İşmi ? Youtube mu ?

iş insanın hayatına düzen getirir, bir yerlere sorumlu olmak iyidir, sadece youtube yada diğer benzer alanlarda çalışmak haddinden fazla hırsa ve arada çöküntüye yol açabiliyor. Düzgün yapanlar muhakkak vardır ama genelde gördüğüm bu.Para da herşey değil bir noktadan sonra geçen günlerin maliyetini düşünmek lazım.

Arkadas o kadar guzel yazmis ki. Bize söz kalmamis. Konunun ilk acildigi gunlerden bu gunlere geldigimizde ise, geriye mazide kazanilan paralari hatirlayip vay be demek ve azda olsa aylik birseyler kazanabilirmiyim dusunceleri kalmis. Yani geri gitmisiz arkadas. Şu an diyorum ki, tabiki iş ve herseyden onemlisi duzenli bir hayat.Ben artik bunu düşlüyorum. Hepsi bu.

Son düzenleme:
Tabii ki iş. Arkadaşlar doğru demiş hayatın düzene girmesinde büyük önemi var.

kesinlikle youtube, iş hayatında her ay aynı parayı alır durursunuz, aldığınız parayla kolay kolay hiçbişey sahibi olmazsınız,
2+1 evler istanbulda bizim burda 200K ortalamaya satılıyor en düşükleri, asgari ücretle çalışan biri 15 20 yıl çalışsa veya bir memur 10 15 yıl çalışsa ev almaya kalksa anca borçlarını bitirir

youtube böyle mi, bu işe tam anlamıyla emek verenler yılda rahatlıkla 1 2 ev alabilirler

ben ytden aylık 30k da kazansam gider 1500 liraya çalışırım zoruma da gitmez. Çalışmak iyidir arkadaşlar insan evde kafayı sıyırır.

İşte çalışmak en güzeli, gidip biraz çalışın, spamı bırakın.
:D

yty neden çalışmaktan saymıyorsunuz ki? şahsen ben bilsem sürekli her ay düzenli bir gelirim olacak ytden çokdan bırakmıştım ben şu devlet memurluğu denilen saçma işi

ban muhabbeti olmasa işim olmaz gidip iş aramada fln lakin bu banlar olduğu sürece buraya aslaaa asla bel bağlamam, iş arıyorum 1800 1900 başlangıçlı olacak duyrulur :D

Is tabiki. Youtubenin garantisi yok. Sekil a herkes gordugu gibi ban dalgaları art arda vurdu bizleri. Cogunluk artik kazanamiyor bile youtubeden gelir. Ogrenci adam icin düşünürsek tabiki youtube. Cunku neden dersek ise gitmek okula gitmek yorucu gelecek bunyeye. Cidden eskiden ne paralar almisiz be en azindan 3 yil universitemi kendim odedim son yili cikartamadik.:D

memur değilseniz Hangi düzenden bahsediyosunuz? 10-12 saat özel bir sektörde çalışıp çabalayıp aylık hakkınız olan paranın 10/1 veren işyerine çalışmaktansa,FOREVER YOUTUBE

özel sektörde zor arkadaşlar, 10 yılım geçti, hakketiğiniz çok altına çalışırsınız, gece gündüz demezler, belki inanmazsınız 30 saat aralıksız çalıştığımı bilirim, 2 işçi daha almamak için canınızı çıkartırlar. Youtube işini hiç denemedim yalan yok; ama eminim ki günde 12 saatimi bu işe ayırsaydım ve profesyonel olarak, profesyonel ekipmanlarla yapsaydım herhalde aldığım maaşın 3 mislini çıkarırdım. 1300 tl asgari ücretle çalışıyorsanız bırakın gitsin, ama arkadaşın yazdığı gibi 3000-4000 lira dolgun maaş alıyorsanız veya devlet memuruysanız devam edin bence. Bir de spamdan ziyade güzel birşeyler üretilse aslında para kazandıracak da neyse. Aslında ingilizceyi iyi ve aksansız bir şekilde konuşabilenler youtubedan çok güzel paralar kazanır, ya da ekip kurulur biri seslendirir diğeri videoyu hazırlar. Allah karıncayı bile rızkıyla yaratır, çok da düşünmeyin bir şekilde karnımız doyar.

yt der özgün kanalınız varsa ve bir yere geldiyse -20k kadar abone- artık o işe devam etmek daha mantıklı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri