Forumda Yenilikler - Moderatör Ekibi Oluşturulması - Yeni Üyelik Sistemi - Kategori Düzenlemeleri - Diğer Yenilikler - Düşünceleriniz

Hayırlı uğurlu olsun , böyle bir ekip alımı olursa dahil olmak isterim şahsen

Benim ücretli üyeliğim vardı "justcan" o hesabımın adı da 2014 ya da 2015 de açmıştım. Bağlı olduğu mail adresi kalıcı olarak silindi. Mail attım ama kimse dönüş yapmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Benim ücretli üyeliğim vardı "justcan" o hesabımın adı da 2014 ya da 2015 de açmıştım. Bağlı olduğu mail adresi kalıcı olarak silindi. Mail attım ama kimse dönüş yapmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mail atın hocam. eski üyeliğiniz deki kayıtlı mail adresinizide yazın.

[email protected]

eksiklik veya ihtiyaç halinde ben de buradayım. youtube bıraksak da forumu bırakmadık

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam davetiye vererek üye edilen kişilerin adının altında vs. kimin davetiyesiyle geldiğini görmek de mühim bir detay olur diye düşünüyorum

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Hocam,reportlar ya görülmüyor ya da çok geç görülüyor.Bu konuda bir çalışma yapılırsa cidden iyi olacak,önem arz eden bir konu bana kalırsa.

Geç olsun, güç olmasın, kategori güncellemeleri konusunda çalışmalara başladık. Hem yazım yanlışlarını düzenliyoruz hem eski kategorileri biraraya getirerek özellikle webmaster destek platformu olma yolunda daha detaylı ve sistemli hale getiriyoruz bazı bölümleri. Bu süreçte bazı kategoriler boş gözükebilir; ancak çok yakında açıklanacak yeni moderatör arkadaşların da yardımlarıyla birlikte bu kategorilere ilgili konuları taşıyacağız ;) Sizden ricamız yeni konular açarken ilgili bölümlere açmanız ayrıca da; ticaret yapacak, forumu canlandıracak, güvenilir kişilere forumumuzu tanıtmanız. Herkese iyi forumlar.

Geç olsun, güç olmasın, kategori güncellemeleri konusunda çalışmalara başladık. Hem yazım yanlışlarını düzenliyoruz hem eski kategorileri biraraya getirerek özellikle webmaster destek platformu olma yolunda daha detaylı ve sistemli hale getiriyoruz bazı bölümleri. Bu süreçte bazı kategoriler boş gözükebilir; ancak çok yakında açıklanacak yeni moderatör arkadaşların da yardımlarıyla birlikte bu kategorilere ilgili konuları taşıyacağız ;) Sizden ricamız yeni konular açarken ilgili bölümlere açmanız ayrıca da; ticaret yapacak, forumu canlandıracak, güvenilir kişilere forumumuzu tanıtmanız. Herkese iyi forumlar.

herkes için hayırlısı olsun başarılar

Yeni moderatörler belirlendi mi

Gelişmeler sevindirici ticaretin gelişmesi için bir kaç büyük kurumsal firmayı üye olmaları için yönlendirme yapacağım

Hocam profilimizdeki TAVSİYE PUANI nedir? ilk kez görüyorum önceden yoktu sanırsam

Güzel bir değişime gideceği belli. Ben uzman olduğum bir kategori hakkında eklenmesini talep ediyorum, Apple Kategorisi eklenebilir, Apple Satış, İkinci El Apple, Apple hakkında gelişmeler bu tarz bilgiler paylaşılabilir. Böyle bir kategori olması avantajlı olur diye düşünüyorum. Uygun olursa Bilişim Alanlarında da yardımcı olmaya çalışıyorum teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri