fashion dan Sikayatciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Youtube2014

Yasaklanmış
bu fashion denen dolandiriciya 19.10.2014 de 10 machinima kanal icin 125 TL ödedim. 2 Gün sonra 10 kanal yerine 8 kanal teslim ederek kalan kanallari birkac güne teslim edecegini söyledi ve tabii ki etmedi. Bugün kanalllara girmeye calistigimda 10 gün önce sifre degistirlidi uyarisi aldim. Muhtemel o kanallari sifre degistirecerek baskalarina da satti.

Ücret iadesi istiyorum.

[MENTION=18681]fashion[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Son düzenleme:
Artik bu.tiplere taviz vermeyin direkt dava acin

yakında google dolandırıcı yazdıgınızda ilk index alan site ytpara olcak :p

Ben az önce arkadaşla izlenim için alışveriş yapmayı düşünüyordum. Umarım arkadaşın mağduriyetini karşılar.

Geçmiş olsun..

israrla skype adresini vermemesi ve paypaldan aileme arkadasima gönderiyorum istemesinden aslinda anlamalaiydim bunun dolandirici oladugunu. Iyi güzel de 50 - 100 tl icin de bu kadar alcalmamak lazim.

Hemen dolandırıcıya çıkarmayın adamın adını, belki excel listesi karışmıştır herşey olabilir. Önce cevap hakkı tanınsın

Geçmiş olsun diyeyim ama belki hata olmuştur yorum yapmasını bekliyorum :)

Yakinda dolandiricilik dersi vermeye baslarlar bunlar :D Simdiden ref... :D :D

Benimkisi tam olarak şikayet sayılmaz ama bundan yaklaşık 3 hafta önce 1 adet quiz kanal ihtiyacım oldu. Pm ile hesap numarası ve almak istediğimi söyledim. Cevap bile alamadım.

YTPara detay;

Üye: 15,763, Aktif Üyeler: 3,868

Bu rakamları göz önünde bulundurur isek, normal bukadar çakal olması...

Dikkatli ALIŞ - VERİŞ yapmakta fayda var...

Yine de hemen dolandırıcıya çıkarmayın adamın adını bırakın gelsin savunmasını yapsın.

Hemen dolandırıcıya çıkarmayın adamın adını, belki excel listesi karışmıştır herşey olabilir. Önce cevap hakkı tanınsın

bu işi yapıyorsa dikkatli olacak.
dikkat ettiği halde karıştıysa da gelip kime yanlışlıkla sattığını söyleyecek.bizim aldığımız maillerde de video yüklü ve kullandığını görüyorsak sayfadan çıkıp satıcıyı uyarıyoruz.o ihtimal daha da kötü sonuç doğurur.

bu işi yapıyorsa dikkatli olacak.
dikkat ettiği halde karıştıysa da gelip kime yanlışlıkla sattığını söyleyecek.bizim aldığımız maillerde de video yüklü ve kullandığını görüyorsak sayfadan çıkıp satıcıyı uyarıyoruz.o ihtimal daha da kötü sonuç doğurur.

Abi bende kanal aldım bu arkadaştan bende mağdurum, 2 haftada 2 dolar kazandırdı verdiği kanal, güya bir haftada 100 tl yi çıkarıcaktı olmadı, bir kanal daha verecekti vermedi, çözecekti problemi çözmedi ama ben son ana kadar bekliyorum hala. o yüzden diyorum bi söz hakkı verin arkadaşa.
[MENTION=18681]fashion[/MENTION]

3-5 kuruş verip platin aldı diye kanmayın arkadaşlar hemen. Bir araştırın. Az önce [MENTION=12575]bio33[/MENTION] arkadaşa yanlışıkla iki kere ödeme yaptım. Adamla konuşmaya vaktim yoktu o ara ama adam parayı geri verebilmek için üst üste yazmış bana. Bazıları haksız en ufak şeyden rahatsız olur ama bazılarıda böyle işte. Saolsun arkadaşım hemen geri dönüş yaptı. Helalı haramı bilmek lazım önce..

10 gün önce arkadaşıyla cigara içtiyse ondan yapmıştır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri