir kanalla.Partnerlikten çıkma olayı var mı beğenmezsek ?

paran sıkıntısız yattıg surece.kesıntıden sonra bıle karlı olma olasılıgı cok yuksek. bir cok kez bende denedım.pişman olmak zor yanı :)

para sıkıntısız yatınca problem değilde, ya para yatmazsa ? işte sıkıntı orda başlıyor.bence 15 ay çok fazla uzun bi sözleşme, 3 ay gibi olsa düşünebilirim fakat adam 3. aydan sonra ödeme yapmadı farzedersek 12 ay boyunca paralar gittii.. :eek::p:D

Yok abi yorum yaptıktan sonra senin yorumunu gördüm. Mobilden girmek böyle birşey :) kusura bakma

Serkan abi beni tanır ben Serkan abiyi tanırım. Dolandırıcılık peşinde olmadığım r10'daki 5 senelik üyeliğimde 1 tane bile -itrader almamamdır. Teşekkür ederim Serkan abi

hocam bir kanalım ile başvurdum 25% kesinti için ekstra birşey yapmamıza gerek varmı

Bugun ben forumda sizin networkunuze ait bir kategori acayim arkadaslar.sizden partnerlik alan forumdaki dostlarimiz soru ve sorunlarini yazmis olur sizin icinde iyi olur bu. Saygilar

Kanalım 1,5 aylık, günde +200 izlenme alıyor fakat abone sayım yeterli değilmiş. Kolay gelsin, hayırlı olsun hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri