erotik video yüklesem sorun olurmu

U
  • Kullanıcı uzmancavuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
U

uzmancavuş

Guest
normal videolar kazandırmıyor youtubeye erotik frikik sevisme videoları falan yüklesem sorun olurmu hesabım kapanırmı youtubede bu tür video bir sürü var

ama para kazanma aktif edince sorun olurmu

Peki sana bir soru hocam daha önce hiç +18 videoların da reklam çıktığını gördün mü?

Önce 1 2 topluluk yersin sonra para kazanma devre dışı kalır. Ordan Adsense bağlı tüm kanallar kapanır.

Bunun dışında bişey olmaz yükleyebilirsin.

Mnote hocama katılıyorum o kanallar size zarar verir yarar vermez.
1-Topluluk Yeme İhtimalin çok fazla
2-Para Kazanma Devre Dışı Kalabilir
3-Videolardan çoğunda reklam çıkmıyor
4-Tüm Kanalların gidebilir
5-Tüm kanalların para kazanması gidebilir
6-Topluluk yiyip tüm kanalların gitmesi çok hoş değil.
7-Kullandığın Ip falan yada adsense bildiği için youtube sana çok özverili bakmaz.Örneğin bazı arkadaşlar diyor kanal açıyorum.Kısa zaman sonra spam yada para kazanma gidiyor v.s
Para kazanıyormusun Hayır Kazandığın diğer paralar güme gider mi Evet zaman harcadım o ne olucak Boşuna gitti Emeklerin ve ortada ''0'' ile kalırsın olur biter.Belki Adsense gider

Sana Turbobit, Uploaded.net gibi Affiliti Site yazıyorum.
Günde 3 öğün bunlara istediğin yüklemeyi yapabilirsin ama YT'ye yapma.
:D

Burda sorun olmaz belkı ama pamuk takıldıktan sonra halin fena
Örnek bir diyalog
+Dünyada hayırlı ne yaptın
-Zorno yükledim
+Getirin Zebanileri özgün film çekelimde kendine gelsin pez..... 😃

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Millet hayrına çeşme felan yaptırır.Öldükten sonra da sevap kazanayım diye.Adam öldükten sonra eksi'ye inme peşinde. :D İşin şakası özgün veya değil hiç farketmez yükleme bence :D

Ocak-Şubat gibi metodunu bulup çılgınca paralar kazandım erotik videolardan. Son dönemde YT algoritma geliştirdi ve artık erotik videolar izlenmiyor. Riskleri de cabası. Hiçbir erotik kanal 1 aydan fazla sağ kalamaz.

Tagi, descriptionı düzenlesen de başlığı editlesen de 10 videodan 8'inde reklam çıkmıyor artık. Kalan 2'si de lezzetli izlenim getirmiyor ki. 1 ay geçiyor 300 izlenmiş bakıyorsun. YT +16'yı güzel engelledi. Zamanla aşılır mı bilemem. Şu an erotik videolar gereksiz ve tehlikeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri