günlük adsense için makul kazanç nedir?

çok saçma böyle bir rakam neye göre belirleyebiliyorsunuz anlamıyorum ki.
Sahte tıksa google'nin sorunun kendisi analiz yapacak çözmeli.
Sen sonuçta yayıncısın google para kazandırıyorsun.
Azıcık mantıklı düşünün.
SEN YETER Kİ İLLEGAL BİR ŞEY YAPMA

adsenselerimde toplamda 100k den fazla para kesinleşti,İLLEGAL HİÇBİR ŞEY YAPMADIM ,ve sonuçta bütün hesaplarım durduruldu,toplu ban yedim-bunu nasıl açıklayacaksın?

Öyle bir kategoriyi youtube kabul etmiyor. Reklam çıkartmaz, videolarını siler en sonunda kanallarının tümden kapatılmasına neden olur. Çalışırsan sonuçlarına katlanırsın yani. Üç beş kişinin çalışması büyük paralar kazanılıyor diye düşünme. Adam başka bir şey bilmiyordur üç beş kuruş gelsin deyip riski göze alıyordur. Keşfedilmesi gereken sayfa to su ve tbm si yüksek o kadar yüksek kategori varken neden bunu bu kadar araştırıyorsun arkadaş ?

ama nedense ısrarla erotik çalışanlar var ben onları anlamıyorum, kazandırmasa neden çalışsınlar ? demek ki memnunlar durumlarından. Sayfa TO ya rağmen.

Erotik çalışıyorum ben sayfa to %0.09. günlük 150-250 bin arası izlenim geliyor ve günlük kazanç 25-40 tl arası. Ve reklamda çıkıyor hepsinde.

Atladığın bir nokta var arkadaşım iyi düşün derim. İnşallah bi daha yaşamazsın.

adsenselerimde toplamda 100k den fazla para kesinleşti,İLLEGAL HİÇBİR ŞEY YAPMADIM ,ve sonuçta bütün hesaplarım durduruldu,toplu ban yedim-bunu nasıl açıklayacaksın?

Öyle bir kategoriyi youtube kabul etmiyor. Reklam çıkartmaz, videolarını siler en sonunda kanallarının tümden kapatılmasına neden olur. Çalışırsan sonuçlarına katlanırsın yani. Üç beş kişinin çalışması büyük paralar kazanılıyor anl***** gelmez. Adam başka bir şey bilmiyordur üç beş kuruş gelsin deyip riski göze alıyordur. Keşfedilmesi gereken sayfa to su ve tbm si yüksek o kadar yüksek kategori varken neden bunu bu kadar araştırıyorsun arkadaş ?

Kardeşim hangi kategoride çalışma yapacağımı önce senden tastik mi alayım :D
Erotik çalışmıyorum şuan zaten, ama YT de gezerken çalışanları anlamaya çalışıyorum, kazancı düşük, yüksek olsa kesinlikle yoğun çalışırdım.

ama nedense ısrarla erotik çalışanlar var ben onları anlamıyorum, kazandırmasa neden çalışsınlar ? demek ki memnunlar durumlarından. Sayfa TO ya rağmen.

+16 her türlü risk topluluktan kanallar uçabilir.
Para kazanmalar bu kanallar sebep gösterilir kapatılabilir.
Vs vs vs. . .

+ Getiriside az, çok fazla birşey beklemeyeceksin açtıktan sonra.

Erotik çalışanların akılları başka bir şeye çalışmadığı için çalışıyorlar. Youtub'a rağmen böyle bir kategori de çalışmayı başka türlü izah edemiyorum.
İşte anlattım sana mantığını sen zeki bir çocuğa benziyon başka kategorileri merak sal :D

Erotik çalışmıyorum şuan zaten, ama YT de gezerken çalışanları anlamaya çalışıyorum, kazancı düşük, yüksek olsa kesinlikle yoğun çalışırdım.

Arkadaslar erotik calismayin, ondan gelcek para baska videolardan gelsin,

yüksek kazanç bencede incelemeye takılır ama hile yaapmıyorsan alırsın paranı bence.günde 500-680 tl getiren kanalım vardı 3 ay öncesine kadar,adsense e baglı.7-8 kez ödeme aldım,bi sorun çıkmadı.

Dostum hersey para dgl ama,coluk cocuk izliyo sonra o videolari

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri