Şuna dikkat ederek tekrar deneyin hocam;
Uyarı: Öngörülen Resim ebatı 150 x 150 Pixel ve 640.0 KB (Kilobyte) ´dir.
malesef aynı 150x150 6kb yüklediğim resim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuna dikkat ederek tekrar deneyin hocam;
Uyarı: Öngörülen Resim ebatı 150 x 150 Pixel ve 640.0 KB (Kilobyte) ´dir.
Bende bu her zaman çalışmıyor ve mobilden oraya tıklamak zoom yapmadan zor oluyor...
Mobilden giriyorum, körlük loading.![]()
Benim ücretli üyeliğim vardı "justcan" o hesabımın adı da 2014 ya da 2015 de açmıştım. Bağlı olduğu mail adresi kalıcı olarak silindi. Mail attım ama kimse dönüş yapmadı yardımcı olursanız sevinirim.
Geç olsun, güç olmasın, kategori güncellemeleri konusunda çalışmalara başladık. Hem yazım yanlışlarını düzenliyoruz hem eski kategorileri biraraya getirerek özellikle webmaster destek platformu olma yolunda daha detaylı ve sistemli hale getiriyoruz bazı bölümleri. Bu süreçte bazı kategoriler boş gözükebilir; ancak çok yakında açıklanacak yeni moderatör arkadaşların da yardımlarıyla birlikte bu kategorilere ilgili konuları taşıyacağızSizden ricamız yeni konular açarken ilgili bölümlere açmanız ayrıca da; ticaret yapacak, forumu canlandıracak, güvenilir kişilere forumumuzu tanıtmanız. Herkese iyi forumlar.
Geç olsun, güç olmasın, kategori güncellemeleri konusunda çalışmalara başladık. Hem yazım yanlışlarını düzenliyoruz hem eski kategorileri biraraya getirerek özellikle webmaster destek platformu olma yolunda daha detaylı ve sistemli hale getiriyoruz bazı bölümleri. Bu süreçte bazı kategoriler boş gözükebilir; ancak çok yakında açıklanacak yeni moderatör arkadaşların da yardımlarıyla birlikte bu kategorilere ilgili konuları taşıyacağızSizden ricamız yeni konular açarken ilgili bölümlere açmanız ayrıca da; ticaret yapacak, forumu canlandıracak, güvenilir kişilere forumumuzu tanıtmanız. Herkese iyi forumlar.
herkes için hayırlısı olsun başarılar
Yeni moderatörler belirlendi mi
Hocam profilimizdeki TAVSİYE PUANI nedir? ilk kez görüyorum önceden yoktu sanırsam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.