İçerik Paylaşım Konuları - ANKET -

İçerik Paylaşım Konuları

• İçerik Adı Paylaşımları Serbest Olsun

Oy: 237 54,2%
  • İçerik Adı Paylaşımları Yasaklansın.

Oy: 200 45,8%

• Kullanılan toplam oy
    437
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece yeni üyeler kazanmak istiyorlar ancak yeni üyeler zaten fazla içeriği olmadığı için paylaşmaya açılsa bile kimse paylaşım yapmayacak bence yani kısacası kimsenin işine yaramayacak

Serbest olsun diyenlerin bekledigi :)

Yasaklansin diyenlerin yasadigi :)

Mesaj yazmıcam demiştim ama vazgeçtim :)

Eğer serbest olursa olacakları söyleyeyim adam youtube'da gezecek çok izlenmiş bir videoya denk gelecek ve 3-5 like için forumda konu açacak arkadaşlar xxx videosu yükleyin çok izleniyor. Diye 3-5 likeda alır ama o içerik videodan para kazanan adamın kazancına mani olacak

Paylaşılsın diyenlerin çoğuda bence turist üye hiç bir soruya cevap vermez sorusu olduğunda sorar sorunu olmadığında foruma uğramaz bile onlar tabiki evet der şu konuya yorum yapanların yüzde 99 u paylaşılmasın derde paylaşılsın nasıl yüksek çıkar dediğim gibi yüksek çıkar
[MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt; tabiki her zaman yardımcı oldu ama ben hatırlamıyorumki gidip xxx filmini yükleyin dediğini film yükleyin derdi Filmi bi bulurduk

Forumda içerik paylaşılmadığı için paylaşım yapılamayan foruma çıkartanlarada diğer öğrendikleri konuları gözden geçirmelerini tavsiye ediyoruz

Yakında anlarsınız düzenli kazanmaya başlayacağınız içeriğin burda ifşa edildiğinde sahte telif ve flagdan kapatıldığında konu açtığınızda

Allah'ını seven iptal etsin şu konuyu.

1 senedir burda beraber olduğumuz üyeler hayır diyor ya o yeter bence.

ayrıca nerde çokluk ordaa ... lafını kullanmak için en uygun konu

Lütfen bir daha böyle bir cümle kurmayın. Bizi zor durumda bırakıyorsunuz. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.

formu ikiye mi bölündü şimdi? :)

İçerik bulamayan bir zahmet kazanmasın abi, tonlarca video var , hiç olmadı trendleri takip edin oralardan kendinize kategori bulursunuz zaten, az emek ya.

emeksiz hiçbirşeyden para kazanılmaz.

Lütfen bir daha böyle bir cümle kurmayın. Bizi zor durumda bırakıyorsunuz. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.

Hocam şöyle yapalım o zaman içerik paylaşmanın belli kuralalrı olsun mesela x içeriğini paylaşmak isteyen kişi size belirleyeceğiniz miktarda izlenmli bi kanalını deşifre etsin byöylece kimse kimsenin kategorisini deşifre edemez mesela ben a dizisini forumla paylaşacağım size 200k lık bi kanalım olduğunu göstermek zorunda olayım böylelikle hem bulunduğum içeriği paylaşmış olurum paylaşacaksam 2-3 kere düşünürüm :) yada mesela o içeriği yüklediğim 2 haftalık kanalım olma zorunluluğu gibi şyler getirilsin

şimdi forumda kanal ifşa yasak hepimizin bildiği gibi.

Peki içerik paylaşınca kanallar kabak gibi ortaya çıkmayacak mı?

birisinin forumda birinin kurtlar vadisi yazdığını gören üye hemen yapışacak bota ilk sayfadaki bütün videoları çekecek. Bu sadece örnek.

Bu saatten sonrada degisen bir sey olmaz.

2014 kazançları bölümünde herkes 4 hane 5 hane diye yazan bir forumda bu oylama çikması ilginç.Demek çoğu kisi kazanamıyormus.

Bu saatten sonrada degisen bir sey olmaz.

2014 kazançları bölümünde herkes 4 hane 5 hane diye yazan bir forumda bu oylama çikması ilginç.Demek çoğu kisi kazanamıyormus.

şu forumda 2 şeyi öğrenemediniz
1)her 4-5 haneli kazanıyorum diyene inanmayın
2)her yaşını 30-40 yapana inanmayın

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Bence Premium uyelere acilmali bu basliklar sadece ozel bi bolum olusturabilirsiniz forumda eger ki arkadaslar paylasimlari gormek isterseler gider premium alirlar hemde foruma destek olurlar.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Bence Premium uyelere acilmali bu basliklar sadece ozel bi bolum olusturabilirsiniz forumda eger ki arkadaslar paylasimlari gormek isterseler gider premium alirlar hemde foruma destek olurlar.

Başından beri karsıyım ama bu davranısta yanlıştır.

Parası olmayan ne yapsın ? zaten bu çoğu oy verenlerin hepsi para kazanamayan insanlardır. Madem anket açmısız herkes görecek kategoriyi çöpte olsa bizim kategorimizde el atsalar görecek.

Sanıyorsun premium üye alanların çoğu flagcı sahte telifci degil ama onlar daha beterdir.

Şu içerik adı paylaşımı serbest oldun diyen arkadaşları görücez bakalım.Kendi bizzat çalıştıkları kategorileri verecekler, yoksa başkasının emeklerini hiç mi edecekler.

hayır kategori serbest olsa herkes kategorimi paylaşacak sanıyorsunuz anlamadım ki

Direk kategori paylaşımı dışında, yöntem paylaşımlarını ben de destekliyorum. Serkan abi'nin eskiden yaptığı çerçevede.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] bu forumda kuralları demokrasi adı altında çoluk çocuğun koyduğunu bilmiyorduk. Sizler bu işin üstad diye tabir ettiğimiz kişileri arasındasınız söyleyin bana aylardır verdiğiniz emekleri bir anda çöp etseler ne hissedeceksiniz ? Bu anketin yapılması bile saçma. İkinizinde inanan insanlar olduğunu biliyorum o yüzden kul hakkı emek hakkı nedir bilirsiniz sizce bu durum serbest olursa o çalışan insanların hakkı yenmeyecek mi ? Biraz düşünün diyeceğim ama bunun yanlış olduğunu zaten sizde biliyorsunuz tek anlamadığım neden böyle bir ankete ihtiyaç duyduğunuz.

Adam kazanamadigi kategorileri gelip burada paylaşacak artık o kategori de çöp olacak.siz de o kategori iyi durumdaysanız olan size olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri