günlük 650+ geliyor başıma bi şey gelmesin.
cidden sıkıntı olur mu ki ?
cidden sıkıntı olur mu ki ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erotik sektör iyi izleniyor da, o sektörde sayfa to %0,20 lere düşüyor, kazanç tık gelmiyor nedense.
çok saçma böyle bir rakam neye göre belirleyebiliyorsunuz anlamıyorum ki.
Sahte tıksa google'nin sorunun kendisi analiz yapacak çözmeli.
Sen sonuçta yayıncısın google para kazandırıyorsun.
Azıcık mantıklı düşünün.
SEN YETER Kİ İLLEGAL BİR ŞEY YAPMA
youtube oralarda fazla reklam çıkartmıyor
adsenselerimde toplamda 100k den fazla para kesinleşti,İLLEGAL HİÇBİR ŞEY YAPMADIM ,ve sonuçta bütün hesaplarım durduruldu,toplu ban yedim-bunu nasıl açıklayacaksın?
incelemeye girmişsiniz ve spam yaptığınız testip edilip engellenmişsiniz hocam.
bunun başka açıklaması yok.
ama nedense ısrarla erotik çalışanlar var ben onları anlamıyorum, kazandırmasa neden çalışsınlar ? demek ki memnunlar durumlarından. Sayfa TO ya rağmen.
adsenselerimde toplamda 100k den fazla para kesinleşti,İLLEGAL HİÇBİR ŞEY YAPMADIM ,ve sonuçta bütün hesaplarım durduruldu,toplu ban yedim-bunu nasıl açıklayacaksın?
aylık 10 binden fazlası zarar "bence"
Öyle bir kategoriyi youtube kabul etmiyor. Reklam çıkartmaz, videolarını siler en sonunda kanallarının tümden kapatılmasına neden olur. Çalışırsan sonuçlarına katlanırsın yani. Üç beş kişinin çalışması büyük paralar kazanılıyor anl***** gelmez. Adam başka bir şey bilmiyordur üç beş kuruş gelsin deyip riski göze alıyordur. Keşfedilmesi gereken sayfa to su ve tbm si yüksek o kadar yüksek kategori varken neden bunu bu kadar araştırıyorsun arkadaş ?
ama nedense ısrarla erotik çalışanlar var ben onları anlamıyorum, kazandırmasa neden çalışsınlar ? demek ki memnunlar durumlarından. Sayfa TO ya rağmen.
Kardeşim hangi kategoride çalışma yapacağımı önce senden tastik mi alayım
Erotik çalışmıyorum şuan zaten, ama YT de gezerken çalışanları anlamaya çalışıyorum, kazancı düşük, yüksek olsa kesinlikle yoğun çalışırdım.
onu zaten biliyorum,ben arkadaşa sordum-iddaa ediyorda o yüzden
benim söylemek istediğim kurallara uyulduğu sürece tekrar yazdıklarımı okursan anlarsın.
Atladığın bir nokta var arkadaşım iyi düşün derim. İnşallah bi daha yaşamazsın.
Kardeşim hangi kategoride çalışma yapacağımı önce senden tastik mi alayım
Erotik çalışmıyorum şuan zaten, ama YT de gezerken çalışanları anlamaya çalışıyorum, kazancı düşük, yüksek olsa kesinlikle yoğun çalışırdım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.