Görüntü ve Ses Geçiş Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

socialmedia

Kayıtlı Üye
Merhabalar;
Zamanında özel yazılım olarak tasarladığım 2 adet program mevcut. çok uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkmış bu 2 programı yeterince talep ve tatmin eden bir ücret karşılığında satışını yapabilirim.

Program 2 aşamalıdır. 1'inci program görüntüyü, ikinci program sesi geçer.
Görüntüye çerçeve eklemez. tam erkandır. zom ve bir miktarda özel ayarlar yapar. Bu yapılan ayarlar sayesinde görüntü telif hakkı sahibinin paneline düşmüyor. (Düşüp düşmediğini nasıl anlayacağınızı da gösteririm program alan kişilere)

Ses için ise tamamen programa özel olarak kodladığımız ses dalgalarını değiştiren bir sistem mevcut. hızlandırma ve tizleri değiştirerek bu işlemleri yapmaktadır.

Kullanış olarak bahsetmek gerekirse; Neredeyse tüm işlemlerinizi tek tıkla yapıyorsunuz. en çok uğraştıran tarafı videoların konumlarını göstermek olacaktır. Tüm ayarlar programın içerisine gömülüdür.

Hız olarak yine uzun uğraşlar sonucu mükemmel stabilize edilmiştir. 20-30 adet programı aynı anda başlatıp binlerce videonuza işlem yaptırabilirsiniz.

15-20dk'lık 5000 adet dizi ve çizgi filmlerin tamamlanması maksimum 1 hafta sürer. yapmanız gereken tek şey videoları gösterip programlara start vermenizdir. Normalde ücretsiz olarak paylaşırdım ancak bu programların yapım aşaması 1 aylık bir zamanımızı aldı. Sınırsız lisans verilecektir. Fiyat olarak bir düşünceye sahip değilim. Daha çok işiniz görülsün diye bu tarz birşey aklıma geldi.

Min 50 Kişinin programı satın alması gerekiyor. Konuşalım tartışalım fiyatı ve düşünceleri münazara edelim sonra satış konusu açarız.

Uygun olmaz ise unutur gideriz. Konu hakkında düşüncelerinizi paylaşın lütfen. Seviyeli bir şekilde tartışalım. İyi forumlar dilerim

Yeterince kişi gördüğünden dolayı resimler kaldırılmıştır :)

Ses için Türkçe Konuşma ;

https://www.youtube.com/watch?v=p-jxPxo-jlg

Ses İçin Şarkı Vevo

https://www.youtube.com/watch?v=1zjEg7WTB3c

Elimden Gelen Budur. Haydi rast gele :)

Son düzenleme:
fiyat belirlenirse alım yapabilirim denemek için

anlattınıza göre çok iyi program ref alırım

ref varsa alırım hocam işime yararsa ücretini veririm .

Demo şekilde 1-2 günlüğüne açarsın üyelikleri. Daha sonra beğenen alır. En iyisi bu olur. İşime yarayıp yaramıyacağını görmeden şahsen para vermem ben.

adam fiyat belirleyelim diyor siz ref diyorsunuz. Adam sınırlı satış olacak diyor siz ref diyorsunuz.

bu forumda satış konusu acılmaz arkadaş :)

yukarda ki arkadaşında dediği gibi konuyu destekleyici görsel içerikler lazım hocam.

örnek video ekle hocam konuya engel geçtiğin bi kaç videoyu görelim. Kalitesi iyi ise ben şahsen alırım.

Videonti gibi aylık yaparsanız daha iyi olur bence.Full ve aylık olarak imkan tanısanız daha iyi olabilir.Program uygun bir fiyata çıkarsa bende alırım düşünmeden

Demo şekilde 1-2 günlüğüne açarsın üyelikleri. Daha sonra beğenen alır. En iyisi bu olur. İşime yarayıp yaramıyacağını görmeden şahsen para vermem ben.

evet haklısınız aslında video değilde bi tane video hazırlıyım resmi konuya ekleyeyim. en azından görüntüyü görmüş olursunuz.

Fiyat ve ses için hangi programın alt yapsını kullandığınızı pm alayım

uçuk bir rakam olmadıkça alabilirim ama programın görüntü ve ses geçme yönteminin fixlenebilme ihtimalinede dikkate almakta fayda var bu yüzden fiyat kestirebilmek oldukça güç bence.

bu arada böyle konuların yönetim onayından geçmesi lazım aksi takdirde böyle satış yapılması yasak. Herhangi bir yöneticiyle konuştunuzmu bu durumu?

Ve şöyle birşeyde var hocam. Yöntem 2 gün sonra fix yerse, bunun bir garantisi varmı? Yada güncelleme yapacak mısınız programa sınırsız şekilde?

bu arada böyle konuların yönetim onayından geçmesi lazım aksi takdirde böyle satış yapılması yasak. Herhangi bir yöneticiyle konuştunuzmu bu durumu?

Herhangi bir yönetici ile görüşmedik. zaten şuanda sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz. herhangi bir satış konusu açmadım. Fikirleri ve istekleri merak ediyorum. Fiyat için orta yolu bulursak gerekli işlemleri tamamlarız

örnek video ekleyiniz konuya ondan sonra tartışalım kalitesini görmeden kimse bişey diyemez.

tamda milletin çöktüğü anda :D emeğinin karşılığını alıcak bir fiyat biç hocam ona göre insanlar pm atsın şuan pm dolmuştur eminim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri