İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
550 sayfa yorum gelmiş adam hala rüyasından bahsediyor . bize ne senin gördüğün rüyadan .

adsensenın duzelıp duzelmeyecegını,quiz odemelerınden anlıcaz arkadaslar

Inside AdSense: July 2015

şair burda ne demek istemiş. var mı anlayan?

Bu kişi her kimse
Adsense göre içerik barındırıcılarından daha fazla reklam veren taraflar daha önemli anlamı çıkıyor.
Bundan sonrasını neye yormak isterseniz artık.
Herhangimizde geçersiz etkinlik adı altında kesinleşen tutardan bir para kesilmedi. Bakalım neyle sonuçlanacak

Son düzenleme:
Inside AdSense: July 2015

şair burda ne demek istemiş. var mı anlayan?

bence önemli kısımları şuralar,

"We've adopted a policy of silence for the most part in order to protect our signals. We find it important to protect our signals so that bad actors cannot detect how we discover invalid activity. Additionally, we are always striving to increase transparency around our communications without compromising our techniques to protect advertisers and publishers. Stay tuned for new features which will help you have more control over your content and stay compliant with the policies."

Geçersiz etkinliği tespit etmede kullandığımız sinyallerin kötü niyetli taraflarca anlaşılmasının önüne geçmek için genellikle "sessizlik ilkesi"ni benimseriz. Ek olarak, her zaman (politikalarımız konusunda) daha saydam olmayı istiyoruz. içeriğiniz üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanıza imkan sunacak yeni özelliklere hazır olun.

"We realize that we can improve our communications, especially around suspensions, warnings and terminations. My charge is to do this."

Hesap sonlandırma, duraklatma, uyarı gibi durumlarla ilgili olarak yayıncılarla olan iletişimimizi güçlendirebileceğimizi farkettik. Benim sorumluluğum budur.
------------------------------

adamın sıfatı: Head of Publisher Policy Communications (Yayıncı Politikaları İletişim Başkanı)

Benim bunlardan çıkardığım biraz daha fazla bilgi verecekler önümüzdeki süreçte bu gibi durumlarda.

Son düzenleme:
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Ömer abi çok sağol yerime açıklama yaptığın için. @ adnandogannn hocam sen bana trolluyorsun demissin, Allah aşkına ben seni veya bu kadar gergin bekleyen adamı neden trolleyeyim? bende kendi çapımda bi bilgiye ulaştım bunuda paylaştım. suç mu işledik? işi gücü bıraktım kendi kendime mail mi attım? senin mesajını ilk bana yazdığında gördüm ama cevap vermeye tenezzül dahi etmedim. [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] beni iyi tanırlar ki, yerime ömer abi cevap vermiş durumumu gayet iyi özetlenmiş.

neyse sorun yok, kalp kırmadın ama sözlerine dikkat et. biz kimsenin keyifcisi değiliz.

ve sonuç olarak arkadaşlar, konuda gönderdiğim resimden anladığım şu; herhangi bir inceleme yok, şuan yaşanan sorun teknik bir sorun. fakat böyle denmesine rağmen, bi cok kişinin hesabıda incelenmek amaçlı işleme alınmış. bu cümleden siz ne anladiysaniz bende onu anladım :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=11095]simbus[/MENTION] canını sıkma güzel olacak her şey inşallah. bayram günü mutlu ol derim. haftaya ödemeleri alırız inşallah.

geri sayım başladı yine. son 1 hafta diyelim. inşallah herkes ödemesini sorunsuz alır. buradan kendi adıma diyorum kanallarımı başka bir yere taşımayı düşünmüyorum. sonuna kadar adsense. zaten suan parayı unuttum ben hiç gelmeyecekmiş gibi planlarımı yaptım. umarım planlarım altüst olur )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri