Gerikafalı,anlayışsız bi baba ile ne yapılır?

Anne baba herzaman haklı değildir. Haklı olsalardı düzen olurdu.Cahillikden oluyor bunlar hep imkanın varsa koy postayı , bende 20 yaşıma kadar ezik olarak büyüdüm. Çok üstüme baskı yapıyordu , bilgisayar hayatıma girdikten sonra ikisine s*ktiri çektim. Çektim ama çok geç oldu. 20 yaşından sonra hem ekmek peşine gez hem bilgisayardan para kazan çok zor oluyor.Baba babadır deyip susma bir çözümü bul , artık konuşuyomusun evden mi gidiyorsun ne yapıyorsan yap bu işi noktala derim.İleride çok pişman olursun.Eğer susarsan bu anlattıkların hep olur hatta ileride daha kötü şeylerde olabilir.

okadar babayı suçlayanlar olmuş ki hiç anlam veremiyorum...

O BABA KAYBETTİĞİNİZ GÜN GÖRÜRÜM BEN SİZİ !!!!

BABA ÇINARDIR MEYVE VERMEZ AMA GÖLGESİ YETER !!!

bidaha düşünün isterseniz gençler :(

okadar babayı suçlayanlar olmuş ki hiç anlam veremiyorum...

O BABA KAYBETTİĞİNİZ GÜN GÖRÜRÜM BEN SİZİ !!!!

BABA ÇINARDIR MEYVE VERMEZ AMA GÖLGESİ YETER !!!

bidaha düşünün isterseniz gençler :(

Babalık yapmayacak ise olmaması daha iyi ;)

allah yardımcın olsun. ama bazıları baba haklı maklı demiş ona katılmıyorum. anne veya baba çocuk yaptılar diye onların kurguladığı insan olmak zorunda değiliz. annem ve babamın dediği bir şeyi ben istemiyorsam asla yapmam. onlara bunu anlatmak çok uzun zaman aldı. o duygularını kırmakda zorladı ama başardım ve şuanda çok mutluyuz hepimiz. onlar bana karışmıyo ben onlarla eğleniyorum. mutlu mesut geçinip gidiyoruz :D

Baba haklıdır değil ama baba babadır.BABA lan sonuçta.kimse size susun demiyorda birçoğunuz düşmanınız hakkında konuşuyor gibisiniz.e arkadaşlar o evde durmayın madem yediremiyorsunuz.yani alın riski kaçın gidin.yada götürün Adamı huzur evine yada madem sevmiyorsun döv gönder burada yerin yok de.şimdi bana diyeceksiniz ne dövmesi ne huzur evi.saçmalama.e sizde benden farklı birşey söylemiyorsunuz.canınızı sıkıyorsa ya siz gidin yada onu yollayın.ama hiçbirisini yapamayacaksınız.neyse sizlere kolay gelsin.tapacak yorum bile bulamıyorum.

Seni benim babamla bir tanıştırayımda gider kendi babanın ayaklarını öpersin.
Ben yıllardır babamla görüşmem. Bana aileme yapmadığı kalmadı ama babadır birgün arkasından ne laf ettim ne kimseye laf ettirdim.

Bence sende ne laf et nede kimseye laf ettir. ;)
Birgun olmadığında, keşke hergün soğuk suda tuvalette maşrapa ile banyo yapsamda babam burda olsa dememek için...

Bende babayım sen den 12 yaş küçük oğlum var..

Baba'dır gölgesi yeter, yarın birgün ararsın diyenler olmuş fakat kusura bakmayın da baba aranacak diye, yada sırf baba olduğu için evladında hayatını burnundan getirmesi doğru değil, bu babalık değil, kendini beğenmiş, egoist, diktatör, bu evin reise benim, kırar döker dağıtırım, küfür ederim, kalp kırarım demekten başka hiç birşey değil.. Tabiki babamıza saygılı olucağız, fakat babamızda 21 yaşında bir delikanlıyı ve onun annesini yerin dibine sokup hakaret etmeyecek, ettiğinde de kusura bakmasın ben dur demesini bilirim.. 18 Yaşında babamla tartıştım, sırf lavobadan çıktığımda ışığı kapatmayı unuttuğum için bana yapmadığını bırakmamıştı, kapıları yumrukladım evi terkettim 3 ay gitmedim eve sonra annem ağladı çağırdı döndüm, o zaman hep derdi ki senden bana ekmek yok, şu anda 33 yaşındayım 1 tane çocuğum var her ay babamlara destek olurum, tüm faturalarını öderim, gelir sarılır bana Allah seninkilerde sana yapsın der ve öper beni, bunun huzuru yeter bana..

Sizin aile de benim gördüğüm sey, baban senin büyüdüğünü kabullenememiş hala seni 8 yaşındaki çocuk sanıyor ve eziyor, hakaret ediyor, hareketlerinle davranışlarınla ve tepkinle bunu göstermeyi dene..

Mesajımı siliyorum.Bazı arkadaşlar okusun diye yazdım.Herşey bildiğiniz gibi değil.Kendi yaşadığım şeyleri yazmak istemem.Okuyan arkadaşlar olduysa.İnş baba her zaman haklıdır lafını çürütmüşümdür.

Son düzenleme:
Senin baban iyiymiş yine ya :) bende 5 günlük taze babayım. İnşaAllah çocuğuma güzel babalık yapacağım. Kendi babamı örnek almadan tabi :)

Kardeşim çok haklısın

Babamızın yada anamızın oğlu veya kızı olmak bizim suçumuz değildir,herşeyden önce bunu bilmek gerekiyor.Hayatı çekilmez kılan basit nedenler ve bir babanın düşüncesiz bencil tavırları yüzünden moralmen açlığa susamış bir çocuğunun olduğunu farkedememesi aslında en büyük rezilliktir.Bunu değiştirmen çok zor olacak kardeşim ama babandır ve bir gün geçte olsa kendi muhasebesini yapmak zorunda kalacak belki özür dilemeyecek kadar gururlu olacak ama bunu tavırlarıyla ifade edecektir.Öyle ki demiştin ya banyoya(wc) bir de o girince anladı ama suyu ısıttı diye.İşte onun kendi içindeki muhasebesi malesef böyledir.Bir gün gelirde zor anlar yaşadığında ve aynı şeyleri hissettiğinde mi anlaması gerekir diye dedirtiyor insana ama dilerim Allahtan bunu en basit ve yükü en hafif imtihanlar ile hatırlatır ve yanlış yolda olduğunu hissettirir ve kendi içinde bunu kabullenir.Sana gelince kardeşim ruhsal ve kişisel gelişimine onun bu tavırları çok olumsuz yansımakla birlikte gelecekte iş alanında olsun arkadaş çevrende olsun girişimci ruhunu köreltebilecektir.Bu nasıl olur diye şimdi sorabilirsin yada evet haklısında diyebilirsin ama kardeşim sen bu sıkıntıların içinden mücadele ederek sıyrılıp ekonomik özgürlüğünü kazanıp saygın bir duruş kazanarak çıkacaksın çünkü ruh halin bunu söylüyordur.Ama o senin babandır hatalı olursa da.Ona sen şu an bir şey anlatamazsın ancak yaşatarak anlatabilirsin.Peki nasıl olacak diye soracaksın az öncede dedim kardeşim okul okuyor isen başarılı olmak için gayretlerin , ve nihai sonda güzel bir iş sahibi olduğunda babanın fırtınalı rüzgarları ters esecektir.Annene gelince eminim en büyük sıkıntıyı ve katlanmayı o yaşıyordur.Ama Allah onun bu fedakarlığını karşılıksız bırakmaz kardeşim zor da olsa.Ve senin annene olan kardeşlerin de varsa onlarında sadakatini minnettarlığınızı kat be kat artıracaktır ve başarın yada başarılarınız ona teselli olacaktır.Yeri gelir üzülürsün içine atarsın aciz hissedersin belki kendini ama yılma kardeşim güçlü ol bu senin yüzünden olan bir şey değil ve bu denklemde doğru bir çözüm ile daha isabetli ve ayağını sağlam bastığın bir yol bulacaksın.Tabi olacak olanlar elbette Allahın izni ile olacaktır.Sen hasta olan ninen ve dayına annenin tavrı ile yaklaş kardeşim babanınki ile değil.Senin yüreğin daha genç ve daha temiz kirlenmemiş dolayısıyla bu konuda sana hisssettirdikleri de daha doğrudur.Senin doğrun babanın doğrusundan daha kutsal duruyor.Daha iyi ve güzel günlerin en kısa zamanda gelmesi temennisinde bulunuyorum ve şuna da not düşüyorum bunlar geçecek inşallah kardeşim ama babanın bunu anlaması zaman alabilir belki de almaz onu Allah bilir ama tavırlarının doğru olmadığını anlayacaktır.

en kötü babanın gölgesi yeter diyorum.zamanı geldiğinde babanın yaptıkları için değilde böle düşündüğün için üzüleceğini düşünüyorum.Sabret

valla yazdıklarıma kızarsın diye tahmin ediyorum kardeşim ama önce

Baban sağ siye şükür edeceksin sonra baban anan hasta değil diye şükredip gençliğini rahatça yaşayabildiğin için şükredeceksin sonra herşeyi bir kenara bırakıp ailenden birini başkasına başkalarına kötülemeyeceksin bunlar değiştirmen gereken davranışların

yapman gerekenler ise mademki bu durum sana batıyor rahatsız oluyorsun ya bu diyardan gideceksin ya bu deveyi güdeceksin eğitim iş para durumun ne bilmiyorum çok zoruna gidiyorsa 1 göz oda tut orada kendin yaşa yok bunada izin vermezler diyorsan veya yapamam diyorsan 1 kere mıy mıy etmeden konuş ama aile içinde hallet bunu baban senden gelecek tepkinin sertliğini bildiği için sana laf söylerken iki kez düşünür ama şunu unutma o senin yolda geçerken posta koyabileceğin biri değil her türlü mevzuda en büyük pişmanlığı sen yaşarsın bizim kültürümüzde büyüğe saygı esasdır baban babasından böyle görmese oda böyle yapmazdı zinciri kırmak istiyorsan babanın bu davranışlarını unutma yarın öbür gün oglune böyle davranma

hocam al ananı,kardeşlerini geç başka eve.

Babanında bir haddi vardır,keyfine göre size bağırırıp hakaret edemez.

Eliniz ayağınız tutuyor,ezdirmeyin kendinizi...

Hasta bir insana saygısı olmayan bir,****** den ne bekleyebilirsiniz ki?

Bak güzel kardeşim şuan 33 yaşındayım senin yaşlarında ben de yaşadım benzer şeyleri benim de babam otoriter bir adamdı yerli yersiz kırardı kalbimizi ama şimdi geldiğimiz nokta telefonda konuşurken sesi titrer öksürsem yarım saat reçete hazırlar oğlum şunu iç bunu iç. Anneme karşıda öyle hanım der başka bişey demez. Ama bunlar hep Zaman'la oldu, bugün yaşadığım hayatın zorluğunu görünce ona da hak veriyorum, kolay değil tek maaşla ev geçindirmek çocuk okutmak, bak yaşında gelmiş iki gün sonra okul olur askerlik olur ya da düğün zaten uçar gidersin yuvadan, sabırlı ol, babanı anlamaya çalış bakalım o Nasıl bir çocukluk geçirdi bir de sen kendi çocuklarına daha farklı davran

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiçte gerikafalılık bir durum görmüyorum burada , saygısız bir çocuk görüyorum, senin yaşın kaç ? Utanmadan birde babana neler diyorsun yazık

Yaş 31, gençlik yıllarımda bende babamla geçinemezdim, yazdıklarına yakın bir babam vardı benimde...

Mutlaka 2 günde bir kavga ederdik, kavgadan kastım bağırışma şiddet asla olmadı...

2 kere rest çekti ya kalır uyarsın yada ... gidersin diye ikisinde de gittim 15 gün geçmeden geldi aldı eve geri getirdi...

Yıllar geçti oda bende değiştik, şimdi günde 1 kere telefonla arayıp konuşmazsa benle kendini kötü hissediyor (farklı şehirlerdeyiz) , önemli bir karar alacağı zaman mutlaka arayıp fikrimi alıyor...

Demem o ki oda sende daha çok değişiceksiniz, şuan kanın kaynıyor yaptığı yada söylediği her şey gözüne batıyor fakat inan her genç yaşıyor yaşadıklarını...

Son olarak o senin babandır Allah gölgesini aratmasın...

Erkek çocukları genelde annesiyle iyi anlaşır babayla çakışma durumu daha çok olur zamanla geçer düzelir allah aratmasın bende babamla süper anlaşmıyordum çakışma durumumuz olurdu çünkü onların yetiştiği şartlarla bizimkiler çok farklı. rahatsızlığında sürekli hastaneye taşıyordum tekerlekli sandalyeyle ordan oraya tahlil vs vefatından bikaç gün önce acilde bana KOÇUM demişti o sahneyi asla unutmuyorum aklıma gelince hep gözlerim dolar. Allah yokluklarını göstermesin. Baba "CANDIR".

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri